fark ortada canım tabiki artmış.günün gecince daha da koyulasacaktir.bundan sonra önemli olan kandaki artış.insallah sağlıklı bir sekilde kat kat artarak devam eder hamileligin canımKizlar cizgi artmis demi ustteki 19 alttakini demin yaptim bat yarinEki Görüntüle 2191057
Gayet belirgin olmuş kanda çıktıya canim sıkıntı yapma bu arada cay demiştin ya onun Saracoğlu’nun varmış senin ki nasıldı bir ay mi kullandın sadeceKizlar cizgi artmis demi ustteki 19 alttakini demin yaptim bat yarinEki Görüntüle 2191057
Sende durumlar nasılfark ortada canım tabiki artmış.günün gecince daha da koyulasacaktir.bundan sonra önemli olan kandaki artış.insallah sağlıklı bir sekilde kat kat artarak devam eder hamileligin canımbide sabah ilk idrarla yaparsan cizgi daha koyu olacaktir
Canim ben onu da 10 15 gun ictim gunde bir bardak 2 ay ictim galibaGayet belirgin olmuş kanda çıktıya canim sıkıntı yapma bu arada cay demiştin ya onun Saracoğlu’nun varmış senin ki nasıldı bir ay mi kullandın sadece
en son kontrol ettigimde peceteye pembemsi olarak geldi.benimki adete dogru yol alıyor galibaSende durumlar nasıl
Ne markaydı canimCanim ben onu da 10 15 gun ictim gunde bir bardak 2 ay ictim galiba
Dur bakalım sabah ola hayrola olmadı caya başlarız bu ay ne yapalımen son kontrol ettigimde peceteye pembemsi olarak geldi.benimki adete dogru yol alıyor galiba
ben valla artık kafayı siyircamDur bakalım sabah ola hayrola olmadı caya başlarız bu ay ne yapalım
Markasi yoktu aktardan aldim posetleNe markaydı canim
. Seninde olmuş olsun insallah Allah ne zaman nasip ederse canim sıkma canını olmazsada ne yapalımben valla artık kafayı siyircamcok sey denedim ben artik denemek istemiyorum.4.aşılamayı düşünuyorum.sana gerek kalmaz bu ay olmuştur insallah
Daha önce adete yakin bu tarz akıntıların hamilelik belirtisi olduğunu okumuştum bikac yerde ama insallah seninkide öyledirŞimdi wc de ilk defa birşeyle karşılaştım yumurtlama akıntısı gibi yapışkan ve uzayan akıntı adete 2 kala gelmesi nedir sizce hiç olmazdı
Gerçekten mi baktım şimdi bulamadım ben birşey belkide soğandan dolayıdır bilmiyorum ki insDaha önce adete yakin bu tarz akıntıların hamilelik belirtisi olduğunu okumuştum bikac yerde ama insallah seninkide öyledir
belkide canım.seni umitlendirmek gibi olmasın canım böyle bisey var ama her akıntıyıda ona yormamak lazım.en güzeli ateşe bakmaya devamGerçekten mi baktım şimdi bulamadım ben birşey belkide soğandan dolayıdır bilmiyorum ki ins
36.5 cikiyor halaNaberr canım hic gün icinde ateşini ölçtünmu.gene yüksek mi çıkıyor merak ettim.
sabahkiyle gün icindeki ateste ayni yani.sağol kuzum.36.5 cikiyor hala
Yani cok fark olmuyor en faz 36.7 oldusabahkiyle gün icindeki ateste ayni yani.sağol kuzum.
Yok canim ümitlenmiyorum diyorum ya sogan suyunun etkisi belkide ama şimdi yine ayni şey vardı wcdeyken çok enteresan yumurtluyor gibiyim yine ovu test yaptım negatif bilemedim vallabelkide canım.seni umitlendirmek gibi olmasın canım böyle bisey var ama her akıntıyıda ona yormamak lazım.en güzeli ateşe bakmaya devam
daha yumurtlama olmaz bence.insallah gebeliktendirYok canim ümitlenmiyorum diyorum ya sogan suyunun etkisi belkide ama şimdi yine ayni şey vardı wcdeyken çok enteresan yumurtluyor gibiyim yine ovu test yaptım negatif bilemedim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?