Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtam çatlıyor mu kaç milim büyüyor kaçıncı gün kendiliğinden çatlıyor falan bunları merak ediyorsan bir ay ilaçsız takip yaptırabilirsin

Şimdi baktım gene lekelenme olmuş ama sanki sürülmüş gibi çok az ve kurumuş.peçeteye silince gene bişey gelmedi.bence bu ayki hava değişimi falan etkiledi ondan her zamanki lekelenmem başlamadı.adetim gelir gibime geliyor.

Valla ben senden güzel haber gelecegini düşünüyorum bilmiyorum öyle hissediyorum canim

Benimde dün çok az lekelenme geldi. Ama sancım yoktu seninki yerleşme gibi sanırım.
benim lekelenmem hep olduğu için ona yoramıyorum.bellimi olur canım yerleşme sancılı olacak diye bişey yokki.belki senin bebişin gelmiştir senin olurmu normalde lekelenmen

benim lekelenmem hep olduğu için ona yoramıyorum.bellimi olur canım yerleşme sancılı olacak diye bişey yokki.belki senin bebişin gelmiştir senin olurmu normalde lekelenmen
Evet benimde ön sinyal lekelenme olur. Dün oruç tuttum biraz namaz kıldık akşam. Ondan olur mu bilemedim şimdilik yok yemizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…