- 20 Şubat 2017
- 645
- 1.064
- 113
- 39
En güzeli fazla ara verince çok zor geliyor bebisler vücutta yaşlanıyor demekki ben 23 yasında daha istediğim ay hamile kalmıştım ama şimdi üzülüyorum eşimde kızıyor bana ama elimde değilAmin Rabbim fazla aratmadan nasip etsin ins. Oglum 1 yaşında, ona da 2.5 yıl sonra kavuştum o yüzden fazla ara vermek istemiyorum bi de hazir sıkıntıya alismisken çıksın ikisi bir aradan..
Progesteron mu yüksek acaba onun icin 26.gun falan gitmek lazım mis ama yüksek olsa göğsüm acır siserdi o da yok yada dusuktur belki bilmiyorum birde bu ay bal tarçın çörek otu yedim bol bol olmadı yineHormonların normal mi en son ne zaman baktırdın
Tmm hormonlara bakıldıysa sıkıntı yok.kistin büyüklüğü sorun olsaydı mutlaka tedavi verirdi demekki önemsiz bir kistmişGeçen ay adetin 3. günü baktırdım Dr gayet güzel dedi istersen yumurtana bakalım dedi 14-15. gün ama ben istemedim gitmedim birde küçük kist vardı istersen biraz tedavi uygulayalım o geçsin öyle devam et bebek için istersen bu şekilde dedi ben ara vermek istemiyorum dedim ama şimdi diyorum ki acaba Doğum kontrol hapıyla kisti mi yok etsem ama bircok kişi büyük kistlerle gebe kalmış
yok o göğüslerde ağrı yapan progesteron değil prolaktin.progesteron yumurta çatladı mı çatlamadı mı diye 21. Gün bakılıyorProgesteron mu yüksek acaba onun icin 26.gun falan gitmek lazım mis ama yüksek olsa göğsüm acır siserdi o da yok yada dusuktur belki bilmiyorum birde bu ay bal tarçın çörek otu yedim bol bol olmadı yine
Sen tablonu oluştur ordan net gözükürAteşin en dusuk olduğu gün yumurtlama olduğu gun mu peki ilski ne zaman olmalı yumurta ne zaman catliyor bu testte 2 çizgi gösterdiğinde yumurta var mi geliyor mu demek oluyor kafam da deli sorular
Fırsat bulamadım gün içinde yapmaya akşam yapmaya calisicam canimSen tablonu oluştur ordan net gözükür
Doğru evet karıştırdım baktırmama gerek varmı bilmiyorum ki birde folic asit kullanıyorum ama bu ay degistiricem herkes inofolic ten memnun kalmış bende onu alayim diyorum sende tavsiye eder misinTmm hormonlara bakıldıysa sıkıntı yok.kistin büyüklüğü sorun olsaydı mutlaka tedavi verirdi demekki önemsiz bir kistmiş
yok o göğüslerde ağrı yapan progesteron değil prolaktin.progesteron yumurta çatladı mı çatlamadı mı diye 21. Gün bakılıyor
Tamam canım teşekkürler. . Son bir umut ff silip tekrar yükliycemSağol cnm ahı razı olsun
cnm biraz ff e girdim karıştırdım ama ben de bulamadım.çok eskilerden bir arkadaş vardı enfal97 onun Da tablosu böyle olmuştu kendisi normal giriyordu ama tabloda fahrenaite gösteriyordu o zamanda bayağı bir uğraştı o Da ben de değiştirememiştik tablo o şekilde kaldı aşağıdaki tabloda linkini tıklarsan gebe tablosu hala fahrenaite cinsinden duruyor bırak öyle kalsın sıkıntı Yok
EVET bizim kızlar bu ara onu kullanıyor ben de bir ara kullanmıştım deneyebilirsinDoğru evet karıştırdım baktırmama gerek varmı bilmiyorum ki birde folic asit kullanıyorum ama bu ay degistiricem herkes inofolic ten memnun kalmış bende onu alayim diyorum sende tavsiye eder misin
daha var ama yakındırVeson canım yine aynı çıktı test koyulaşmayacakmı acaba
son iki saattirde sağ kasığımda fena bir ağrı başladı
EVET bizim kızlar bu ara onu kullanıyor ben de bir ara kullanmıştım deneyebilirsin
daha var ama yakındır
Oglun 8 yaşındaysa canım hemen hemen ayni yaslardayiz, uzulme henuz erken stress en büyük engel aslinda..En güzeli fazla ara verince çok zor geliyor bebisler vücutta yaşlanıyor demekki ben 23 yasında daha istediğim ay hamile kalmıştım ama şimdi üzülüyorum eşimde kızıyor bana ama elimde değil
86 dogumluyum canim stres yapmamın bir diğer nedeni aslında özel sektörde çalışıyorum kendi is yerimiz ama dogumumun yaza gelmesi çok zorlayici olacak oyuzden belkide bir iki ay mola vermem gerekecek yaz sezonun da is yerini bırakamam ama Allah’ın takdiri artık bakalımOglun 8 yaşındaysa canım hemen hemen ayni yaslardayiz, uzulme henuz erken stress en büyük engel aslinda..
Rabbim gönlündekini nasip etsin ins. canim86 dogumluyum canim stres yapmamın bir diğer nedeni aslında özel sektörde çalışıyorum kendi is yerimiz ama dogumumun yaza gelmesi çok zorlayici olacak oyuzden belkide bir iki ay mola vermem gerekecek yaz sezonun da is yerini bırakamam ama Allah’ın takdiri artık bakalım
İns hepimizin kini ayni şekilde bilseydim daha önceden başlardım çalışmalaraRabbim gönlündekini nasip etsin ins. canim
Ben 28 yaşındayım..İns hepimizin kini ayni şekilde bilseydim daha önceden başlardım çalışmalarasen kaç yaşındasın
DÜN çalışma var test yeterli koyulukta değil.dinlenmek isterseniz dinlenebilirsinizPeki bu akşam ilişkiye gerek varmı cnm
Hala fahrenaite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?