Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence çatladı bugünü De değerlendir hadi hayırlısı

peki ovu 12.gün en koyu görünüyorya onu ffye gireyimmi pozitif olarak bir de hangi gün çatladığını düşünüyorsun dün mü acaba ?
Ff çizgiyi düne çeker büyük olasılık.bana da dün gibi geliyor.13. Gün gecenin ilerleyen saatlerinde de çatlamış olabilir.ateş de yavaş yavaş yükseliyor gibi.testler niye tam koyu olmadı onu ben de anlamadım.şimdilik birşey girme sadece not al ağrı ve testin en koyu günlerini

13.gün ağrım akşam 6 den sonra başladı yatana kadar ağrıyı çektim kıvranarak uyudum hatta 14.gün yani dün ağrım oldu ama önceki geceki gibi değildi daha hafifti.Dediğin gibi 13.gün gece oldu ne olduysa :)
acaba bu ovu yapma talimatını okudum da 4 saat önceden sıvı alımını azaltın diyor ya ben en fazla 2 saat kendimi tutup yaptım testleri malum sıcaklardan dolayı en fazla bu kadar bekleyebildim.belkide bununla alakalı da olabilir.Artık adet zamanı geldiğin de anlarız yumurta tam olarak çatladımı çatlamadımı.Bekleyip göreceğiz hayırlısı olsun inşallah. ayrıca çok teşekkür ederim yardımların için canım

Kizlar nasilsiniz?? Eskilerden kalmamış fazla birileri:) sevinsem mi uzulsem mi bilemedim..
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın

Merhaba canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın
evet eskilerden üç beş kişi kaldık onlardan biride benim biliyorsun :)) sırf merakımdan ne zaman ilk mesajımı paylaşmışım bu topiğe diye geçmişe baktım da 17 kasım 2015 tarihinden beri buradaymışım :)
Aminnn biz kalanlarda tez vakitte hamile kalırız inşallah

Bugün bebişle randevumuz vardı. Kanama alanımız tamamen kapanmış ve temizlenmiş çok şükür. Tahlillerimiz temiz. Her şey yolunda. Miniğim ne kadar da büyümüş, çok şaşırdım. Ve kollar bacaklar kıpır kıpırdı. İlk kez hareketlerini izledim. Rabbimin verdiği mucizeye şükürler olsun, isteyen herkese nasip olsun..

Kızlar bugün kontrolumuz vardı şükür herşey yolunda:) bu arada kızımız Deniz kendini gösterdi sonunda
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..
bir haber de benden olsun.
%80 oğlum olacakmış
Maşallah sizlere ne güzel haberler bunlar

Kızlar bugün kontrolumuz vardı şükür herşey yolunda:) bu arada kızımız Deniz kendini gösterdi sonunda
%80 oğlum olacakmış

Kızlar hepinizin gözü aydın olsun maşallah
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza aldığınız günleride göstersin inşallah

%80 oğlum olacakmış

Maşallah maşallah :))

%80 oğlum olacakmış
Maşallah  . Gözünüz aydın olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşallah

Ne güzel haberler yeni annelere masallah yeni umutlarla biz burda yine adetimin 3. günü vücudumda eskiye göre çok farklılıklar var göğüslerim acımıyor adet öncesi bu birincisi ikincisi bugün özellikle sağ kasigim seyiriyor adet olmasam hamileyim diycem midemde bulanıyor ve adetlerim afedersiniz o kadar fazla ve sanki içinde parçalar var ki nasıl duzene girer bilmiyorum

%80 oğlum olacakmış
kızlar hepinize masallah,Allah sizide yavrularınızı da nazarlardan esirgesin insallah darısıda bizlere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…