Hayırlısı bakalım. Combi bebek gelsin bir tane daha. :)Evet canım bugün 9.gün daha ama bu ay ovu erken olabilir hem infolic combi hem omega 3 kullandım bu sebepten erkene çekmiş olabilir akıntım ağrımda doğruluyor.bir kaç güne ateş yükselir gibime geliyor benimde.yarın test yapma şansı bulamayabilirim bütün gün dışarda olacagim.yanıma test alırım yapabilecegim bir ortam olursa yapmaya çalışırım artık.
Tamamdır canım bu akşam degerlendirecegim
Bilmem hamilesin dedim sana :) bakalım ne olacak.Ama hala kokulara duyarliligim devam ediyor ve göğüs acısı belki geç döllenme olacaktır bir umut iste
Sağol canım inşallah.Aynen topigimizde ilk haberi aldık inşallah devamı gelir combi patlamasi yaşayalımHayırlısı bakalım. Combi bebek gelsin bir tane daha. :)
hala öyle hissediyorum diyorsun demi hadi insallah kuzumBilmem hamilesin dedim sana :) bakalım ne olacak.
Canım bozma moralini lütfen. Çok kısa zaman için de alacaksın güzel haberi. Aşılama yaptır bakalım. Hamilelik 30 öncesi daha kolay sonrası zor oluyor biliyorsun.Dediğim gibi oldu ates düştü.bu ayda olmadı.ben hamile kalamiycam galiba.ne yapcagimida bilmiyorum.2 tane igneli aşılama hakkım kaldı.üst üste 2 ay ara vermeden onlarida yaptırıp kurtulayim
Keske bu kadar zor olmasa.insan psikolojik olarakta cok yıpranıyor.bide bisey yok denilip olmamasida insanı daha sinir ediyor.aşılamalardan da bir umudum yok ama iğneli aşılama daha etkili diyorlar.onuda denemis olayimCanım bozma moralini lütfen. Çok kısa zaman için de alacaksın güzel haberi. Aşılama yaptır bakalım. Hamilelik 30 öncesi daha kolay sonrası zor oluyor biliyorsun.
Sabret canim birde onu dene bakalım vardır zamanı bende bekliyorum ama diyorum ki keşke bu kadar ara acmasaydim olmuyor şimdi işte hemde sebepsizKeske bu kadar zor olmasa.insan psikolojik olarakta cok yıpranıyor.bide bisey yok denilip olmamasida insanı daha sinir ediyor.aşılamalardan da bir umudum yok ama iğneli aşılama daha etkili diyorlar.onuda denemis olayim
Canım senin yumurtan büyüyor. Bir yâda iki tane oluyor. Bence doğru zamanı bekliyor.Keske bu kadar zor olmasa.insan psikolojik olarakta cok yıpranıyor.bide bisey yok denilip olmamasida insanı daha sinir ediyor.aşılamalardan da bir umudum yok ama iğneli aşılama daha etkili diyorlar.onuda denemis olayim
Evet canım olmamış galibaGünaydın bendeki durum şöyle evimde değildim dün gece o yüzden ezanla uyandım ölçtüm 36.2 idi her zamanki saatte ölçünce 36.4 oldu en son 10 da uyandım 36.6 şimdi hangisi doğru sonra WC ye gittigimde pembe bir leke geldi sanırım devamı gelecek bu ayda olmadı
insallah o doğru zaman bir an önce gelir canım.adetim baslamadi henüz bugünde kahve çamur gibi geliyor gun icinde yada yarin olurum galibA.ona göre aşılama icin randevu alcamCanım senin yumurtan büyüyor. Bir yâda iki tane oluyor. Bence doğru zamanı bekliyor.
Allah sana bir kez nasip etMis gene nasip eder em kısa zamanda insallah canım.hem ne güzel bir evladın var Allahim ona sağlıklı uzun ömür nasip etsin insallahSabret canim birde onu dene bakalım vardır zamanı bende bekliyorum ama diyorum ki keşke bu kadar ara acmasaydim olmuyor şimdi işte hemde sebepsiz
Deli gibi koku alıyorum hala yok böyle birseyEvet canım olmamış galiba
İnsallah canim bende öyle diyorum Allah ona sağlık uzun ömür versin ama bir bebek gördüğümde özellikle hep arkadaşlarımın 2.leri oldu özeniyor insan elde değil Allah sanada nasip etsin insallah bu ay benim çok umudum var sonra mola vericem birazAllah sana bir kez nasip etMis gene nasip eder em kısa zamanda insallah canım.hem ne güzel bir evladın var Allahim ona sağlıklı uzun ömür nasip etsin insallah
Soğan suyu incir kürü bunları yaptın mi sen sogan suyundan sonraki ay kalınıyor diyorlar ama bende o yüzden biraz umutluyum birde caya da başlıcam sende başla gelAllah sana bir kez nasip etMis gene nasip eder em kısa zamanda insallah canım.hem ne güzel bir evladın var Allahim ona sağlıklı uzun ömür nasip etsin insallah
İnsallah canim bende öyle diyorum Allah ona sağlık uzun ömür versin ama bir bebek gördüğümde özellikle hep arkadaşlarımın 2.leri oldu özeniyor insan elde değil Allah sanada nasip etsin insallah bu ay benim çok umudum var sonra mola vericem biraz
canım yaa Allah razı olsun.zaten hep diyorum iyi ki burası var iyi ki sizler varsınız.yeri geliyor ailem bile beni sizlerin anladığı gibi anlamiyor.canım ben cok sey denedim ama hepsini 1er ay denedim.çörekotu bal,soğan suyu,incir suyu,aslanpencesi çoban bohçası ve bi ot daha vardi o cayida içtim ama bana iyi gelmedi o bıraktım.en son iste inofolic kullandım.bu ay aşılama olursam bisey denememe gerek yok.zaten igne vurulcam.insallah önümüzdeki ay yüzümüz gülerSoğan suyu incir kürü bunları yaptın mi sen sogan suyundan sonraki ay kalınıyor diyorlar ama bende o yüzden biraz umutluyum birde caya da başlıcam sende başla gel
canım desteğine ilgine cokk teşekkür ederimhilallll inan hicbir şey sebepsiz değil, üzüntünü anlıyorum benim 2.5 sene bebegim olmadı hicbir sebep yok esimde de bende de gorunen, bazen sadece vaktini beklersin Allah bizi bizden daha iyi biliyor belki de karşılacagimiz zorluklar karsinda daha olgunlasmamiz gerek ben bunu bebegim olunca anladim istedigim vakitte olsaydi inan annelige simdiki gibi sabırla yaklasamazdim o donemde baya pistim yani, bazen sinirleniyorum sabrim tukeniyor sonra diyorum ki özlem bu günlere kolay gelmedin bu bebegini kucağına alana kadar neler yasadin diye. O yuzden demem o ki mutlaka sebebi var beklemenin, zamanı gelince burdaki herkes gibi cift cizgili testinin fotosunu yollayacaksin bize
Canım moralini bozma zamanı gelmemiş demekki devam edeceğiz olacak inşallah..Dediğim gibi oldu ates düştü.bu ayda olmadı.ben hamile kalamiycam galiba.ne yapcagimida bilmiyorum.2 tane igneli aşılama hakkım kaldı.üst üste 2 ay ara vermeden onlarida yaptırıp kurtulayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?