- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Herşey çok kolay olup bitsin inşallah..İyiyim CNm şuan yoldayım kürtaj için Adana'ya gidiyoruz
Kızlar ovu testi yaptım da yorumlar mısınız?
Ne kadar bekledi test canım?
Kızlar allah razı olsun hepinizden .hala bekliyorum aç susuz Rabbim kimseyi bu hastanelere düşürmesin inşallah migrenim tuttu tutacak.
Foto çekmek için bir saat bekledim canım işteyim hemen çekemedim ama testi yapar yapmaz böyleydi sanki neden sordun?
Tamam kuzumRengi soluk üzerinden zaman geçmiş bayaa gibi o yüzden değerlendirme yanlış olur. Bir dahakine en çok 10dk sonraki fotosunu gönder canım.
Kızlar allah razı olsun hepinizden .hala bekliyorum aç susuz Rabbim kimseyi bu hastanelere düşürmesin inşallah migrenim tuttu tutacak.
Vesoncum çok üzüldüm, geçmiş olsun canımKızlar allah razı olsun hepinizden .hala bekliyorum aç susuz Rabbim kimseyi bu hastanelere düşürmesin inşallah migrenim tuttu tutacak.
Çok şükür canım dün kontrolümüz vardı. Herşey yolunda görünüyor şimdilik. Rabbime sığındım. Ona emanet. Bize nasıl bir kader çizildi bilmiyoruz. Endişelerim hiç bitmiyor. Buna alışmam lazım. Sanırım sağlıkla kucağıma alana kadar bu endişelerim geçmeyecek. Rabbim çektiğimiz acıların, sabrımızın ve dualarımızın mükafatını göndermiştir. İnşallahZamansiz yolcu canım nasılsın, bebiş nasıl?
Geçmiş olsun cnm anılarım canlandı resmenİyiyim CNm şuan yoldayım kürtaj için Adana'ya gidiyoruz
Canm hamilemisin ins sağlık ve sihhatle kucağına alırsın kaç haftaliksinÇok şükür canım dün kontrolümüz vardı. Herşey yolunda görünüyor şimdilik. Rabbime sığındım. Ona emanet. Bize nasıl bir kader çizildi bilmiyoruz. Endişelerim hiç bitmiyor. Buna alışmam lazım. Sanırım sağlıkla kucağıma alana kadar bu endişelerim geçmeyecek. Rabbim çektiğimiz acıların, sabrımızın ve dualarımızın mükafatını göndermiştir. İnşallah. Sen nasılsın? Herşey yolunda mı? Bulantıların geçti mi? 2 li test yaptordın mı? Umarım herşey yolundadır
Evet canım. Rabbim birkez daha nasip etti. İnşallah bu sefer herşey yolunda giderCanm hamilemisin ins sağlık ve sihhatle kucağına alırsın kaç haftaliksin
Ins ins cnm saglikla al kucagina ins Bi ara tüp bebek için araştırma yapiyosun yanlış hatırlamıyosam tedavi oldun mu cnmEvet canım. Rabbim birkez daha nasip etti. İnşallah bu sefer herşey yolunda gider. Allah razı olsun. Saol canım. Şuan 7+4 üm. 8 haftalık
Hayır canım tedavi olmadım. Çünkü bi sebep bulunamamıştı kayıplarıma. Ama ileri de keşke dememek için tüp bebekte pgt yöntemini denemek istiyordum. Doktorlar da normal yolla olanla şansımın aynı olduğunu, istersek normal yolla denemeye devam edebileceğimizi söylemişti. Biraz korunduktan sonra tekrar normal denemeye karar verdik. Çok şükür rabbim tekrar nasip etti.Ins ins cnm saglikla al kucagina ins Bi ara tüp bebek için araştırma yapiyosun yanlış hatırlamıyosam tedavi oldun mu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?