Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün başlamadıysa düşmeyecek demektir iyi düşünelim iyi olsun insallah canim ama test yap bence ateşim yukselse bende yapardım
canım diger aylardan farklı bi yükseliş olmadigi icin bekliyorum.23.gün yapmıştım test negatifti.yarınki ateside göreyim bi senin ateşin de dusuk degilki.zaten yükselmiş ve bence gidişat da umut veriyor

canım diger aylardan farklı bi yükseliş olmadigi icin bekliyorum.23.gün yapmıştım test negatifti.yarınki ateside göreyim bi senin ateşin de dusuk degilki.zaten yükselmiş ve bence gidişat da umut veriyor
Bu ay umudum yok canim hiç verimli çalışamadık birde ateşim fırlamadı bi türlü benim ateş adet günü yere çakılıyor o yüzden bence çok iyi değil tablom hep yerinde sayıyor

Bu ay umudum yok canim hiç verimli çalışamadık birde ateşim fırlamadı bi türlü benim ateş adet günü yere çakılıyor o yüzden bence çok iyi değil tablom hep yerinde sayıyor
burda tek iliskiyle hamile kalan çok kisi gördük o yuzden umutsuz olma.bak Naberr atesde yerinde sayiyordu oda ateşine takmıştı kafayi,sonuc ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…