- 20 Şubat 2017
- 645
- 1.064
- 113
- 39
O da mi iyi geliyormuş aktarlarda var mi bu ay olmazsa bi dahaki ay bende içerim hepsini deneyelim artıkYok onu hic denemedim canim ama ben bu ay bide testere dişli aslan pençesi otu ictim cay gibi demleyip
canım diger aylardan farklı bi yükseliş olmadigi icin bekliyorum.23.gün yapmıştım test negatifti.yarınki ateside göreyim biBugün başlamadıysa düşmeyecek demektiriyi düşünelim iyi olsun insallah canim ama test yap bence ateşim yukselse bende yapardım
Daha bata bir hafta var cikarmi hemenVuuu çok güzel artmış hadi insallah sende test yap canim
Bu ay umudum yok canim hiç verimli çalışamadık birde ateşim fırlamadı bi türlü benim ateş adet günü yere çakılıyor o yüzden bence çok iyi değil tablom hep yerinde sayıyorcanım diger aylardan farklı bi yükseliş olmadigi icin bekliyorum.23.gün yapmıştım test negatifti.yarınki ateside göreyim bisenin ateşin de dusuk degilki.zaten yükselmiş ve bence gidişat da umut veriyor
Canim bazılarında çıkıyor ama bazende adet günü çift çizgi çıkıyor denemekte yarar varDaha bata bir hafta var cikarmi hemen
burda tek iliskiyle hamile kalan çok kisi gördükBu ay umudum yok canim hiç verimli çalışamadık birde ateşim fırlamadı bi türlü benim ateş adet günü yere çakılıyor o yüzden bence çok iyi değil tablom hep yerinde sayıyor
Aynenburda tek iliskiyle hamile kalan çok kisi gördüko yuzden umutsuz olma.bak Naberr atesde yerinde sayiyordu oda ateşine takmıştı kafayi,sonuc ortada
Aynen@CharlesDarwin birdaha ateş ölçmedin mi keske ölçseydin ne kadar bi artış oluyor bizede örnek olurdu
Evet aktardan aldimO da mi iyi geliyormuş aktarlarda var mi bu ay olmazsa bi dahaki ay bende içerim hepsini deneyelim artık
Kan verdim ama aksama cikar dedi saglik ocagiNaberr yine uyuyakaldi galiba. Kan verecekti bugun
hayırlı haberlerini bekliyoruz:)Kan verdim ama aksama cikar dedi saglik ocagi
Ay kanda cikmayacak diye korkuyorum nedensehayırlı haberlerini bekliyoruz:)
Çok erken bekle dpo 12 ye kadar en azındanDaha bata bir hafta var cikarmi hemen
Bence de bekleyeyim. Bu tablo umut verir mi senceÇok erken bekle dpo 12 ye kadar en azından
İniş çıkış yerleşme düşüşünü hatırlattı hadi hayırlısıBence de bekleyeyim. Bu tablo umut verir mi sence
İniş çıkış yerleşme düşüşünü hatırlattı hadi hayırlısı
Evet kafanı karıştırmamak için ilk çıkanı yaz bir daha da ölçmeVeson ben ateş ölçerken meraktan bir daha bir daha yaptığımda her defasında farklı çıkıyor 36.5 36.4 36.6 pespese ilkini baz alıyorum ben hep doğru mu yapıyorum acaba
Hala cikmadiNaberr canım kan sonucunu aldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?