- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
Canım çok tesekkur ederım.L Lilarengim1 canım burada aradığın tüm sorulara cevap bulabilirsin. İlk sayfayı dikkatlice oku aklına takilanlari sor hepimiz yardımcı oluruz.
Birsey soylemedi bana inofolicle devam etcem bitince cok pa ha liyumurta kalitesizliği için kullanıyorum. dr ne kadar kullan dedi ? doktora danışmadan kullanıyorum
Hiç alakası yok...peki amniyosentez sonucu pozitif çıkıp bebeği sağlıklı doğanlara ne demeli cnm..herşeyin takdir-i Allah'ın elindendir..LeYLa_21 merhaba canım. Daw sendromu için en kesin çözüm amniyosentez yaptırmak. %99 kesin sonuç deniliyor.
Evet tek başına pahalı ama içerisindeki ilaçları ayrı ayrı hesap edincede çok uygun oluyor. Inofolic sanırım bana iyi gelen ilactı. Günde kaç tane alıyorsunBirsey soylemedi bana inofolicle devam etcem bitince cok pa ha li
Tabiki herşeyin takdiri allahın elinde aksini hiçbirzaman düşünmem. Ben sadece yorumları görünce yaşadığım bazı deneyimlerden dolayı yazmak istedim. Seni kordıysam yada yalnış birşey söylediysem kusura bakmaHiç alakası yok...peki amniyosentez sonucu pozitif çıkıp bebeği sağlıklı doğanlara ne demeli cnm..herşeyin takdir-i Allah'ın elindendir..
Yok cnm 'ya neden kırılayım. Hayatta hiç bir şeyin garantisi yok.farkli hikâyeler var.o kadar çok okudum canlı yaşanan şeyler anlatıldı. Inslh benim yavrumda Allahın izniyle sağlıklı doğar..Tabiki herşeyin takdiri allahın elinde aksini hiçbirzaman düşünmem. Ben sadece yorumları görünce yaşadığım bazı deneyimlerden dolayı yazmak istedim. Seni kordıysam yada yalnış birşey söylediysem kusura bakma
Gözün aydın cnm..tahlilleri sorabildin mı?İyi dileklerde bulunan herkesten ayrı ayrı allah razı olsun. Rabbim sizlerinde göbüşlerini en kısa zamanda mucizeye kavuştursn
Kızlar bugün kontrolumuz vardı şükür herşey yolunda:) bu arada kızımız Deniz kendini gösterdi sonunda
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..
Gözünüz aydın kızlar..yavrularımız sağlıkla doğar inşallah..Hepiniz çok ama çok teşekkürler.
Allah razı olsun.
hayırlı dualarınızın Allah eksikliğini göstermesin.
en kısa zamanda ve en hayırlı zamanda Rabbim herkese nasip etsin.
Nasılsın cnm?durumun nasıl doktora gittin miMaşallah sizlere ne güzel haberler bunlar
CNm durumumda bir değişiklik Yok leke dahi gelmiyor.dün adana üniversiteye gittim önce profla konuştuk ayaküstü.durumu kısaca anlattım.genetik baktırmak istiyorum dedim.boşuna baktırma sen şimdi ordan çıkan sonuca göre tedavi yaparım diye düşünüyorsun ama Yok öyle birşey kromozomal bozukluğun tedavisi Yok.peki bu bebek -%100 sağlıksızdı diyebilir misiniz dedim.sağlıklı olsa neden kalbi dursun dedi.sulandırıcıları boşuna kullanıyorsun hiçbir işe yaramaz ki yaramamış da zaten dedi.tüp bebek önermem onunda garantisi Yok gibi birşeyler dedi.git memleketine orda kürtajını ol dedi.kısaca Sağlam'ı bulana kadar uğraşacaksın demeye getirdi.ordan çıktık sıra aldım asistan muayene etti hocasına durumu anlattı hocası da onay verince salıya gün verdiler kürtaj için.genetik de bakılacak.Nasılsın cnm?durumun nasıl doktora gittin mi
Rabbi. Hayırlısıyla daha fazla yıpranmadan atlatmani nasip etsin Tuğbacım ..Allah kızına sağlıklı bir ömür versin..dualarındasın cnm.insallah tez vakitte sağlıkla gebe kalırsın inşallah..CNm durumumda bir değişiklik Yok leke dahi gelmiyor.dün adana üniversiteye gittim önce profla konuştuk ayaküstü.durumu kısaca anlattım.genetik baktırmak istiyorum dedim.boşuna baktırma sen şimdi ordan çıkan sonuca göre tedavi yaparım diye düşünüyorsun ama Yok öyle birşey kromozomal bozukluğun tedavisi Yok.peki bu bebek -%100 sağlıksızdı diyebilir misiniz dedim.sağlıklı olsa neden kalbi dursun dedi.sulandırıcıları boşuna kullanıyorsun hiçbir işe yaramaz ki yaramamış da zaten dedi.tüp bebek önermem onunda garantisi Yok gibi birşeyler dedi.git memleketine orda kürtajını ol dedi.kısaca Sağlam'ı bulana kadar uğraşacaksın demeye getirdi.ordan çıktık sıra aldım asistan muayene etti hocasına durumu anlattı hocası da onay verince salıya gün verdiler kürtaj için.genetik de bakılacak.
