Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin Rabbim fazla aratmadan nasip etsin ins. Oglum 1 yaşında, ona da 2.5 yıl sonra kavuştum o yüzden fazla ara vermek istemiyorum bi de hazir sıkıntıya alismisken çıksın ikisi bir aradan..
En güzeli fazla ara verince çok zor geliyor bebisler vücutta yaşlanıyor demekki ben 23 yasında daha istediğim ay hamile kalmıştım ama şimdi üzülüyorum eşimde kızıyor bana ama elimde değil

Ateşin en dusuk olduğu gün yumurtlama olduğu gun mu peki ilski ne zaman olmalı yumurta ne zaman catliyor bu testte 2 çizgi gösterdiğinde yumurta var mi geliyor mu demek oluyor kafam da deli sorular

Tmm hormonlara bakıldıysa sıkıntı yok.kistin büyüklüğü sorun olsaydı mutlaka tedavi verirdi demekki önemsiz bir kistmiş
Progesteron mu yüksek acaba onun icin 26.gun falan gitmek lazım mis ama yüksek olsa göğsüm acır siserdi o da yok yada dusuktur belki bilmiyorum birde bu ay bal tarçın çörek otu yedim bol bol olmadı yine
yok o göğüslerde ağrı yapan progesteron değil prolaktin.progesteron yumurta çatladı mı çatlamadı mı diye 21. Gün bakılıyor

Doğru evet karıştırdım baktırmama gerek varmı bilmiyorum ki birde folic asit kullanıyorum ama bu ay degistiricem herkes inofolic ten memnun kalmış bende onu alayim diyorum sende tavsiye eder misin

Tamam canım teşekkürler. . Son bir umut ff silip tekrar yükliycem

Veson canım yine aynı çıktı test koyulaşmayacakmı acaba
son iki saattirde sağ kasığımda fena bir ağrı başladı

Eklentiler

• 68c0e442-439e-49e7-8175-eb2566088d57.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 39
Doğru evet karıştırdım baktırmama gerek varmı bilmiyorum ki birde folic asit kullanıyorum ama bu ay degistiricem herkes inofolic ten memnun kalmış bende onu alayim diyorum sende tavsiye eder misin
EVET bizim kızlar bu ara onu kullanıyor ben de bir ara kullanmıştım deneyebilirsin
Veson canım yine aynı çıktı test koyulaşmayacakmı acaba
son iki saattirde sağ kasığımda fena bir ağrı başladı
daha var ama yakındır

En güzeli fazla ara verince çok zor geliyor bebisler vücutta yaşlanıyor demekki ben 23 yasında daha istediğim ay hamile kalmıştım ama şimdi üzülüyorum eşimde kızıyor bana ama elimde değil
Oglun 8 yaşındaysa canım hemen hemen ayni yaslardayiz, uzulme henuz erken stress en büyük engel aslinda..

İnofolic ile inofolic combi arasindaki farki bilen var mı? @Cordelia_1605 İnofolic sase olarak kullaniliyor ben onun daha çok faydasini gordum yine aynısını aldim

Oglun 8 yaşındaysa canım hemen hemen ayni yaslardayiz, uzulme henuz erken stress en büyük engel aslinda..
86 dogumluyum canim stres yapmamın bir diğer nedeni aslında özel sektörde çalışıyorum kendi is yerimiz ama dogumumun yaza gelmesi çok zorlayici olacak oyuzden belkide bir iki ay mola vermem gerekecek yaz sezonun da is yerini bırakamam ama Allah’ın takdiri artık bakalım

Rabbim gönlündekini nasip etsin ins. canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…