Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlıklı beslenme diyeti ise olumlu olur. Ama tek besin diyeti gibi saçma sapan bir diyetse tavsiye etmem.

Kurtajdan sonra nezaman catlatma iğnesi denemek lazım acaba arkadaslar

Merhaba kızçeler.kendi kafama göre bu ay femara kullandım,dün de yumurta var mı diye dr a gittim.yumurta var ama rahim 6 mm,çok ince.estrofem kullanman gerekiyordu ama artık geç kalmışsın dedi.bebek olur mu belki olur ama tutunması zor en az 8 olmalıydı dedi.aranızda estrofem kullanan var mı?artık geç mi acaba daha yumurtlamadım.nette de düzgün cevap yok.bu ayı da es geçmek istemiyorum.hsg,ofis derken 2ay boş geçtik zaten.tüp bebek tedavilerinde yum toplamadan sonra kullanmışlar.yumurtayı baskılar diye sanırım.eee ben şimdi kullansam olmaz mı yafff?

Evet bağlantı olabilir.yüksek ateş yüksek progesteron demek.10 üstü orogesteron kaliteli yumurta.ama sadece ateşe bakarak bunu yorumlamak doğru olmaz.düşük ateş ile hamile kalan arkadaşlar var 5 in altındaki progesteron ile hamile kalanı bile duydum.

Kurtajdan sonra nezaman catlatma iğnesi denemek lazım acaba arkadaslar
Ne zaman kürtaj oldun CNm.ben Yen'i oldum biliyorsun.dün kontrol vardı içeri temiz dedi.adete kadar korun adet ile beraber çalışmalara başlayabilirsin dedi.son yapılan çalışmalar kürtaj sonrası bir ay korunma ile daha uzun korunma arasında gebelik açısından pek bir fark olmadığını gösteriyormuş.ilaçlı takibe de hayır dedi benim için.doğal hamile kalıyorsun bunlar hep hormon hepsi ilerleyen yıllarda meme kanseri yapıyor dedi.kafamı yine karıştırdı.

Geçmiş yıllarda östrojen kullandığım iki ay var bence içme bol bol nar suyu iç onun yerineaynı etkiye sahip

İlacı bilmiyorum ama bende de kürtajdan sonra rahim duvarı kalınlaşmadı 6.80 ile tüp bebek yapıldı tutmadı. Temmuz ayında oldu. Şimdi ne durumdayım bilmiyorum ama sabah akşam chia togumu keten tohumu ve çörek otu birer tatlı kaşığı yoğurda koyup yiyorum. Nar suyu içiyorum. Kabak çekirdeği yiyorum.

Kuzum günde 2 bardak nar suyu iç. Bazı markaların %100 olanları var. İlaç içmektense doğal yolla kalınlaşma sağlıyor.

Sagolasin canim cevabin icin..Evet bu pazartesi dr da gidecegim hem smear testi için hem de hormon testi sonucunu gösterecegim progestrona da baktırmak istediğimi söyleyeceğim bakalım ne çıkacak

Canim senin adina sevindim demek ki rahim toparlanmış beklemene gerek kalmamis sağlıkla gelir ins. bu sefer bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…