Valla bu duyduklarim moral oluyor bana çaglacim..inşallah Rabbim bizim yüzumüzüde güldürsün cnm..duanızı eksik etmeyin meleğimden..LeYLa_21 ablacım kadın amniyosentez e varana kadar hersey yaptırmış. Ama bebeği sağlıklı doğmuş. Yine aynı şekilde üniden bi arkadaşımın kız kardeşine de down demişler. Nereye gittiyse riskli bi bebek bu demişler. Amniyosentez yapalım o da 2500 TL demişler. Onlar da yaptırmamış. O da sağlıklı bi bebek dünyaya getirmiş.
Amniyosentez e kesin sonuç diyolar ama o ilk bahsettiğim kadın onu da yaptırmış yine aynı şeyi söylemişler. Tıp bu konuda ciddi amlamda yetersiz ve yıpratıcı sanırım
Amin CNm inşallah Rabbim senin kızlarına da sağlık uzun ömür versin inşallhRabbi. Hayırlısıyla daha fazla yıpranmadan atlatmani nasip etsin Tuğbacım ..Allah kızına sağlıklı bir ömür versin..dualarındasın cnm.insallah tez vakitte sağlıkla gebe kalırsın inşallah..
Valla bu duyduklarim moral oluyor bana çaglacim..inşallah Rabbim bizim yüzumüzüde güldürsün cnm..duanızı eksik etmeyin meleğimden..
Amin cnm cümlemizinkine inşallah...Amin CNm inşallah Rabbim senin kızlarına da sağlık uzun ömür versin inşallh
Sen o güzel kalbini ferah tut, Rabbim sağlıklı bir evlat nasip edecek inşallah sanaRabbi. Hayırlısıyla daha fazla yıpranmadan atlatmani nasip etsin Tuğbacım ..Allah kızına sağlıklı bir ömür versin..dualarındasın cnm.insallah tez vakitte sağlıkla gebe kalırsın inşallah..
Valla bu duyduklarim moral oluyor bana çaglacim..inşallah Rabbim bizim yüzumüzüde güldürsün cnm..duanızı eksik etmeyin meleğimden..
Amin cnm inşallah kuzum..cümlemize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin cnm..Sen o güzel kalbini ferah tut, Rabbim sağlıklı bir evlat nasip edecek inşallah sana
1 Di ikiye cikardi dr ,seninki de mi toz halinde inofolic daha once kullandim ama sanirim daha uzun kullanmam gerekliEvet tek başına pahalı ama içerisindeki ilaçları ayrı ayrı hesap edincede çok uygun oluyor. Inofolic sanırım bana iyi gelen ilactı. Günde kaç tane alıyorsun
Toz halinde benimki de .3 aya yakın inofolic kullandım o dönemde doğal yolla hamile kalmıştım. Tek tüpüm var tüp olan yumurtada tembeldi. Sonu gelmedi ama olsun faydasını gördüm1 Di ikiye cikardi dr ,seninki de mi toz halinde inofolic daha once kullandim ama sanirim daha uzun kullanmam gerekli
Toz halinde benimki de .3 aya yakın inofolic kullandım o dönemde doğal yolla hamile kalmıştım. Tek tüpüm var tüp olan yumurtada tembeldi. Sonu gelmedi ama olsun faydasını gördüm
Birde nur topu gibi yarım rahmim var dr ondan olmadığını söylüyor. Sen umut oldun zaten banabenim de tek tüpüm var.
sakın umudunu yitirme.
çalışmalara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?