Sağlıklı beslenme diyeti ise olumlu olur. Ama tek besin diyeti gibi saçma sapan bir diyetse tavsiye etmem.Bu ay sürekli şehir dışında olduğumuz için ateşte ölçemedim çalışmada yapamadım.
Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Biraz fazla kilom var benim. Nette gezinirken hamile kalmak için kilo vermenin olumlu etkisinden bahsedilmiş.
1.60 boyum 52 kiloydum 58-60 oldum. Bu kiloyu vermek için diyet yapsam. Aslında sağlıklı beslenme demek daha doğru. Abur cubur şeker hayatımdan çıkartmak ekmek vs azaltmak gibi.
Hamile kalmamı olumlu yönde etkiler dimi?? Diyet yapmanın zararı olmaz.
Ateşimide yarından itibaren düzenli ölçmeye başlıyorum tekrar.
Yok yok. Düzenli beslenme. Abur cubur fast food kremalı kahveler kekler kurabiyelerin çıkarılması. En aza indirilmesi.Sağlıklı beslenme diyeti ise olumlu olur. Ama tek besin diyeti gibi saçma sapan bir diyetse tavsiye etmem.
Evet bağlantı olabilir.yüksek ateş yüksek progesteron demek.10 üstü orogesteron kaliteli yumurta.ama sadece ateşe bakarak bunu yorumlamak doğru olmaz.düşük ateş ile hamile kalan arkadaşlar var 5 in altındaki progesteron ile hamile kalanı bile duydum.Hanımlar ben de bir soru ile geleyim o zaman aklıma takiliyor kac zamandir yüksek ateş kaliteli yumurtlama belirtisi midir? Yüksek ateste progesteron hormonu daha cok mu salgılanır?
Ben vajinal ölçüm yapıyorum fakat henüz 37 dereceyi bulduramadim, 0.2 derece artış bana hep yetersiz geliyor nedense
Ne zaman kürtaj oldun CNm.ben Yen'i oldum biliyorsun.dün kontrol vardı içeri temiz dedi.adete kadar korun adet ile beraber çalışmalara başlayabilirsin dedi.son yapılan çalışmalar kürtaj sonrası bir ay korunma ile daha uzun korunma arasında gebelik açısından pek bir fark olmadığını gösteriyormuş.ilaçlı takibe de hayır dedi benim için.doğal hamile kalıyorsun bunlar hep hormon hepsi ilerleyen yıllarda meme kanseri yapıyor dedi.kafamı yine karıştırdı.Kurtajdan sonra nezaman catlatma iğnesi denemek lazım acaba arkadaslar
Geçmiş yıllarda östrojen kullandığım iki ay var bence içme bol bol nar suyu iç onun yerineMerhaba kızçeler.kendi kafama göre bu ay femara kullandım,dün de yumurta var mı diye dr a gittim.yumurta var ama rahim 6 mm,çok ince.estrofem kullanman gerekiyordu ama artık geç kalmışsın dedi.bebek olur mu belki olur ama tutunması zor en az 8 olmalıydı dedi.aranızda estrofem kullanan var mı?artık geç mi acaba daha yumurtlamadım.nette de düzgün cevap yok.bu ayı da es geçmek istemiyorum.hsg,ofis derken 2ay boş geçtik zaten.tüp bebek tedavilerinde yum toplamadan sonra kullanmışlar.yumurtayı baskılar diye sanırım.eee ben şimdi kullansam olmaz mı yafff?
İlacı bilmiyorum ama bende de kürtajdan sonra rahim duvarı kalınlaşmadı 6.80 ile tüp bebek yapıldı tutmadı. Temmuz ayında oldu. Şimdi ne durumdayım bilmiyorum ama sabah akşam chia togumu keten tohumu ve çörek otu birer tatlı kaşığı yoğurda koyup yiyorum. Nar suyu içiyorum. Kabak çekirdeği yiyorum.Merhaba kızçeler.kendi kafama göre bu ay femara kullandım,dün de yumurta var mı diye dr a gittim.yumurta var ama rahim 6 mm,çok ince.estrofem kullanman gerekiyordu ama artık geç kalmışsın dedi.bebek olur mu belki olur ama tutunması zor en az 8 olmalıydı dedi.aranızda estrofem kullanan var mı?artık geç mi acaba daha yumurtlamadım.nette de düzgün cevap yok.bu ayı da es geçmek istemiyorum.hsg,ofis derken 2ay boş geçtik zaten.tüp bebek tedavilerinde yum toplamadan sonra kullanmışlar.yumurtayı baskılar diye sanırım.eee ben şimdi kullansam olmaz mı yafff?
Merhaba kızçeler.kendi kafama göre bu ay femara kullandım,dün de yumurta var mı diye dr a gittim.yumurta var ama rahim 6 mm,çok ince.estrofem kullanman gerekiyordu ama artık geç kalmışsın dedi.bebek olur mu belki olur ama tutunması zor en az 8 olmalıydı dedi.aranızda estrofem kullanan var mı?artık geç mi acaba daha yumurtlamadım.nette de düzgün cevap yok.bu ayı da es geçmek istemiyorum.hsg,ofis derken 2ay boş geçtik zaten.tüp bebek tedavilerinde yum toplamadan sonra kullanmışlar.yumurtayı baskılar diye sanırım.eee ben şimdi kullansam olmaz mı yafff?
SENİn ateş bu seyirde devam ediyor demekki bekleyip görelimBata kaldı 8.. belki de daha az.
Ama ateş bugün de yine 36.5(20.gün)
Çok bozuldu moralim..
Sagolasin canim cevabin icin..Evet bu pazartesi dr da gidecegim hem smear testi için hem de hormon testi sonucunu gösterecegim progestrona da baktırmak istediğimi söyleyeceğim bakalım ne çıkacakEvet bağlantı olabilir.yüksek ateş yüksek progesteron demek.10 üstü orogesteron kaliteli yumurta.ama sadece ateşe bakarak bunu yorumlamak doğru olmaz.düşük ateş ile hamile kalan arkadaşlar var 5 in altındaki progesteron ile hamile kalanı bile duydum.
Canim senin adina sevindim demek ki rahim toparlanmış beklemene gerek kalmamis sağlıkla gelir ins. bu sefer bebeginNe zaman kürtaj oldun CNm.ben Yen'i oldum biliyorsun.dün kontrol vardı içeri temiz dedi.adete kadar korun adet ile beraber çalışmalara başlayabilirsin dedi.son yapılan çalışmalar kürtaj sonrası bir ay korunma ile daha uzun korunma arasında gebelik açısından pek bir fark olmadığını gösteriyormuş.ilaçlı takibe de hayır dedi benim için.doğal hamile kalıyorsun bunlar hep hormon hepsi ilerleyen yıllarda meme kanseri yapıyor dedi.kafamı yine karıştırdı.
Sağol CNm inşallah herşey yolunda gider hepimiz içinCanim senin adina sevindim demek ki rahim toparlanmış beklemene gerek kalmamis sağlıkla gelir ins. bu sefer bebegin
SENİn ateş bu seyirde devam ediyor demekki bekleyip görelim
Cnm belki de yükselmiş hali bu ilk ateş değerlerini bilmiyoruz.herkesin ateşi 37 ye yükselecek diye bir kural yokBu ay gün aşırıdan dolayı umut doluydum.. inşallah yükselir
Cnm belki de yükselmiş hali bu ilk ateş değerlerini bilmiyoruz.herkesin ateşi 37 ye yükselecek diye bir kural yok
Hadi hayırlısıAtesim bu ay da yukselemedi sabit gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?