Birley daha danışmak istiyorum .ben dısarısı 26derece olmasına ragmen sürekli üsüyorum patiklerle çift kat kıyafetlerle geziyorum sonra 10sanıyelik bi terleme oluyo ne varsa cıkarıyorum sonra tekrar üşüyorumbi kısır döngü içindeyim neden böyleyim ve kusura bakmayın ama felaket gaz var sabahtan beri
CNm bilmiyorum ki adete daha var ovulasyon da geçmiş Bebektir inşallah diyelim :)
XXYYXXYY CNm test silinmiş yarına ateş bence yükselir diye bekliyorum
sağol CNm evet epey ilgi istiyor koşturmaca falan:)
Maşallah size epey yol kaydediniz inşallah sonuçlar temiz çıkar
İlk test pozitif diğerleri negatif.bazen pozitif test 2-3 gün çıkabiliyor o durumda testlerin t çizgilerini birbirleri ile karşılaştırıp c den koyu ise peak işaretliyorsun eşit ise high pozitif ama silinmeye dönecek durumda ise light işaretleyebilirsin.sen tek pozitif test yakaladığın için sadece opk pozitif gir yeter.bazen progesteron geç salgılanıyor yA ateş geç yükseliyor.sen mümkünse bugünü De değerlendir inşallah yarına ateş yükselir
Test çatladı diyor ama ateş çatladı demeden çalışmayı bırakma
Canm biz catlatma iğnesini özel alıyoruz 100 tl cnm devlet karşılamıyor
İniş çıkış olur sıkıntı yokİnşallah ama ısım düşüp cıkıyor cok garip dün 36.6 iken şimdi 36.3
Hadi inşallahAnladım canım tamamdır teşekkür ederimdün akşam çalışma oldu bu sabah ateş yükseldi tamamdır bu ay bundan sonrası Allah'ın taktiri
aynı çıkmış zaten sıkıntı Yok.bana da bazen oluyordu pek etkilenmiyorduBen bugün 7.gündeyim.. 1.günden itibaren her sabah saat 7:00 da ölçüyorum düzenli.
Ama bugün 6 da uyandım kendiliğimden.. yarımsaat boyunca uyanık kaldım, uyuyamadım. Sonra dalmışım 7 de yine ölctüm.
Ara uyanmam etkiler mi sonucu.. dünkü sonucumla aynı çıktı
aynen bende kendim aldim hep.en son temmuz da aldim 90 liraydı galiba.simdide hastaneyi aradım.igneleri devlet karşılıyormu diye onun kriterleri var gelince konuşuruz dedi.artık kriterler neyseDevlette eğer yumurta takibinde veriliyorsa çatlatma iğnesi evet karşılamıyor ama aşılamalarda tüp bebek de karşılıyor canım.Demek ki artmış ilaç fiyatları ben en son ocak ayında almıştım.
aynen bende kendim aldim hep.en son temmuz da aldim 90 liraydı galiba.simdide hastaneyi aradım.igneleri devlet karşılıyormu diye onun kriterleri var gelince konuşuruz dedi.artık kriterler neyse
aynı çıkmış zaten sıkıntı Yok.bana da bazen oluyordu pek etkilenmiyordu
canim bu yaziyi bende okudum da bunu tüp bebek icin yazmışlar diye düşünuyorum ben.çünkü topikte kizlar bu temmuz ayinda aşılama yaptirmis raporda 2 yıl evli olma sarti yaziyormus.zaten burda yazilan gibiyse hepsi tamam ama 3 yıl olmadi.hic rapor cikma ihtimali yokCanım bak aşağıdaki yazıyı internette buldum.
Aşılama raporu çıkarabilmek için gerekli ön koşullar
-T.C. Vatandaşı olmalısınız.
-Daha önce doğmuş bir çocuğunuz olmamalı.
-En az 3 yıllık evli olmalısınız.
-Sosyal güvence sahibi olarak en az 5 yıl sosyal güvenceniz sürdürülmüş olmalı.
-Bayanın yaşı 23’den küçük veya 39’dan büyük olmamalı.
