Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

teşekkür ederim canım inşallah..şu pik olayına gelince mesela benim 9.gün ikisi eşit koyuluktaydıya o zaman pik mi oldu yani :)) tamam ateş yarın yükselirse zaten o güne çekecek onda hem fikiriz.ama benim testlerim silikleşti ya teste göre kesin 10.gün çatlamış diyebilirmiyiz benim öğrenmek istediğim tam olarak bu.Ateşi yükselten progestan ,Cibi nin dediği mantıklı geldi acaba progestan henüz az salgılandığı için mi ateş yükselmedi acaba.
Valla kusura bakmayın kızlar başınızı ağrıttım ovu testi diyerek , nerden bulaştım şu ovu testlerine bende anlamadım gitti artık bebeğin olmasını geçtim ovu testleri konusunda içimin rahat etmesi gerek Teste göre çatladıysa çatladı çatlamadıysa çatlamadı net yani

21inden kac gün sonra kanda cıkar?çatlaması demek döllenmiş olabılecek gün mü demek?

kanda bir hafta 10 gün sonra sonucu öğrenebilirsin.Çatlaması demek yumurtalıklardan yumurtanın döllenmek için atılması demek ve bir yumurtanın ömrünün 24 saat olduğunu düşünürsek, 24 saat içinde bir yerlerde spermle karşılaşırsa döllenir.karşılaşmazsa döllenmez umarım anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:
canım 2 gün nasıl oldun.yani miktarı nasıldı.eger 2 gün normal olduysan adette sıkıntı yok olmuş oluyorsun.ama 2 gunde eskiye göre az olduysan ve kafanda şüphe varsa bi test yap istersen
Benim 6 7 gun gelir ve cok yogun olurdu. Bugin 5 ve bitti. Bugun hic peceteyede gelmedi. 4 gun surdu yani. Ilk 2 gunde oyle gelmedi anlamadim. Hava degisimi olabilir belki ama yarin test yapayim bi canim

Canım ovulasyon testinin peak olması kişiden kişiyr değişiyor. Kiminin senin gibi ikisi aynı koyulukta olunca peak oluyor. Kiminin test çizgisi kontrol çizgisinden daha koyu mor oluyor. Benim genelde öyle olur. Ama silikleşmesi o yumurtanın çatladı ya da çatlayacak anlamına geliyor. Evet ateş bazen geç yükselebiliyor. O yüzden Veson topic başımızın dediği gibi atel yükselene kadar ilişkiye devam

Ohhh be şimdi anladım canım çok teşekkür ederim
Ateş yükselene kadar devam

Benim 6 7 gun gelir ve cok yogun olurdu. Bugin 5 ve bitti. Bugun hic peceteyede gelmedi. 4 gun surdu yani. Ilk 2 gunde oyle gelmedi anlamadim. Hava degisimi olabilir belki ama yarin test yapayim bi canim
bir yerde okumuştum 2 kere.ped degistirecek kadar kanamaniz olduysa adet olmuş olmak icin yeterlidir diye.dedigin gibi mevsim geçişlerinde de vücut bi sapıtıyor bazen.muhtemelen yoktur gebelik ama kafanda soru isareti kalmamis olur

XXYYXXYY CNm test silinmiş yarına ateş bence yükselir diye bekliyorum
sağol CNm evet epey ilgi istiyor koşturmaca falan:)
Maşallah size epey yol kaydediniz inşallah sonuçlar temiz çıkar

Birley daha danışmak istiyorum .ben dısarısı 26derece olmasına ragmen sürekli üsüyorum patiklerle çift kat kıyafetlerle geziyorum sonra 10sanıyelik bi terleme oluyo ne varsa cıkarıyorum sonra tekrar üşüyorum bi kısır döngü içindeyim neden böyleyim

İlk test pozitif diğerleri negatif.bazen pozitif test 2-3 gün çıkabiliyor o durumda testlerin t çizgilerini birbirleri ile karşılaştırıp c den koyu ise peak işaretliyorsun eşit ise high pozitif ama silinmeye dönecek durumda ise light işaretleyebilirsin.sen tek pozitif test yakaladığın için sadece opk pozitif gir yeter.bazen progesteron geç salgılanıyor yA ateş geç yükseliyor.sen mümkünse bugünü De değerlendir inşallah yarına ateş yükselir

Test çatladı diyor ama ateş çatladı demeden çalışmayı bırakma

Hava değişimi olabilir.yine de kafanda soru işareti olmaması adına test yap istersen

Az önce tuvalete gittim ve peçeteye sildikten sonra yumurta akı kıvamındaki akıntım geldi sonra elle kontrol ettim yine geldi. Şimdi bugün mü çatlamış olacak :)

Beklenen adete göre değil ovulasyon gününe göre kan vermekte yarar var.21 Eylül'de çatladığını düşünürsek en erken 1 ekimi bekle kan için.garenti olsun daha erken çıkmayabilir varsa da
2ekim adet tarihim zaten beklemek cok zor olacak

Canm biz catlatma iğnesini özel alıyoruz 100 tl cnm devlet karşılamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…