Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok cnm ücretli olmaz ben normalde rapor için 3 sene evlilik şartı var diye biliyordum ama yanımda bir arkadaş vardı oda 2 senelik evliydi oda raporla aldı iğneleri
ben 3 asilamamda da catlatma ignesini parasiyla aldım.doktor,burda 3 klomenle,2 de igneli aşılama hakkin var demişti.belki 3 normal asilamada da sonuc alinamazsa igneli aşılamada igneler ücretsiz oluyordur.artık gidip öğrencem yapacak bisey yok.

doğru canım benim gittiğim hastanede de o şekilde sistem klomenle sonuç alımazsa iğneli aşılama yapılıyor.ama ben ekstradan özelde 2 iğneli aşılama yaptırdığım için bana klomenle değil direk iğne ile başlamışlardı.Merak etme sen rapor çıkartırlar sanada.Hayırlısı olsun inşallah.

insallah öyle olur.çünkü bu ay biraz kemer sıkıyoruz ücretli olursa yaptıramam belki.daha adetim başlamadı ama bugün olurum gibi.çarşambaya randevumu aldım.amin canım hayırlısı olsun inşallah

XXYYXXYY canım kusura bakma bişey daha sorcam sana.ben geçen aşılamamda pazara denk gelsinde izin alma olayım olmasın evde yatayım diye adetin 5.günü gitmiştim doktora.şimdide mi öyle yapsam cumaya çeksem randevuyu diye düşündümde acaba tedaviye 3.gün ya da 5.gün başlanmasının bir etkisi varmıdır.

yok cnm ne kusuru :) aslında tedavilere en geç 5.gün başlıyorlar diye biliyorum,klomen kullanınca genellikle 5.gün başlayın diyorlar ama iğneli de bence riske atma 3. gün git canım.

yok cnm ne kusuru :) aslında tedavilere en geç 5.gün başlıyorlar diye biliyorum,klomen kullanınca genellikle 5.gün başlayın diyorlar ama iğneli de bence riske atma 3. gün git canım.
haklısın,iğneli ilk kez olcam bide ne olur ne olmaz.kafama göre iş yapmayım.son aşılamada da 5.gün gittim doktora 4.günüm dedim.tek 1 tane yumurtam vardı.belkide yumurtaların gelişim sürecini etkiliyor başlanan gün.dediğin gibi en güzeli 3.gitmek

Aynen ovülasyon testleri ile kanıtlandı hemde bu sekılde oda bi kac gün sürdü anlayamadım

Eklentiler

• D47E5601-AB44-4387-B397-BE7307A5C297.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 55
Veson bugünde yaptım ovu oda negatif çıktı.Kesin çatladı diyebilirmiyiz artık ama ateş yükselmedi.
Yaptığım 3 test ekteki gibi..10.gün demi çatlama oldu teste göre?
Ya bir de sırf merakımdan soruyorum şu pik falan diyorsunuz ya o ne demek? Biri beni aydınlatsın :)))

Eklentiler

• 9.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 56
  • 10.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 61
  • 11.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 54
Canım bence bugünü de değerlendir her ihtimale karşı. Bazen ovu testi kop koyu olduğu ( yani pik olduğu) günden 2 gün sonra da çatlama olabiliyor. Ff de incelersen bazı tablolarda ovu pozitif olduktan 2 gün sonraya çizgi çekmiş. Senin bugün ateşin bi tık düşmüş. Bence yarından sonra yükselişe geçerse bugüne çizgi çekebilir. Bu yüzden bugünü de değerlendir canım. Umarım mucizen kendiliğinden gelir

Kizlar adet oldum 5. Gunumdeyim bugun ama bi degisik afederdiniz 2 gun pede geldi ama 3 gundir peceteye silince gelio anlamadim.
canım 2 gün nasıl oldun.yani miktarı nasıldı.eger 2 gün normal olduysan adette sıkıntı yok olmuş oluyorsun.ama 2 gunde eskiye göre az olduysan ve kafanda şüphe varsa bi test yap istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…