- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Birde nur topu gibi yarım rahmim var dr ondan olmadığını söylüyor. Sen umut oldun zaten bana
Demek ki uzun vadede etki ediyorToz halinde benimki de .3 aya yakın inofolic kullandım o dönemde doğal yolla hamile kalmıştım. Tek tüpüm var tüp olan yumurtada tembeldi. Sonu gelmedi ama olsun faydasını gördüm
Histereskopiyi bende olmuştum.benim bir de rahmin tersti.
sol tüpüm alınırken histereskopi de olmuştum doktor rahmimi yanlardan genişletmişti.
bir de çizik atmış.
hep umutlu ol ama üzerine düşme.
ben üstüne düşüp stres yapmanın bir faydasını görmedim.
kendimi saldığımda oldu çok şükür.
En az bir takviyeyi 3 ay kullanmak gerek .Demek ki uzun vadede etki ediyor
Hu huuu sayfa sakinleri nerelerdesiniz kimseden ses soluk çıkmıyor
galibaBuralardayız canım Ptesi yoğunluğu galiba :))
galibaçalışanlar kafayı işten kaldıramadı :)) baktım cumartesiden beri ses yok bi yoklayım dedim
İyiyim CNm şuan yoldayım kürtaj için Adana'ya gidiyoruzVeson nasılsın canım
İyiyim CNm şuan yoldayım kürtaj için Adana'ya gidiyoruz
Veson nasılsın canım
canım Allah kolaylık versin.biz bu halimizle sıcağı cekemiyoruz sizin icin daha zordur.Beni bu nem bitirdi resmen.. şu erken emeklilik olayı çözülse de hedefim küçülse diye bakıyorum :))
Allah zoru kolay etsin insallah canım.iyi haberlerini bekliyoruzİyiyim CNm şuan yoldayım kürtaj için Adana'ya gidiyoruz
canım Allah kolaylık versin.biz bu halimizle sıcağı cekemiyoruz sizin icin daha zordur.
İyiyim CNm şuan yoldayım kürtaj için Adana'ya gidiyoruz
Canim Allah yardımcın olsun bu son olsun insallahİyiyim CNm şuan yoldayım kürtaj için Adana'ya gidiyoruz
Çok geçmiş olsun. Allaha emanet ol. Bir daha yaşatmasın Allahımİyiyim CNm şuan yoldayım kürtaj için Adana'ya gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?