Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı inşallah Yen'i ay Yen'i umutlar

İlk kez mi test yapıyordun CNm daha önce tam koyulaştığını gördün mü? Çok ilginç peki ağrılar ne surumda neyseki çalışmalar var bugünü atlamayın sakın

canım çok önce bir ara test almıştım hatırlarsan sana göndermiştim özel mesajda testi yaptığım evrede ara kanama yaşamıştım ilişki sonrasında o sebeple doktora gitmiştim kist çıkmıştı testlerde yalan olmuştu.Ondan sonrada hiç yapmadım.ilk defa bu kadar düzenli yapıyorum ovu.
dün akşam ağrım çok aşırı oldu sağ kasık ve belimin sağ tarafı ağrıdı.Hatta ağladım ağrıdan o dereceydi.Bugünde ağrım var ama dün akşam ki gibi değil baskı var sadece sağ tarafta.akıntım da yok bugün çatladığınımı düşünüyorsun?

İlk kez mi test yapıyordun CNm daha önce tam koyulaştığını gördün mü? Çok ilginç peki ağrılar ne surumda neyseki çalışmalar var bugünü atlamayın sakın

canım bak seninle 2016 yılında özel olarak konuşmuşuz, o zaman sana attığım resimler ektekiler. işte en koyu 12.gün çıkmış 13.gün silikleşmiş.Hatta dediğim lekelenmeden de bahsetmişim sana.Sana 13.gün olan resmi gönderdikten sonra hastaneye gitmişim doktor kist olduğunu söylemiş bana.Hatta o zaman ara kanama yaşadığım için gitmişim hastaneye de kist olduğunu öğrenmişim

Eklentiler

• 1.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 46
  • 2.webp
    16 KB · Görüntüleme: 48
  • 3.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 45
  • 4.webp
    35 KB · Görüntüleme: 41
Oy seni cok iyi anlıyorum biz evlendik esimin tayini 9 ay olmadi yumurtlama gunlerini hep kacirdik sonra geldi 5-6 ay bebek olmadi sonra oldu derken 9 haftalık kalp atisi durdu sonra pataloji raporunda kısmi mol gebelik cikti 6 ay korunma sonrasi, beta hcg takibi vs. 5-6 ay yine bekleme sureci en son gebe kaldim beklemek cok can sıkıcı, seni cok iyi anliyorum Rabbim ins. daha da artmadan nasip eder ins.

İnşallah bu sefer kist değildir yA.sen bugünü her ihtimale değerlendir yarınki ateşe ve teste göre tekrar yorumlarız

İnşallah bu sefer kist değildir yA.sen bugünü her ihtimale değerlendir yarınki ateşe ve teste göre tekrar yorumlarız

inşallah canım valla modum düştü iyice.Nasıl böyle tepetaklak oluyor herşey anlamıyorum ne oldu da bana düzenli olan adetim hormonlarım böyle oluverdi birden.stres desem değil kendimi biliyorum son bir senedir hiç olmadığım kadar rahatım psikolojik olarak.Ama ne oluyor vücuduma anlamıyorum ben iyiyim dedikçe sanki herşey ters gitmeye başladı
Tamam canım akşama bir daha test yaparım yarınki duruma göre tekrar konuşuruz.

Kullanılan ilaçlar düzeni resmen bozuyor CNm ondandır

Amin canim benim sana da ckk gecmis olsun. Brn daha yolun basındayım belki ama cok yıpratıcı bi surecmis.rabbim isteyen herkese bizleri cok yiortamadan versin ins.

LeYLa_21 ablacım şimdi bi arkadaşımla görüştüm. Yengesi nin bebeği için doktor down sendromu teşhisi koymuş. Bebeği aldır yaşamaz demiş. Kadın aldırmak istememiş. Tabi doğurana kadar çocuğu her gün ağıt, her nefes zehir olmuş kadıncağıza. Çocuk sağlıklı doğmuş. Şimdi de elde ayakta durmuyomş maşallah :) İnşallah senin ki de güzel sonuçlanacak

Amin cnm inşallah. Onlar hangi testleri hangi tahlilleri yaptırmış acaba bilgin varmı çaglacim?

Canım ben sana çatlayacağı günü demiştim. Perşembe miydi acaba. Bence bugün çatlamıştır. Bu ay hamile kalacaksın Allahın izni ile..

inşallah canım sen perşembe çatlar cuma ateş yükselir demiştin.Bugün ateşim bir tık yükseldi sadece.Ayrıca ovu testide en koyu 12.günde oldu ama eşit koyulukta değil sonra da silikleşmeye başladı. dpo 13-14 de de çok ağrım oldu bugün ağrım falan kalmadı hiç.Umarım çatlamıştır

Amin cnm inşallah. Onlar hangi testleri hangi tahlilleri yaptırmış acaba bilgin varmı çaglacim?
kuzum down sendorumu için amniyo sentez yapılıyor birde yeni teknolojide harmony testi var koldan 4 5 tüp kan alınıyor alınıyor sadece . fiyat 1500 civarıydı ama şuan ne kadar bilmiyorum. birde tek bir şeye bakarak bunun ihtimalinden bahsedemezler ama drlarda söylemek zorundalar bu tür şeyleri

Veson canım bugünki testte baya silik çıktı(daha da koyulaşmaz gibi duruyor),ateş bir tık yükseldi ,ff de çizgi 11.günde,kasık ağrılarım 13 ve 14.günde çok yoğun oldu bugün ağrım falan yok.Bu zamana kadar yaptığım testleri toplu olarak atıyorum ekte.Bu verilere ve ovu testlerine göre ne düşünüyorsun?
Fikri olan diğer arkadaşlar yorumunuz varsa yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• 1.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 38
  • 2.webp
    10 KB · Görüntüleme: 34
  • 3.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 34
  • 5.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 37
  • 4.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 32
  • 6.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 37
  • 7.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 36
  • 8.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 41
  • 9.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 42
  • 10.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 48
  • 11.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…