Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
daha yumurtlama olmaz bence.insallah gebeliktendir benim adetimde geliyor valla.akıntı iyice pembe oldu.gene ağlama moduna girdim
Hayır sakin nasibi yoksa nasıl gelsin elbet birgun nasibinde olan evladın gelecek güzel günleriniz olacak hemen olumsuz düşünme sakin canim

Üst gebelik
Alttaki ovulasyon pozitifmi hamilemiyim acaba

Eklentiler

• 20180921_214157.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 69
  • 20180921_185158.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 66
Günaydın kızlar..sabah ateşim yüksek çıkınca sevinmiştim taki tuvalete gidene kadar.çünkü oturur oturmaz pıt pıt hemen 4-5 damla normal kan damladı..daha önce hic böyle yuksek gidip adet günü pat diye ates düştüğü olmamisti ama ya bu sefer ilk kez öyle olacak.yada 9 ayda sadece 1 kere 30.gün adet olmuşum.bu ayda belki döngüm uzadı 30.gün olcam,o zaman kadarda ates düşecek

hayırlısı olsun canım.sabah baktım.atesin düşmüş üzüldüm benimkide alıştıra alıştıra geliyor.
Valla ben anlamadım bu ay hala uzayan akıntı geliyor kasiklarim batıyor ateşim düştü adet olacağım zaman göğüslerimin acısı geçer şimdi tam tersi 2 gündür acımaya başladı adet bugün yada yarın gelir leke gelmez bende. hemen başlar bekliyorum bakalım öğleden sonra ovu testi yapicam belki sogan suyu ise yaradı tekrar yumurta olacak bilemedim

Son düzenleme:
yap bakalim ne çıkacak.bu ay benimkide farklı oldu.şimdiye ateşimin düşmesi lazımdı.dedim ya hem hava değişikliği hem mevsim geçişi etkiledi galiba

yap bakalim ne çıkacak.bu ay benimkide farklı oldu.şimdiye ateşimin düşmesi lazımdı.dedim ya hem hava değişikliği hem mevsim geçişi etkiledi galiba
Bu arada sabah ilk bende senin tabloya bakıyorum oh dedim ateş düşmemiş ama kan geldi diyorsun o biraz kafa karıştırıyor ins devamı gelmez canim ateşin güzel su anda

Bu arada sabah ilk bende senin tabloya bakıyorum oh dedim ateş düşmemiş ama kan geldi diyorsun o biraz kafa karıştırıyor ins devamı gelmez canim ateşin güzel su anda
aynen kanı gormeden önce bende sevinmistim.cok gelmiyor su an sildikce gene kan geliyor acaba üstüne görme dedikleri olaymi diyecem ama oda iyice züğürt tesellisi olur

aynen kanı gormeden önce bende sevinmistim.cok gelmiyor su an sildikce gene kan geliyor acaba üstüne görme dedikleri olaymi diyecem ama oda iyice züğürt tesellisi olur
Onu ben ilk hamileliğimde de hiç yaşamadım canim ama pembe yada kahverengi diyorlar ve az oluyormus sen daha iyi bilirsin herzamankinden farklı mi diye

Onu ben ilk hamileliğimde de hiç yaşamadım canim ama pembe yada kahverengi diyorlar ve az oluyormus sen daha iyi bilirsin herzamankinden farklı mi diye
su an adet başlangıcım gibi canım.ama adetim başlamış olsa ateşim düşerdi ve ben çok ağrılı adet olurum ağrım yok hiç.ayy düşün düşün kafayı bozdum.yarın ola hayrola diyorum gene

İkimizinde yarin belli olacak hayırlısı olsun canım baksana buralarda çok sessiz kimse yazmıyor bizden başka zaten

Veson cnm slm.
normalde ovu testine 11.12.gün başlayacaktım yapmaya.ama sabahtan beri kasıklarımda ağrı ve şeffaf akıntı yoğunlaşınca bir ovu testi yapayım dedim.hiç sıvı alımına dikkat etmeden yaptım ilk 5-6 dk da test bu hala geldi? şimdi yumurta çatlıyormu yada ne zaman çatlayacak yardımcı olurmusun? ilişki konusunda ne diyorsun ne zaman değerlendireyim ayy bir heycanlandım şimdi geçen ay bu şekilde göremedim ya sevindim gerçekten

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-09-22 at 14.44.48.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 67
maşallah canım güzel yakalamışsın.bence bugünden başlayın test silikleşip ateş yükselene kadar devam

maşallah canım güzel yakalamışsın.bence bugünden başlayın test silikleşip ateş yükselene kadar devam
Evet ya sansa icimden bir ses yap dedi iyikide yapmissim valla.dün akşam iliski oldu bugün de olsun mu acaba bilemedim canım?
Bu arada senin de ateşin dusmemis ama kanama olmus bana tuhaf geldi senin ateş hiç böyle ilerlememisti.yerleşme olabilir canım.benim ablam üstüne görmüştü bildiğin adet olmuştu.hatta 2 aylıkken öğrenmisti hamileliğini.inşallah seninki de yerleşmedır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…