- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Hala fahrenaite
Hiç bilmiyorum ben inofolic kombi kullandım. İnşallah ikinci bebeğine vesile olur.İnofolic ile inofolic combi arasindaki farki bilen var mı?Cordelia İnofolic sase olarak kullaniliyor ben onun daha çok faydasini gordum yine aynısını aldim
DÜN çalışma var test yeterli koyulukta değil.dinlenmek isterseniz dinlenebilirsiniz
CNm bir arkadaş özelden şu mesajı attı ben baktım ben de o seçenek Yok sadece celcuis Seçil'i gibi birşeyler yazıyor sen de bir bak bakalımok teşekkürler canım. .
İnşallah canım..[
Hiç bilmiyorum ben inofolic kombi kullandım. İnşallah ikinci bebeğine vesile olur.
Menses nerede light girdim demişsin ya göremedim. Ben daha bririnci aşamadayımpapatyamrm CNm bak şimdi yarım İngilizcemle çözdüm olayı ilk önce bu yazıyorEki Görüntüle 2183690 çok birşey anlamadım tabi ama teni bir siklüs başlatın falan diyor menses e light girdim tekrar aynı yerde çıktıEki Görüntüle 2183691 units kısmı fahrenaite ise celcius yap ve save settings bas
Hangi güne girdin light 15-20 gün sonraya girmeye çalış bir deMenses nerede light girdim demişsin ya göremedim. Ben daha bririnci aşamadayımEki Görüntüle 2183697 Eki Görüntüle 2183697
Menses light da girdim. Aba bende değişiklik yok uniys de hala yazı var birşey açılmıyo
Hangi güne girdin light 15-20 gün sonraya girmeye çalış bir de
Cnm o zaman şöyle yap 28 ve 29 daki menses leri sil tekrar bakVeson ancak 6 aına girebildim değişiklik olmuyor
Mesajla yardım aldım. Cersius da görünüyor şimdi tekrar meile link gönderdim gelince buraya yazarım. Daha gelmedi meilCnm o zaman şöyle yap 28 ve 29 daki menses leri sil tekrar bak
Aynı link gelecektir hala fahrenaite gözüküyorMesajla yardım aldım. Cersius da görünüyor şimdi tekrar meile link gönderdim gelince buraya yazarım. Daha gelmedi meil
İlk gün moral bozuk oluyor ister istemez, sonra yine güç bulup yola devamYine olmadi
Tamam canım böyle kalacsk artık. Teşekkürler yardımların için.Aynı link gelecektir hala fahrenaite gözüküyor
Bagira bagira aglayasim var. Biz kadınlar ne cok seyle savasiyiruz kendi icimizde. 3 yildir evliyim. Ilk yil sadece korunduk yani eşim korundu. Ilac vs kullanmadim hic. 2. Yil esim askerdeydi o yuzden olmamasini takmiyordum. Ama şu 6-7 aydir artik kafayi yicem. Ne yapacgimi sasirdim.İlk gün moral bozuk oluyor ister istemez, sonra yine güç bulup yola devamne kadardır istiyorsunuz bebek sahibi olmayı?
İlk kez mi test yapıyordun CNm daha önce tam koyulaştığını gördün mü? Çok ilginç peki ağrılar ne surumda neyseki çalışmalar var bugünü atlamayın sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?