O bir prenses..
Kız anneleri bence çok şanslı.rabbim kucağına aldığın günleri göstersin.maşalllahO bir prenses..
6 ağustosta oldum cnm bende hep kendim hamile kaldım ama geç hamile kalıyom pko var hızlandırmak için yapayim dedim ama adet de olmadım daha ben hiç korumadım zaten hemen hamile kalmıyorum dye herkez bisy söylüyor ama zaten 1 2 ayda hormonlar kendine gelene kadar 2 3 ay geçer bakalim ben gidp muayene bile olmadimNe zaman kürtaj oldun CNm.ben Yen'i oldum biliyorsun.dün kontrol vardı içeri temiz dedi.adete kadar korun adet ile beraber çalışmalara başlayabilirsin dedi.son yapılan çalışmalar kürtaj sonrası bir ay korunma ile daha uzun korunma arasında gebelik açısından pek bir fark olmadığını gösteriyormuş.ilaçlı takibe de hayır dedi benim için.doğal hamile kalıyorsun bunlar hep hormon hepsi ilerleyen yıllarda meme kanseri yapıyor dedi.kafamı yine karıştırdı.
Bende de var. Sadece adet ağrılı geçer. Bazen çok bazen az. Kaç cm bir tane miKızlar selam geçen doktora gittm ve bana çikolata kisti olduğunu söyledi ama bende bilinen hiçbir belirtisi yok ve pazartesi sabah hsg çekilecek anestezili istedim ne olur ne olmaz diye. Böyle belirtisiz çikolata kisti olur mu acaba
sağlıklı mutlu bahtı güzel olsun
Kız anneleri bence çok şanslı.rabbim kucağına aldığın günleri göstersin.maşalllah
Gözün aydın canım. Rabbim prensesini sağlıkla kucağına aldığın günleri de nasip etsinAllah razı olsun İçimden hep kız geçiriyodm. İlki kız olsun, ablalık yapar diye düşünüyodm. Rabbim kısmet etti çok şükür
cnm bizim oğlumuz olcak
Doktor 2 yumda da var dedi ama boyutları ufak dedi. Benim adetlerde neredeyse ilaç içmeme bile gerek kalmıyor benönlem amaçlı içiyorumBende de var. Sadece adet ağrılı geçer. Bazen çok bazen az. Kaç cm bir tane mi
Benim düşmeye başladı hiçbir belirtimde yok sanırım bu ayda yokyükselişe geçer mi tekrardan
Adetime bir hafta kaldı ama daha yükselmeye hiç niyeti yok hep dediğin gibi 36.5 -36.4 insallah yukselirBence adet icin erken benim hep 36.4 36.5 civarında bu ay takma kafana
Benimde 1 hafta var benimkine baksana hep ayni senin tablon daha iyiAdetime bir hafta kaldı ama daha yükselmeye hiç niyeti yok hep dediğin gibi 36.5 -36.4 insallah yukselir
Baktım canim senin yükselişe geçmiş ama insallah devam eder umut varmi sence bu tablolarda yada son anlarda atağa geçen tablolar var mi ben sogan kurude yapıyorum ama ne akıntı ne agri hiçbirşey olmadı bu ay hayirlisiBenimde 1 hafta var benimkine baksana hep ayni senin tablon daha iyi
BEn de zor hamile kalıyorım.ben hamile kalmaktan değil de kalırsam yine kaybederim üstüste kaldırmak zor olur diye korunacağım bu ay.zaten dr bu ay gecikir dedi.bakalım kaçıncı gün gelir.içeri temiz mi diye muayene olmak istedim açıkcası kafam rahat yola devam edeyim.dr kafamı karıştırdı zor Da olsa hamile kalıyorsun hormon ilaçları tüp bebek tedavileri hep tehlike kanser yapıyor dedi ki kaç kez klomen tedavisi gördüm.tüp bebeğe girmek zorunda kalabilirim.bir yandan dedikleri doğru geldi dr un.yine bitkisel birşeyler deneyebilirim sanırım.ama hemen değil.birkaç ay rahat takılacağım takip falan istemiyorum.sonra bir yol çizerim artık.sen de dr a görünmeden hormon ilacı alma kist falan olur Allah korusun.6 ağustosta oldum cnm bende hep kendim hamile kaldım ama geç hamile kalıyom pko var hızlandırmak için yapayim dedim ama adet de olmadım daha ben hiç korumadım zaten hemen hamile kalmıyorum dye herkez bisy söylüyor ama zaten 1 2 ayda hormonlar kendine gelene kadar 2 3 ay geçer bakalim ben gidp muayene bile olmadim
Son bir hafta hadi hayırlısı13. gün= 36.4
14. gün= 36.5
15. gün= 36.5
16. gün= 36.6
17. gün= 36.7
18. gün= 36.6
19. gün= 36.5
20. gün= 36.5
21. gün= 36.6 (bu sabah)
Veson sence durum nedir :)
Maşallah size :))cnm bizim oğlumuz olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?