-Bayansanız ve 35 yaşından sonra evlenmişseniz evlilik süreniz 3 yıl yerine 1 yıl olabilir.
Yukarıda belirtilen koşullara sahipseniz bünyesinde tüp bebek kliniği olan hastanelere başvurabilir ve devlet desteğinden yararlanmak için rapora başvurabilirsiniz.
Dikkat!
01 temmuz 2008 itibariyle aşılama tedavisi 2 yıl ile sınırlandırılmıştır. SGK ile anlaşmalı herhangi bir hastaneden bu yardımı alabilirniz ve istediğiniz doktoru seçebilirsiniz. Aksi belirtilmediği sürece raporun geçerlilik süresi 1 yıldır. İkinci deneme için rapor yenilenmelidir. Rapor üzerinde ilaç kullanım hakkı 1 ay geçerlidir. Tedavi raporu için toplam 9000 ünite ilaç hakkı verilir. Kişilerin tercihine göre ister 3 denemede 3000’er ünite ilaç alınabilir. Veya tüm ilaç bir kerede kullanılabilir.
canim bu yaziyi bende okudum da bunu tüp bebek icin yazmışlar diye düşünuyorum ben.çünkü topikte kizlar bu temmuz ayinda aşılama yaptirmis raporda 2 yıl evli olma sarti yaziyormus.zaten burda yazilan gibiyse hepsi tamam ama 3 yıl olmadi.hic rapor cikma ihtimali yok
kafam allak bullak oldu oturdum ağladım.ben 2 yilda böyle yıpranıyorsam fazlasını düşünemiyorum kendimde.öyle yapcam canım.aşılamaya yönlendiren doktoru arayacağım.umarım ondan bi cevap alabilirim..yazının basinda öyle yazıyor ama bunlar hemde tüp bebek şartları.onda da aynısı yazıyordu.canım ben 3 sene sonra gittiğim için devlete bu şekilde bir sorunla karşılaşmadım.ama o zamanlar bende 2 mi 3 mü diye çok tereddüt etmiştim.kimisi 2 yıl kimisi 3 yıl diyordu.
yok cnm yazının başında aşılama için yazıyor.Bence sen hastaneyi bir daha ara sadece tek bir şey sorucam de ilaçları raporlu almak için kaç yıllık evli olmak gerekiyor diye sor canım
kafam allak bullak oldu oturdum ağladım.ben 2 yilda böyle yıpranıyorsam fazlasını düşünemiyorum kendimde.öyle yapcam canım.aşılamaya yönlendiren doktoru arayacağım.umarım ondan bi cevap alabilirim..yazının basinda öyle yazıyor ama bunlar hemde tüp bebek şartları.onda da aynısı yazıyordu.
XXYYXXYY canım doktorun hastasi vardi ordaki hemsireyle konustum.3 yıl olma şartı var diye biliyorum dedi.yaşımı sordu 35 dedim.belki yastan dolayi yıl şartı aramazlar dedi ama benim yaşım yıl olarak 35 ama evraklarda 34 geciyor çünkü ekimde tam doldurcam yaşımı.Yarın geldiğinizde konusursunuz dedi.artık yarın ola hayrola diyorum
kafam allak bullak oldu oturdum ağladım.ben 2 yilda böyle yıpranıyorsam fazlasını düşünemiyorum kendimde.öyle yapcam canım.aşılamaya yönlendiren doktoru arayacağım.umarım ondan bi cevap alabilirim..yazının basinda öyle yazıyor ama bunlar hemde tüp bebek şartları.onda da aynısı yazıyordu.
insallah hersey yolunda gider bi aksilik. Cikmaz.hastaneden çıkar çıkmaz yazarim buraya canımCanım fazlasını düşünme Rabbim en doğru zamanı bekliyor ,kendini bu kadar yıpratma lütfen.Rabbim daha fazla bekletmeden göndersin yavrunu sana inşallah
Yaştan dolayı dediği gibi yıl şart aramayabilirler belki.İnşallah 2 sene yetiyordur emin de konuşmamış zaten.Bende merak ettim çıkınca banada haber verirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?