Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baya şey denemissin canim vakti zamanı var ne yapalım birde bunu dene

Ya bugün 14. Günüm ama hala o yumurta akı kıvamında akıntım olmadı. Ama kasıklarımda ağrı var yarın ateşim yükselirse yumurtam çatlamış mı olcak acaba
Bazen o akıntı gelmeyebiliyor canim ateşin yukselirse evet çatlamış oluyor bende akıntı bazen çatlayınca geliyor herkesin farklı

Bazen o akıntı gelmeyebiliyor canim ateşin yukselirse evet çatlamış oluyor bende akıntı bazen çatlayınca geliyor herkesin farklı
İlk evlendiğim zamanlar görüyordum o akıntıyı ama uzun bi müddettir görmüyorum. Gerçi ateşim 2 aydır yumurtladığımı gösteriyor ama illa takcaz ya kafayı bişeye :)

Dediğim gibi oldu ates düştü.bu ayda olmadı.ben hamile kalamiycam galiba.ne yapcagimida bilmiyorum.2 tane igneli aşılama hakkım kaldı.üst üste 2 ay ara vermeden onlarida yaptırıp kurtulayim
Sağlık olsun canım..
Bencede git iğneli aşılamani yaptir nasibin nerden geleceği belli olmaz.Rabbim çok bekletmesin inşallah

Sağlık olsun canım..
Bencede git iğneli aşılamani yaptir nasibin nerden geleceği belli olmaz.Rabbim çok bekletmesin inşallah
aynen yaptircam aşılama.sen igneli asilamalari devlettemi yaptirmistin canım.devlet karşılıyormu o igneleri.karsilamazsa maliyeti cok mu oluyor bi fikrin varmi acaba ona göre tedarikli gideyim.

Veson canım nasılsın? Genetik sonuçlarınız çıktı mı?
SAğol CNm iyiyim yoğunum kız 1.sınıfa başladı teyzesi onunla ilgileniyorum koşturmaca:)

Genetik geçen gün bir arkadaş baktı sağolsun Benim için netten daha çıkmamıştı.daha çıkmaz bir ay sonra demişlerdi zAten ç.

Siz nasılsınız göbüş büyüyor mu kaç hafta oldu takvimin Yok.koymaya çekiniyor musun?

YA Benim bu ay ateş çok değişik gidiyor diğer aylarda iniş çıkışlar vardı baya bu ay sadece 36,1 35,9 arasında gidiyor acaba çatlama olmıcak mı? Hsg nin etkisi yoktur dimi
İniş çıkış olur sıkıntı yapma henüz yeterli yükseliş Yok düzenli çalışmaya ve ölçüme devam.geçen ay 15. Gün çatlamış bu aralar sıkı çalışın

İniş çıkış olur sıkıntı yapma henüz yeterli yükseliş Yok düzenli çalışmaya ve ölçüme devam.geçen ay 15. Gün çatlamış bu aralar sıkı çalışın
Hiç aksatmadan çalışmalara devam ediyoruz eşim benden daha istekli nazar değmesin de :) bu ay bide hag çekileceği gün dışında çok düzenli ölçtüm dakika şaşmadı yani Rabbim inşallah bu ay güldürür yüzümü

Ben 6 ağustosta kürtaj oldum hala adet görmedim fakat kurtajdan beri ara ara lekelenmem oluyor bu normalmi acaba adet gelecek ondanmi yasayan varmi bole durumu

Oyyy kuzummm okullu oldu demek. 1. Sınıf epey ilgi istiyor. Başarılar dilerim.
11 haftalık olduk. Göbeğim akşamları daha çok belirgin oluyor. Evet takvim koymaya halen çekiniyorum. Haftaya 2 li testimiz var belki ondan sonra koyarım. Gerçi biz kesin amniyosentez yaptırmaya karar verdik. Geçmişimiz pek parlak olmadığı için. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Ben 6 ağustosta kürtaj oldum hala adet görmedim fakat kurtajdan beri ara ara lekelenmem oluyor bu normalmi acaba adet gelecek ondanmi yasayan varmi bole durumu

