Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar cizgi artmis demi ustteki 19 alttakini demin yaptim bat yarinEki Görüntüle 2191057
fark ortada canım tabiki artmış.günün gecince daha da koyulasacaktir.bundan sonra önemli olan kandaki artış.insallah sağlıklı bir sekilde kat kat artarak devam eder hamileligin canım bide sabah ilk idrarla yaparsan cizgi daha koyu olacaktir

Şimdi wc de ilk defa birşeyle karşılaştım yumurtlama akıntısı gibi yapışkan ve uzayan akıntı adete 2 kala gelmesi nedir sizce hiç olmazdı
Daha önce adete yakin bu tarz akıntıların hamilelik belirtisi olduğunu okumuştum bikac yerde ama insallah seninkide öyledir

Gerçekten mi baktım şimdi bulamadım ben birşey belkide soğandan dolayıdır bilmiyorum ki ins
belkide canım.seni umitlendirmek gibi olmasın canım böyle bisey var ama her akıntıyıda ona yormamak lazım.en güzeli ateşe bakmaya devam

belkide canım.seni umitlendirmek gibi olmasın canım böyle bisey var ama her akıntıyıda ona yormamak lazım.en güzeli ateşe bakmaya devam
Yok canim ümitlenmiyorum diyorum ya sogan suyunun etkisi belkide ama şimdi yine ayni şey vardı wcdeyken çok enteresan yumurtluyor gibiyim yine ovu test yaptım negatif bilemedim valla

Yok canim ümitlenmiyorum diyorum ya sogan suyunun etkisi belkide ama şimdi yine ayni şey vardı wcdeyken çok enteresan yumurtluyor gibiyim yine ovu test yaptım negatif bilemedim valla
daha yumurtlama olmaz bence.insallah gebeliktendir benim adetimde geliyor valla.akıntı iyice pembe oldu.gene ağlama moduna girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…