Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm çok pardon yaa ben seni başka bi arkadaşla karıştırdım oda izmirdeydu tedavi için özelden konusmustuk tüp bebek falan o sandim cnm ben 3 düşük yaptim 10-22-9 haftalık benimde sebepsiz bütün herşey yapıldı kromozom pıhtılaşma genetik araştırılma vs hepsi yapıldı sorun yok en sonki kaybim 1 ay olmadı adet olup denemeye devam dr kime gidiyosun cnm ve senin düşüklerin kaçar haftalikti canm tekrar kusura bakma olurmu

Offf bu ne yaaa. Ağrın sızın vae mı? İlaç alabiliyor musun?

Canım sana da geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar evlatlar nasip etsin. Benim 4-5 kimyasal gebelik sayısını unuttum. 3 tane de kürtajla sonuçlanan gebeliğim oldu .birinde kalp atışı aşamadık. 8 haftalıkdı. Diğerlerinde kalp atışı vardı sonradan durdu. Onlarda hemen hemen 8 haftalıktı. Kürtaj olduklarımda genetik baktırdık. Bebeklerde kromozom anomolisi varmış. Zaten hep gelişimleri geriden geliyordu.. Pıhtılaşma problemim var. Ama bunu zaten 2. Gebeliğimden sonra hemen öğrendik. Sonraki gebeliklerimin hepsinde kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım buna rağmen bebekler sağlıksız olduğu için olumsuz sonuçlandı. Şimdi de iğne ve hapa devam ediyorum. Şimdilik gelişiminde bir problem yok. Umarım sağlıklıdır. Rabbim sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder
. Birkaç hastaneye gidiyorum. Biri medikalpark, diğeri katip çelebi üniversite hastanesi..

Çok geçmiş olsun ya sorumsuzluk diz boyu hastanede, Rabbim yarını kolayca atlatmayi nasip etsin Rahim ağzına fitil koydular mi aciklik olunca kanama baslamis olabilir..

Resmen sorumsuzluk ..Sağol CNm benim Yok ilaç fitil hiçbirşey vermediler.sanırım düşük yavaş yavaş başlıyor onun lekeleri geç bile kaldı 3 haftadır yok nerde ise.diğerlerinde böyle olmamıştı hemen lekeler başlamıştı.neyse Rabbim kolaylaştırsın inşallah bir daha da yaşatmasın @deeploneliness

Amin canım amin bu son olsun bundan sonra hep guzel haberlerini alalım..

Direkt saglikbakanligina sikayet et canim cok gecmis olsin

Kızlar Allah razı olsun tekrar hepinizden.saat 8:00 den 17:00 ye kadar aç susuz beni beklettiler ameliyathane elbise
Bu ne sorumsuzluk ya..özele gitmedin mi sen Tuğbacım..kim ne derse desin yinede özelin imanı var yani.nadir arada kötü olanlar çıksada..çabucak atlatırsın inş cnm.Rabbim bir daha böyle şeyler yaşatmasin. Yüzün hep gülsün inşallah güzel arkadaşım..

Amin canım amin bu son olsun bundan sonra hep guzel haberlerini alalım..
Direkt saglikbakanligina sikayet et canim cok gecmis olsin
Canım sağlıkla geçsin. Allah yardımcın olsun. İyi ol mutlu ol. Güzellikler bundan sonra seninle olsun
Kızlar hepinizden Allah razı olsun sabah oldu bu sefer de anestezi uzmanı değişti.o Da acil değilse kesinlikle müdahale etmem demiş.artık ne yaptılar ne konuştular bilmiyorum aldılar beni kürtaj ettiler sonunda.düşüğün gözünü seveyim.hayatımın hatasını yaptım genetik diye direterek sağlam girdim hasta çıktım resmen ben böyle hastane görmedim.kim kime dum duma açıklama yapan Yok kimin eli kimin cebinde belli değil.antibiyotik bile yazılmadı bana düşünün.tarsusa dr uma geldim bana gereken açıklamaları yaptı yapmam gerekenleri de antibiyotik de yazdı.şimdi ufak ağrılar dışında ciddi bir sıkıntım Yok.

Leyla CNm burda özellerde genetik bakılmadığı için dr beni oraya yolladı.

Ahh bu mecburiyetler olmasa insanın neler yapası geliyor Ayaklar baş olmuş diye bir tabir var canlı örneği bunlar.. Alıp o anestezi uzmanını şişli etfale koyucaksın bak 1 ayda nasıl mum gibi oluyor da işte sistemmm

Canım geçmiş olsun. Rabbim bi daha yaşatmasın aynı acıları

Böyle ınsanların rabbim basina verecek. Iste o zaman anlarlar.

Geçmiş olsun canım, bu son olsun inşallah.

Geçmiş olsun canım, bu son olsun inşallah.
Böyle ınsanların rabbim basina verecek. Iste o zaman anlarlar.
Allah razı olsun kızlar bunu Da atlattık çok şükür.umarım kısa zamanda toparlarım.
Üyesennur CNm aynen dediğin gibi empati yapmadıkları için hep böyle.bir de iletişim kopukluğu var.çözemedim garip bir hastane Allah bir daha düşürmesin.önümdeki dosyada genetik bakılacağı yazıyor tüp De üzerinde gelen soruyor bu ne.her gelene hikayeni tekrar tekrar anlatıyorsun.madem biliniyor bu ona göre acil olmayan hastaları sona alın yani.anestezidekiler diyor kaç kez sorduk hangi hastalar var diye kimse genetik ten bahsetmemiş.kan grubuma bile çok geç baktılar.8 de gelmişim herşeyimi hazırlasanıza ihmal De anlatacak sıkıntı da çok var da neyse geldi geçti artık.kontrole çağırdılar eşim tövbe götürmez beni.burdaki dr a giderim artık.

Ah cnm 'ya.. gelmiş geçmiş olsun inşallah. Umarım tüm acılarını unutturucak güzel bir Gebelik yaşarsın. Bunu tüm kalbimle diliyorum..

Bu arada yanımda bir bayan vardı 48 yaşındaymış yaklaşık 8 yıllık evliymiş yapmadıkları tedavi ve yöntem kalmamış iki kaybı varmış önceden 2,5 aylık falan.baktı olmuyormuş bırakmışlar bu işi Rabbim doğal yolla nasip etmiş ikiz hamile idi bir kız bir oğlan.tabi yaş ileri olunca sıkıntılı bir gebelik olmuş.30 hafta olmak üzere imiş bebekler 2 gündür suyu gelmeye başlamış .kadın da ağlayıp duruyordu beni bu hastaneden alıp götürün diye.her neyse demem o ki Rabbim yaş yumurta rezervi hastalık dinlemiyor nasip edecekse ediyor bir şekilde.rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim onlar adına inşallah buradaki arkadaşlara da nasip olsun sağlıklı bir şekilde

Canm ins sağlıkla kavuş yavruna canm allahım kimseyi bu yolda oyalamasın ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…