Maşallah canım,kat kat artsın insallah43 ciktiiiiii
hala lekelenmem olmadı canım.karnımın alt kısmında ve kasıklarımda ağrı çok.belimde ağrı var.tabi bunlar adet belirtiside olabilir.hilallll durumlar ne belirti falan var mı?
Adet belirtisi olmasın inşallahhala lekelenmem olmadı canım.karnımın alt kısmında ve kasıklarımda ağrı çok.belimde ağrı var.tabi bunlar adet belirtiside olabilir.
inşallah canım benim.yarın ki ateşimi merak ediyorum.yüksek çıkarsa cesaretim olursa belki bi test daha yaparımAdet belirtisi olmasın inşallah
Hadi hayırlı oldun kat kata artsın inşallah maşallah43 ciktiiiiii
Maşallah kat kat artsın inşallah sağlıkla43 ciktiiiiii
Ya sabaha karşı saat 4 buçuk gibi çok keskin bi ağrıyla uyandım.bıçak gibiydi.dedim adetim geldi heralde.tuvalete gittim peçeteye silince çok silik bi kahve leke geldi.sabah kalktığımda hiç bişey yoktu.işe geldiğimden beride henüz tuvalete gitmedim.hilallll leke var mı?
Ateşin yüksek galiba canim hadi hayırlısı insallah güzel haberler verYa sabaha karşı saat 4 buçuk gibi çok keskin bi ağrıyla uyandım.bıçak gibiydi.dedim adetim geldi heralde.tuvalete gittim peçeteye silince çok silik bi kahve leke geldi.sabah kalktığımda hiç bişey yoktu.işe geldiğimden beride henüz tuvalete gitmedim.
ates simdilik iyi evet ama gece o lekelenme olunca biraz umudum kırıldıAteşin yüksek galiba canim hadi hayırlısı insallah güzel haberler ver
Dur bakalım yerleşmedir belkideates simdilik iyi evet ama gece o lekelenme olunca biraz umudum kırıldı
İnşallah yerleşmedir canım ilk senin ateşe baktım oh dedim ateşi görünce:)ates simdilik iyi evet ama gece o lekelenme olunca biraz umudum kırıldı
Sen ne zamandır bekliyorsun canimMerhaba kızlar doktordan geldim yeni muayene etti şubattaki hormon sonuçlarıma baktı bir sıkıntı yok dedi klomen verdi. bende bir ay ilaçsız takip etsek olur mu dedim sen bilirsin nasıl istersen dedi ama kararsız kaldım kullansam mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?