Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovu testi yaptım da yorumlar mısınız?

Eklentiler

• B5E3556C-1BF4-43DC-91E9-AD0BDECEB49F.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 55
Veson canım Rabbim yardımcın olsun
İnşallah kolay ve sorunsuz geçer. Rabbim çektiğin acıların, verdiğin sınavların sonucununda en güzel ,sağlıklı ve mükemmelle ödüllendirsin. Herşeyi sana unutturacak yeni başlangıç yapacağın bebekleri nasip etsin. O güzel kalbin de gönlünde ne varsa onunla müjdelesin seni. Seni çok seviyoruz. Allaha emanet ol

Zamansiz yolcu canım nasılsın, bebiş nasıl?
Çok şükür canım dün kontrolümüz vardı. Herşey yolunda görünüyor şimdilik. Rabbime sığındım. Ona emanet. Bize nasıl bir kader çizildi bilmiyoruz. Endişelerim hiç bitmiyor. Buna alışmam lazım. Sanırım sağlıkla kucağıma alana kadar bu endişelerim geçmeyecek. Rabbim çektiğimiz acıların, sabrımızın ve dualarımızın mükafatını göndermiştir. İnşallah. Sen nasılsın? Herşey yolunda mı? Bulantıların geçti mi? 2 li test yaptordın mı? Umarım herşey yolundadır

Canm hamilemisin ins sağlık ve sihhatle kucağına alırsın kaç haftaliksin

Ins ins cnm saglikla al kucagina ins Bi ara tüp bebek için araştırma yapiyosun yanlış hatırlamıyosam tedavi oldun mu cnm
Hayır canım tedavi olmadım. Çünkü bi sebep bulunamamıştı kayıplarıma. Ama ileri de keşke dememek için tüp bebekte pgt yöntemini denemek istiyordum. Doktorlar da normal yolla olanla şansımın aynı olduğunu, istersek normal yolla denemeye devam edebileceğimizi söylemişti. Biraz korunduktan sonra tekrar normal denemeye karar verdik. Çok şükür rabbim tekrar nasip etti.
. Sen masılsın? Kusura bakma canım pek hatırlayamadım. Ateş topiğinde uzun zamandır varım ama seni pek çıkartamadım. Senin hikayen ne?

Kızlar Allah razı olsun tekrar hepinizden.saat 8:00 den 17:00 ye kadar aç susuz beni beklettiler ameliyathane elbisesini giyip sedye ile ameliyathaneye taşıdılar elimde genetik tüpü.sana genetik mi bakılacak genetik kapandı bugün alamayız yoksa bozulur deyip geri odaya yolladılar.şaka gibi kimi kime şikayet edeyim şimdi.lekeler bir yandan başladı migrenin tuttu çok feci.rabbim bu hastaneye düşürmesin bir daha inşallah.yarın sabah ilk işleri beni kürtaj etmek olacak .umarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…