Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson

XXYYXXYY CNm test silinmiş yarına ateş bence yükselir diye bekliyorum

sağol CNm evet epey ilgi istiyor koşturmaca falan:)
Maşallah size epey yol kaydediniz inşallah sonuçlar temiz çıkar
Test çatladı diyor ama ateş çatladı demeden çalışmayı bırakma

Anladım canım tamamdır teşekkür ederim dün akşam çalışma oldu bu sabah ateş yükseldi tamamdır bu ay bundan sonrası Allah'ın taktiri

Ben bugün 7.gündeyim.. 1.günden itibaren her sabah saat 7:00 da ölçüyorum düzenli.

Ama bugün 6 da uyandım kendiliğimden.. yarımsaat boyunca uyanık kaldım, uyuyamadım. Sonra dalmışım 7 de yine ölctüm.
Ara uyanmam etkiler mi sonucu.. dünkü sonucumla aynı çıktı

Anladım canım tamamdır teşekkür ederim dün akşam çalışma oldu bu sabah ateş yükseldi tamamdır bu ay bundan sonrası Allah'ın taktiri
Hadi inşallah
aynı çıkmış zaten sıkıntı Yok.bana da bazen oluyordu pek etkilenmiyordu

aynen bende kendim aldim hep.en son temmuz da aldim 90 liraydı galiba.simdide hastaneyi aradım.igneleri devlet karşılıyormu diye onun kriterleri var gelince konuşuruz dedi.artık kriterler neyse

Ya kizlar şimdi bi topikte 2018 temmuz ayinda asilama yaptıranların yazılarını okudumda ignelere rapor çıkması için 2 yıllık evli olma vr hic çocuk olmamasi şartı varmis.benim randevum yarına,bizimde cuma günü tam 2 yıl oluyor.napayim randevuyu cumaya mi alayım.ama cumada adetin 5.günü oluyor.devlet hastanesi olduğu icin her yerde prosedür aynıdır heralde.yada bu ayı es gecip bi daha ki aya mi gitsem.kafam karıştı

aynen bende kendim aldim hep.en son temmuz da aldim 90 liraydı galiba.simdide hastaneyi aradım.igneleri devlet karşılıyormu diye onun kriterleri var gelince konuşuruz dedi.artık kriterler neyse

Canım bak aşağıdaki yazıyı internette buldum.

Aşılama raporu çıkarabilmek için gerekli ön koşullar
-T.C. Vatandaşı olmalısınız.
-Daha önce doğmuş bir çocuğunuz olmamalı.
-En az 3 yıllık evli olmalısınız.
-Sosyal güvence sahibi olarak en az 5 yıl sosyal güvenceniz sürdürülmüş olmalı.
-Bayanın yaşı 23’den küçük veya 39’dan büyük olmamalı.
-Bayansanız ve 35 yaşından sonra evlenmişseniz evlilik süreniz 3 yıl yerine 1 yıl olabilir.
Yukarıda belirtilen koşullara sahipseniz bünyesinde tüp bebek kliniği olan hastanelere başvurabilir ve devlet desteğinden yararlanmak için rapora başvurabilirsiniz.
Dikkat!
01 temmuz 2008 itibariyle aşılama tedavisi 2 yıl ile sınırlandırılmıştır. SGK ile anlaşmalı herhangi bir hastaneden bu yardımı alabilirniz ve istediğiniz doktoru seçebilirsiniz. Aksi belirtilmediği sürece raporun geçerlilik süresi 1 yıldır. İkinci deneme için rapor yenilenmelidir. Rapor üzerinde ilaç kullanım hakkı 1 ay geçerlidir. Tedavi raporu için toplam 9000 ünite ilaç hakkı verilir. Kişilerin tercihine göre ister 3 denemede 3000’er ünite ilaç alınabilir. Veya tüm ilaç bir kerede kullanılabilir.

canim bu yaziyi bende okudum da bunu tüp bebek icin yazmışlar diye düşünuyorum ben.çünkü topikte kizlar bu temmuz ayinda aşılama yaptirmis raporda 2 yıl evli olma sarti yaziyormus.zaten burda yazilan gibiyse hepsi tamam ama 3 yıl olmadi.hic rapor cikma ihtimali yok

canım ben 3 sene sonra gittiğim için devlete bu şekilde bir sorunla karşılaşmadım.ama o zamanlar bende 2 mi 3 mü diye çok tereddüt etmiştim.kimisi 2 yıl kimisi 3 yıl diyordu.
yok cnm yazının başında aşılama için yazıyor.Bence sen hastaneyi bir daha ara sadece tek bir şey sorucam de ilaçları raporlu almak için kaç yıllık evli olmak gerekiyor diye sor canım

kafam allak bullak oldu oturdum ağladım.ben 2 yilda böyle yıpranıyorsam fazlasını düşünemiyorum kendimde.öyle yapcam canım.aşılamaya yönlendiren doktoru arayacağım.umarım ondan bi cevap alabilirim..yazının basinda öyle yazıyor ama bunlar hemde tüp bebek şartları.onda da aynısı yazıyordu.

XXYYXXYY canım doktorun hastasi vardi ordaki hemsireyle konustum.3 yıl olma şartı var diye biliyorum dedi.yaşımı sordu 35 dedim.belki yastan dolayi yıl şartı aramazlar dedi ama benim yaşım yıl olarak 35 ama evraklarda 34 geciyor çünkü ekimde tam doldurcam yaşımı.Yarın geldiğinizde konusursunuz dedi.artık yarın ola hayrola diyorum

Canım fazlasını düşünme Rabbim en doğru zamanı bekliyor ,kendini bu kadar yıpratma lütfen.Rabbim daha fazla bekletmeden göndersin yavrunu sana inşallah

Yaştan dolayı dediği gibi yıl şart aramayabilirler belki.İnşallah 2 sene yetiyordur emin de konuşmamış zaten.Bende merak ettim çıkınca banada haber verirmisin

Canım benimde 2. evliliğim ve eşimin çocuğu yok diye sadece operasyonu karşılıyordu devlet. Diğer ilaç, sperm yıkama vs hepsi dışarıda yapılacak denmişti. Yaş mevzusunda da yanlış hatırlamıyorsam 35 e kadar 2 senelik evli olmak şartı vardı ama 35 den sonra yoktu. Zaten 39 yaşından sonra aşılama yapılmıyor.

insallah hersey yolunda gider bi aksilik. Cikmaz.hastaneden çıkar çıkmaz yazarim buraya canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…