Bence çatladı bugünü De değerlendir hadi hayırlısıVeson canım bugünki testte baya silik çıktı(daha da koyulaşmaz gibi duruyor),ateş bir tık yükseldi ,ff de çizgi 11.günde,kasık ağrılarım 13 ve 14.günde çok yoğun oldu bugün ağrım falan yok.Bu zamana kadar yaptığım testleri toplu olarak atıyorum ekte.Bu verilere ve ovu testlerine göre ne düşünüyorsun?
Fikri olan diğer arkadaşlar yorumunuz varsa yardımcı olurmusunuz
Bence çatladı bugünü De değerlendir hadi hayırlısı
yumurta kalitesizliği için kullanıyorum. dr ne kadar kullan dedi ? doktora danışmadan kullanıyorumMerhba Sen de mi pcolusun prowoman ben de kullaniyorum da
Ff çizgiyi düne çeker büyük olasılık.bana da dün gibi geliyor.13. Gün gecenin ilerleyen saatlerinde de çatlamış olabilir.ateş de yavaş yavaş yükseliyor gibi.testler niye tam koyu olmadı onu ben de anlamadım.şimdilik birşey girme sadece not al ağrı ve testin en koyu günlerinipeki ovu 12.gün en koyu görünüyorya onu ffye gireyimmi pozitif olarak bir de hangi gün çatladığını düşünüyorsun dün mü acaba ?
Ff çizgiyi düne çeker büyük olasılık.bana da dün gibi geliyor.13. Gün gecenin ilerleyen saatlerinde de çatlamış olabilir.ateş de yavaş yavaş yükseliyor gibi.testler niye tam koyu olmadı onu ben de anlamadım.şimdilik birşey girme sadece not al ağrı ve testin en koyu günlerini
Kizlar nasilsiniz?? Eskilerden kalmamış fazla birileri:) sevinsem mi uzulsem mi bilemedim..
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
Kızlar bugün kontrolumuz vardı şükür herşey yolunda:) bu arada kızımız Deniz kendini gösterdi sonunda
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..
Bugün bebişle randevumuz vardı. Kanama alanımız tamamen kapanmış ve temizlenmiş çok şükür. Tahlillerimiz temiz. Her şey yolunda. Miniğim ne kadar da büyümüş, çok şaşırdım. Ve kollar bacaklar kıpır kıpırdı. İlk kez hareketlerini izledim. Rabbimin verdiği mucizeye şükürler olsun, isteyen herkese nasip olsun..
Maşallah sizlere ne güzel haberler bunlarbir haber de benden olsun.
%80 oğlum olacakmış
Kızlar bugün kontrolumuz vardı şükür herşey yolunda:) bu arada kızımız Deniz kendini gösterdi sonunda
Bugün bebişle randevumuz vardı. Kanama alanımız tamamen kapanmış ve temizlenmiş çok şükür. Tahlillerimiz temiz. Her şey yolunda. Miniğim ne kadar da büyümüş, çok şaşırdım. Ve kollar bacaklar kıpır kıpırdı. İlk kez hareketlerini izledim. Rabbimin verdiği mucizeye şükürler olsun, isteyen herkese nasip olsun..
bir haber de benden olsun.
%80 oğlum olacakmış
bir haber de benden olsun.
%80 oğlum olacakmış
Kızlar hepinizin gözü aydın olsun maşallah
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza aldığınız günleride göstersin inşallah
Maşallah bir haber de benden olsun.
%80 oğlum olacakmış
kızlar hepinize masallah,Allah sizide yavrularınızı da nazarlardan esirgesin insallahbir haber de benden olsun.
%80 oğlum olacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?