Bagira bagira aglayasim var. Biz kadınlar ne cok seyle savasiyiruz kendi icimizde. 3 yildir evliyim. Ilk yil sadece korunduk yani eşim korundu. Ilac vs kullanmadim hic. 2. Yil esim askerdeydi o yuzden olmamasini takmiyordum. Ama şu 6-7 aydir artik kafayi yicem. Ne yapacgimi sasirdim.
İlk kez mi test yapıyordun CNm daha önce tam koyulaştığını gördün mü? Çok ilginç peki ağrılar ne surumda neyseki çalışmalar var bugünü atlamayın sakın
İlk kez mi test yapıyordun CNm daha önce tam koyulaştığını gördün mü? Çok ilginç peki ağrılar ne surumda neyseki çalışmalar var bugünü atlamayın sakın
Oy seni cok iyi anlıyorum biz evlendik esimin tayini 9 ay olmadi yumurtlama gunlerini hep kacirdik sonra geldi 5-6 ay bebek olmadi sonra oldu derken 9 haftalık kalp atisi durdu sonra pataloji raporunda kısmi mol gebelik cikti 6 ay korunma sonrasi, beta hcg takibi vs. 5-6 ay yine bekleme sureci en son gebe kaldim beklemek cok can sıkıcı, seni cok iyi anliyorum Rabbim ins. daha da artmadan nasip eder ins.Bagira bagira aglayasim var. Biz kadınlar ne cok seyle savasiyiruz kendi icimizde. 3 yildir evliyim. Ilk yil sadece korunduk yani eşim korundu. Ilac vs kullanmadim hic. 2. Yil esim askerdeydi o yuzden olmamasini takmiyordum. Ama şu 6-7 aydir artik kafayi yicem. Ne yapacgimi sasirdim.
İnşallah bu sefer kist değildir yA.sen bugünü her ihtimale değerlendir yarınki ateşe ve teste göre tekrar yorumlarızcanım çok önce bir ara test almıştım hatırlarsan sana göndermiştim özel mesajda testi yaptığım evrede ara kanama yaşamıştım ilişki sonrasında o sebeple doktora gitmiştim kist çıkmıştı testlerde yalan olmuştu.Ondan sonrada hiç yapmadım.ilk defa bu kadar düzenli yapıyorum ovu.
dün akşam ağrım çok aşırı oldu sağ kasık ve belimin sağ tarafı ağrıdı.Hatta ağladım ağrıdan o dereceydi.Bugünde ağrım var ama dün akşam ki gibi değil baskı var sadece sağ tarafta.akıntım da yok bugün çatladığınımı düşünüyorsun?
İnşallah bu sefer kist değildir yA.sen bugünü her ihtimale değerlendir yarınki ateşe ve teste göre tekrar yorumlarızcanım çok önce bir ara test almıştım hatırlarsan sana göndermiştim özel mesajda testi yaptığım evrede ara kanama yaşamıştım ilişki sonrasında o sebeple doktora gitmiştim kist çıkmıştı testlerde yalan olmuştu.Ondan sonrada hiç yapmadım.ilk defa bu kadar düzenli yapıyorum ovu.
dün akşam ağrım çok aşırı oldu sağ kasık ve belimin sağ tarafı ağrıdı.Hatta ağladım ağrıdan o dereceydi.Bugünde ağrım var ama dün akşam ki gibi değil baskı var sadece sağ tarafta.akıntım da yok bugün çatladığınımı düşünüyorsun?
İnşallah bu sefer kist değildir yA.sen bugünü her ihtimale değerlendir yarınki ateşe ve teste göre tekrar yorumlarız
Kullanılan ilaçlar düzeni resmen bozuyor CNm ondandırinşallah canım valla modum düştü iyice.Nasıl böyle tepetaklak oluyor herşey anlamıyorum ne oldu da bana düzenli olan adetim hormonlarım böyle oluverdi birden.stres desem değil kendimi biliyorum son bir senedir hiç olmadığım kadar rahatım psikolojik olarak.Ama ne oluyor vücuduma anlamıyorum ben iyiyim dedikçe sanki herşey ters gitmeye başladı
Tamam canım akşama bir daha test yaparım yarınki duruma göre tekrar konuşuruz.
Hayirlisi ins canimHayırlısı inşallah Yen'i ay Yen'i umutlar
Amin canim benim sana da ckk gecmis olsun. Brn daha yolun basındayım belki ama cok yıpratıcı bi surecmis.rabbim isteyen herkese bizleri cok yiortamadan versin ins.Oy seni cok iyi anlıyorum biz evlendik esimin tayini 9 ay olmadi yumurtlama gunlerini hep kacirdik sonra geldi 5-6 ay bebek olmadi sonra oldu derken 9 haftalık kalp atisi durdu sonra pataloji raporunda kısmi mol gebelik cikti 6 ay korunma sonrasi, beta hcg takibi vs. 5-6 ay yine bekleme sureci en son gebe kaldim beklemek cok can sıkıcı, seni cok iyi anliyorum Rabbim ins. daha da artmadan nasip eder ins.
Kullanılan ilaçlar düzeni resmen bozuyor CNm ondandır
Canım ben sana çatlayacağı günü demiştim. Perşembe miydi acaba. Bence bugün çatlamıştır. Bu ay hamile kalacaksın Allahın izni ile..Aynen canım ilaçları kullansan bir dert kullanmasan ayrı dert
Amin cnm inşallah. Onlar hangi testleri hangi tahlilleri yaptırmış acaba bilgin varmı çaglacim?LeYLa_21 ablacım şimdi bi arkadaşımla görüştüm. Yengesi nin bebeği için doktor down sendromu teşhisi koymuş. Bebeği aldır yaşamaz demiş. Kadın aldırmak istememiş. Tabi doğurana kadar çocuğu her gün ağıt, her nefes zehir olmuş kadıncağıza. Çocuk sağlıklı doğmuş. Şimdi de elde ayakta durmuyomş maşallah :) İnşallah senin ki de güzel sonuçlanacak
Canım ben sana çatlayacağı günü demiştim. Perşembe miydi acaba. Bence bugün çatlamıştır. Bu ay hamile kalacaksın Allahın izni ile..
Detayını sormadım ama sorayım ablacım senin içinAmin cnm inşallah. Onlar hangi testleri hangi tahlilleri yaptırmış acaba bilgin varmı çaglacim?
kuzum down sendorumu için amniyo sentez yapılıyor birde yeni teknolojide harmony testi var koldan 4 5 tüp kan alınıyor alınıyor sadece . fiyat 1500 civarıydı ama şuan ne kadar bilmiyorum. birde tek bir şeye bakarak bunun ihtimalinden bahsedemezler ama drlarda söylemek zorundalar bu tür şeyleriAmin cnm inşallah. Onlar hangi testleri hangi tahlilleri yaptırmış acaba bilgin varmı çaglacim?
Sağol cnm çok memnun olurum inan..Detayını sormadım ama sorayım ablacım senin için
Merhba Sen de mi pcolusun prowoman ben de kullaniyorum dagünaydın kızlar reglim yakşalıyor ateşim 2 derece düştü bugün. listeye linki mi eklemek istiyorum
https://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
deneme oldu benim için reglimden sonra tüm takviye ve kürler ile devam edecem pro woman kullanmaya başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?