Bir yıl oldu canım ondan öncesi hamile kaldım ama kürtaj oldum. Kürtajdan sonra iki ay korunduk sonra korunmadık hiç. Bekliyorum öyle :)Sen ne zamandır bekliyorsun canim
Canım Dr kullan dediyse dinle bence baya olmuş çünkü klomenle hamile kalan çokBir yıl oldu canım ondan öncesi hamile kaldım ama kürtaj oldum. Kürtajdan sonra iki ay korunduk sonra korunmadık hiç. Bekliyorum öyle :)
Bence bi test yap derim. Dpo 12 olmus. Ates de iyi.Bende de anlamsız bi koku hassasiyeti var kötü anlamda adet günüm yaklaştı ondan mi acaba dün test yaptım yok bugünde ateşim düşmedi ama yarın yada pazar düşebilir kırmızılar gelecek mi bakalım
Dün yaptım canim en ufak çizik bile yokBence bi test yap derim. Dpo 12 olmus. Ates de iyi.
Yumurtam çatlıyor mu kaç milim büyüyor kaçıncı gün kendiliğinden çatlıyor falan bunları merak ediyorsan bir ay ilaçsız takip yaptırabilirsinMerhaba kızlar doktordan geldim yeni muayene etti şubattaki hormon sonuçlarıma baktı bir sıkıntı yok dedi klomen verdi. bende bir ay ilaçsız takip etsek olur mu dedim sen bilirsin nasıl istersen dedi ama kararsız kaldım kullansam mı acaba
insallah öyledir ama benim lekelenme olunca adet geliyor hepDur bakalım yerleşmedir belkide
canım yaa çok sağolİnşallah yerleşmedir canım ilk senin ateşe baktım oh dedim ateşi görünce:)
canım bu lekelenme benim bütün şevkimi kırdı.zaten 2 günüm kaldı.yarına kadarki lekelenme durumuma ve yarınki ateşle benim durum netleşirhilallll den de bekliyoruz bi test.
O zman butun enerjim seninle.hadi bakalim hayirlisicanım bu lekelenme benim bütün şevkimi kırdı.zaten 2 günüm kaldı.yarına kadarki lekelenme durumuma ve yarınki ateşle benim durum netleşir
aminn canım hepimiz için hayırlısı olsunO zman butun enerjim seninle.hadi bakalim hayirlisi
Valla ben senden güzel haber gelecegini düşünüyorum bilmiyorum öyle hissediyorum canimŞimdi baktım gene lekelenme olmuş ama sanki sürülmüş gibi çok az ve kurumuş.peçeteye silince gene bişey gelmedi.bence bu ayki hava değişimi falan etkiledi ondan her zamanki lekelenmem başlamadı.adetim gelir gibime geliyor.
valla inşallah yanılan ben olayım 2 sene biterken böyle bi sevinci yaşamayı herşeyden çok isterim.Valla ben senden güzel haber gelecegini düşünüyorum bilmiyorum öyle hissediyorum canim
Benimde dün çok az lekelenme geldi. Ama sancım yoktu seninki yerleşme gibi sanırım.canım yaa çok sağolben yerlesme oldugunu sanmıyorum ama insallah sizin dediginiz gibidir
benim lekelenmem hep olduğu için ona yoramıyorum.bellimi olur canım yerleşme sancılı olacak diye bişey yokki.belki senin bebişin gelmiştirBenimde dün çok az lekelenme geldi. Ama sancım yoktu seninki yerleşme gibi sanırım.
Evet benimde ön sinyal lekelenme olur. Dün oruç tuttum biraz namaz kıldık akşam. Ondan olur mu bilemedim şimdilik yok yemizim.benim lekelenmem hep olduğu için ona yoramıyorum.bellimi olur canım yerleşme sancılı olacak diye bişey yokki.belki senin bebişin gelmiştirsenin olurmu normalde lekelenmen
Allah kabul etsin canım..onlarla alakası yoktur heralde.o zaman bekleyip göreceğiz.inşallah gelmiştir bebişinEvet benimde ön sinyal lekelenme olur. Dün oruç tuttum biraz namaz kıldık akşam. Ondan olur mu bilemedim şimdilik yok yemizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?