Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ilişki konusunda Veson a danışmakta fayda var canım.ben bu şekilde yakalasam bugünde ilişki olsun diye uğraşırdım.bende ağrımdan ve akıntımdan ne zamab şüphelenip test yapsam çift çizgiyi yakalıyordum.artık test yapmasakta anlıyoruz aynen benim ateş ilk kez böyle oldu ve az az kanamada var.normalde hep 28.gün adet olurum.burda 9 aydır ateş takibi yapıyorum 1 kere 30.gün olmuşum.belki gene öyle olacaktır diyorum

Aynen canım.. Veson acil ateş ölçme topiginden bekleniyorsunuz.

Yarın durumun netleşir canım ateş yine yüksek çıkarsa mutlaka sabah bir test yap.
İnşallah güzel haberlerini aliriz

0
Aynen canım.. Veson acil ateş ölçme topiginden bekleniyorsunuz.

Yarın durumun netleşir canım ateş yine yüksek çıkarsa mutlaka sabah bir test yap.
İnşallah güzel haberlerini aliriz
ben yüksek çıkacağını sanmıyorum ama eğer çıkarsa durumu netleştirmek için test yaparım mutlaka.çünkü bebiş varsa kanama ihmale gelmez

Cnm gerçekten iyi yakalamışsın.3 gün üstüste zorlamayacaksa çalışma olsun.yoksa bugünü boş geç yarın sabah öbürgün sabah şeklinde de olabilir hadi inşallah tüp öncesi son yumurta tutar

hilallll cnm senin lekeler gelince benim de ümidim kırılıyor nedense ama hayat mucizelere gebe yarınki ateşi de görelim bakalım hayırlısı.

Hangimizsevmedik2000 cnm senin de adet geliyor gibi sanki düşüş başlamış hadi hayırlısı sen de yarınki ateşi gör bakalım.

XXYYXXYY cnm bak aşağıdaki don gebeliğim ilişkileri görmen için attım.tatildeydik ve üstüste oldu bazı günler çok az sperm geldi belki sadece zevksuyu falan da gelmiş olabilir.diğer tablolarım hep günaşırı ilişki ile olmuştu.rabbim ol deyince her şekilde oluyor çok kasmayın illa olsun diye

aynen canım bende öyleyim biliyorsun.lekelenme başlayınca umudum kalmıyor.bu ay sadece biraz değişik ilerledi.yarın düşer diye bekliyorum

YA Benim bu ay ateş çok değişik gidiyor diğer aylarda iniş çıkışlar vardı baya bu ay sadece 36,1 35,9 arasında gidiyor acaba çatlama olmıcak mı? Hsg nin etkisi yoktur dimi

Yarın çatlar p.tesi ateş yükselir gibi geldi ama şimdi baktım erken. Bugün çalışma şart. Yarın tekrar test yap canım

YA Benim bu ay ateş çok değişik gidiyor diğer aylarda iniş çıkışlar vardı baya bu ay sadece 36,1 35,9 arasında gidiyor acaba çatlama olmıcak mı? Hsg nin etkisi yoktur dimi
Yok canım etkisi yoktur. Bugün yarın çatlar. Çalışmaları ihmal etme.

Yok cnm zorlamaz yumurtlama zamanları benim libododa sıkıntı yok ovu sonrasında isteksiz oluyorum o yüzden no problem mesaj alınmıştır
Teşekkür ederim canım

Vuuuu bir elcanki tabosu gördüm sanki Aynen cnm haklısın olacagi varsa her sekilde oluyor yeterli vakti zamanı gelmiş olsun.inşallah bu ay vakti zamani gelmiştir.Rabbim kimseyi bu uğurda çok fazla bekletmesin inşallah

Yarın çatlar p.tesi ateş yükselir gibi geldi ama şimdi baktım erken. Bugün çalışma şart. Yarın tekrar test yap canım
Evet canım bugün 9.gün daha ama bu ay ovu erken olabilir hem infolic combi hem omega 3 kullandım bu sebepten erkene çekmiş olabilir akıntım ağrımda doğruluyor.bir kaç güne ateş yükselir gibime geliyor benimde.yarın test yapma şansı bulamayabilirim bütün gün dışarda olacagim.yanıma test alırım yapabilecegim bir ortam olursa yapmaya çalışırım artık.
Tamamdır canım bu akşam degerlendirecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…