- 20 Şubat 2017
- 645
- 1.064
- 113
- 39
Hayır sakin nasibi yoksa nasıl gelsin elbet birgun nasibinde olan evladın gelecek güzel günleriniz olacak hemen olumsuz düşünme sakin canimdaha yumurtlama olmaz bence.insallah gebeliktendirbenim adetimde geliyor valla.akıntı iyice pembe oldu.gene ağlama moduna girdim
Ovulasyon testi ile gebelik anlaşılmaz.ama üsttekinde hayali bişey var gibi.yarın testi tekrarla ,anlaşılır.Üst gebelik
Alttaki ovulasyon pozitifmi hamilemiyim acaba
Yessss!!işte Budur.Kizlar cizgi artmis demi ustteki 19 alttakini demin yaptim bat yarinEki Görüntüle 2191057
hayırlısı olsun canım.sabah baktım.atesin düşmüş üzüldümBenim ateş düştü test yaptım negatif yarın gelir kırmızılar bu ay da nasip değilmiş
Valla ben anlamadım bu ay hala uzayan akıntı geliyor kasiklarim batıyor ateşim düştü adet olacağım zaman göğüslerimin acısı geçer şimdi tam tersi 2 gündür acımaya başladı adet bugün yada yarın gelir leke gelmez bende. hemen başlar bekliyorum bakalım öğleden sonra ovu testi yapicam belki sogan suyu ise yaradı tekrar yumurta olacak bilemedimhayırlısı olsun canım.sabah baktım.atesin düşmüş üzüldümbenimkide alıştıra alıştıra geliyor.
yap bakalim ne çıkacak.bu ay benimkide farklı oldu.şimdiye ateşimin düşmesi lazımdı.dedim ya hem hava değişikliği hem mevsim geçişi etkiledi galibaValla ben anlamadım bu ay hala uzayan akıntı geliyor kasiklarim batıyor ateşim düştü adet bugün yada yarın gelir leke gelmez bende hemen başlar bekliyorum bakalım öğleden sonra ovu testi yapicam belki sogan ise yaradı tekrar yumurta olacak bilemedim
Bu arada sabah ilk bende senin tabloya bakıyorum oh dedim ateş düşmemiş ama kan geldi diyorsun o biraz kafa karıştırıyor ins devamı gelmez canim ateşin güzel su andayap bakalim ne çıkacak.bu ay benimkide farklı oldu.şimdiye ateşimin düşmesi lazımdı.dedim ya hem hava değişikliği hem mevsim geçişi etkiledi galiba
aynen kanı gormeden önce bende sevinmistim.cok gelmiyor su an sildikce gene kan geliyor acaba üstüne görme dedikleri olaymi diyecem ama oda iyice züğürt tesellisi olurBu arada sabah ilk bende senin tabloya bakıyorum oh dedim ateş düşmemiş ama kan geldi diyorsun o biraz kafa karıştırıyor ins devamı gelmez canim ateşin güzel su anda
Onu ben ilk hamileliğimde de hiç yaşamadım canim ama pembe yada kahverengi diyorlar ve az oluyormus sen daha iyi bilirsin herzamankinden farklı mi diyeaynen kanı gormeden önce bende sevinmistim.cok gelmiyor su an sildikce gene kan geliyor acaba üstüne görme dedikleri olaymi diyecem ama oda iyice züğürt tesellisi olur
su an adet başlangıcım gibi canım.ama adetim başlamış olsa ateşim düşerdi ve ben çok ağrılı adet olurum ağrım yok hiç.ayy düşün düşün kafayı bozdum.yarın ola hayrola diyorum geneOnu ben ilk hamileliğimde de hiç yaşamadım canim ama pembe yada kahverengi diyorlar ve az oluyormus sen daha iyi bilirsin herzamankinden farklı mi diye
Kanama ne renk canimsu an adet başlangıcım gibi canım.ama adetim başlamış olsa ateşim düşerdi ve ben çok ağrılı adet olurum ağrım yok hiç.ayy düşün düşün kafayı bozdum.yarın ola hayrola diyorum gene
normal kan şeklinde canım.o yüzden kafam karışıkKanama ne renk canim
İkimizinde yarin belli olacak hayırlısı olsun canım baksana buralarda çok sessiz kimse yazmıyor bizden başka zatensu an adet başlangıcım gibi canım.ama adetim başlamış olsa ateşim düşerdi ve ben çok ağrılı adet olurum ağrım yok hiç.ayy düşün düşün kafayı bozdum.yarın ola hayrola diyorum gene
maşallah canım güzel yakalamışsın.bence bugünden başlayın test silikleşip ateş yükselene kadar devamVeson cnm slm.
normalde ovu testine 11.12.gün başlayacaktım yapmaya.ama sabahtan beri kasıklarımda ağrı ve şeffaf akıntı yoğunlaşınca bir ovu testi yapayım dedim.hiç sıvı alımına dikkat etmeden yaptım ilk 5-6 dk da test bu hala geldi? şimdi yumurta çatlıyormu yada ne zaman çatlayacak yardımcı olurmusun? ilişki konusunda ne diyorsun ne zaman değerlendireyim ayy bir heycanlandım şimdi geçen ay bu şekilde göremedim ya sevindim gerçekten
Evet ya sansa icimden bir ses yap dedi iyikide yapmissim valla.dün akşam iliski oldu bugün de olsun mu acaba bilemedim canım?maşallah canım güzel yakalamışsın.bence bugünden başlayın test silikleşip ateş yükselene kadar devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?