Ben kürtaj sonrası 70 gün adet olmadım dubhaston ve primalut kullandım işe yaramadı en son soğan suyuyla geldi adet canım.

aynen yaptircam aşılama.sen igneli asilamalari devlettemi yaptirmistin canım.devlet karşılıyormu o igneleri.karsilamazsa maliyeti cok mu oluyor bi fikrin varmi acaba ona göre tedarikli gideyim.
evet canım 3 kere devlette yaptırdım ben hepsinde karşıladılar.Kendileri rapor çıkartıyor merak etme.
Normalde gonol f 300 lük fiyatı benim zamanımda raporsuz 250 tl falandı, raporla aldığımda en fazla 90 tl vermiştim.Çatlatma iğnesininde raporsuz fiyatı 85 tl,raporla 12,5 tl ye alıyordum.

Veson @Cordelia_1605 kızlar ben dün gün içerisinde evde olmadığım için ovu testi yapamadım akşam 9 gibi yaptım test silikleşmişti ekteteki resimi 10 dk sonra çektim, bir kaç saat sonra biraz daha koyulaştı ama eşit koyuluk değildi.Bir de akşam geç saate yaptığım için testin doğruluk payı varmıdır.Akşam 8 den sonra yapmayın diyorlarya onun için...Sabah ateş yükselir diye bekledim ama yükselmedi..Dün kasık ağrım çok oldu yürümekte bile zorlandım.Ama bugün ağrım falan kalmadı.Acaba çatladımı çatladıysa niye ateş yükselmedi acaba?

Eklentiler

• 42422366_378148576058201_3412676740185587712_n.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 38

Progesteron bazen yavaş yükseliyor bu nedenle de ateş geç yükselebiliyor canım. Çatlamadan eminsen progestan kullanmaya başla tutunmaya yardımcı olur.

ya ben catlatma ignesinide hep ucretiyle aldım.bazılarına onun icinde rapor cikariyorlardi sormustum ben neden ucretiyle alıyorum diyede unuttun ne icin olduğunu.ordan kafama takıldı acaba igneleride mi ücretiyle alcam diye

Progesteron bazen yavaş yükseliyor bu nedenle de ateş geç yükselebiliyor canım. Çatlamadan eminsen progestan kullanmaya başla tutunmaya yardımcı olur.

valla canım ben eminim.çünkü hem ovu testi 9.gün pozitif oldu, 9.ve 10.gün çok ağrım, şeffaf akıntım oldu bugün bişeyim kalmadı.İşte ateş yükselmediya ona takıldım ben :)) Belkide geç yükselecek.Progestan kullanmaya gelince biliyorsundur tüp bebek sürecim var benim en son adet olunca gitmiştim planlama yapıldı tekrar.Bu sefer progestan verdiler bana 2 ekimden 14 ekime kadar kullanmam için adet olunca da gel dediler.Şimdi onu erkenden başlamam olmaz galiba planlamayı değiştirmemesi için.Bak ektekide 9.gün ovu testim.

Eklentiler

• 42279802_1076628032487348_3604545711120580608_n.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 33
ya ben catlatma ignesinide hep ucretiyle aldım.bazılarına onun icinde rapor cikariyorlardi sormustum ben neden ucretiyle alıyorum diyede unuttun ne icin olduğunu.ordan kafama takıldı acaba igneleride mi ücretiyle alcam diye

yok cnm ücretli olmaz ben normalde rapor için 3 sene evlilik şartı var diye biliyordum ama yanımda bir arkadaş vardı oda 2 senelik evliydi oda raporla aldı iğneleri

Haklısın o zaman kullanma canım hadi hayırlısı tüp öncesi sürpriz yapsın senin yaramaz da inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…