bende yıl olarak 35 im ama resmi evraklarda 34 görünüyor çünkü gün olarak doldurmadim.ekimin 16 sında tam 35 olacam.belki doktor kendi uygun görüp verir raporu.kk da bi kizla yazistim gecen sene ona hic birsey sorulmadan raporu vermişler.2 yıllık evliymis yasida 24 müş.hayırlısı bakalım canımCanım benimde 2. evliliğim ve eşimin çocuğu yok diye sadece operasyonu karşılıyordu devlet. Diğer ilaç, sperm yıkama vs hepsi dışarıda yapılacak denmişti. Yaş mevzusunda da yanlış hatırlamıyorsam 35 e kadar 2 senelik evli olmak şartı vardı ama 35 den sonra yoktu. Zaten 39 yaşından sonra aşılama yapılmıyor.
Bugun gittim bhcg 745 olmus testere disli aslan pencesi ictim 10 15 gun aksam yemekten sonra bir bardak ictim ama ayni zamanda inofolic combi ilacini da icmistimNaberr canim nasıl gidiyor hamilelik kese için gittin mi sen bi cay demiştin ya onu nasıl içtin sabah akşam aç olarak mi ve ne kadar süre içtin adet başlangıcından itibaren mi ?
Masallah ne güzel artmışBugun gittim bhcg 745 olmus testere disli aslan pencesi ictim 10 15 gun aksam yemekten sonra bir bardak ictim ama ayni zamanda inofolic combi ilacini da icmistim
Ben adet bitince icmeye basliyordum ama farketmez heraldeMasallah ne güzel artmışinofolic bende içtim bu ay devam edicem ama adetliyim diye bıraktım şimdi adetten sonra devam edicem yada içeyim mi şimdiden ne dersin
insallah hersey yolunda gider bi aksilik. Cikmaz.hastaneden çıkar çıkmaz yazarim buraya canım
Hsg den olabilir yanlış hatırlanıyorsam benim ovu da da hsg sonrası gecikme olmuştu ateş yükselene kadar günaşırı ilişkiye devam etGünaydın kızlar benim ateş neden yükselmiyor anlamadım. Adetlerim de düzenlidir halbuki galiba bu ay yumurtlama olmadı
nasılsın . toparlayabildin mi canımHsg den olabilir yanlış hatırlanıyorsam benim ovu da da hsg sonrası gecikme olmuştu ateş yükselene kadar günaşırı ilişkiye devam et
XXYYXXYY kızlar doktora geldim konseye yolladı.konseyin onay vermesi gerekiyormus.saat 13.15 te gitcem konseye.ama hic aklıma gelmedi sormak.ben direk rapor icin yolluyor diye düşündüm.acaba rapor icinmi konseye yolladı yok sa bu igneli aşılamanın yapılması icin konsey onayi gerekiyorda onun icin mi yolladi
ama.zaten ilacla tedavi oldum buda igneli olan cok bi fark yok bence.sadece igne daha etkili diye biliyorum.benimde rahim filmi görüntülerimi koydu dosyaya daha onceki hormon sonuclarimi ve esimin sperm sonucunu ekledi.yaşımı 35,evlilik yilimida 2 yıl olarak yazdı dosyaladi.artık gidince öğrencem.bide benim ilaçları aşılama bölümündeki doktor yazıyor.bu doktor infertilite doktoru.her asilamadan önce buraya geliyorum.burası aşılama bölümüne burdan yolluyor.canım ben sana kendimden örnek vereyim.Ben ilk başta gittiğimde hiç muayene falan edilmeden elime evrak listesi verdiler işte kan tahlilleri hsg, kültür testi, smear testi,sperm tahlili,nufüs kayıt örneği ssk dökümü vs.Bunların hepsini topladıktan sonra teslim ettim onlarda aşılama dosyamı açtılar.Bizdeki sorun erkek kaynaklı olduğu için ürüloji doktoru sperm sonucunun üzerine aşılamaya uygundur notu yazdı.İnferlite bölümünde ise normalde asistanlar muayene ediyorya,bunların başındaki profosör doktor da aşılamanın yapılmasını onayladı.Bizdeki süreç bu şekilde ilerlemişti.Daha önce de dediğim gibi 3 senemi 2 senemi şartını tam olarak bilmediğimden ben 3 senem dolunca gitmiştim.Bu sebeple zaten rapor için tüm şartları sağlıyorduk.Ve sorun yaşamadım bu konuda.Rapora gelince,raporu direk muayene eden asistan doktor ilaçlarımı yazarken yazmıştı, öyle konseye falan göndermediler bizi hiç.Bence aşılamaya uygun mu değil mi durumunuz onun kararı için göndermiş olabilirler.
Biz devam edyoruz çalışmalara da işte ateş olayı düşündürdü biraz. Her sabah uyandığımda bugün yükselmiştir umuduyla ölçüyorum ama 3 gündür 35,9dan bir tık yukarı çıkmadı :)Hsg den olabilir yanlış hatırlanıyorsam benim ovu da da hsg sonrası gecikme olmuştu ateş yükselene kadar günaşırı ilişkiye devam et
ama.zaten ilacla tedavi oldum buda igneli olan cok bi fark yok bence.sadece igne daha etkili diye biliyorum.benimde rahim filmi görüntülerimi koydu dosyaya daha onceki hormon sonuclarimi ve esimin sperm sonucunu ekledi.yaşımı 35,evlilik yilimida 2 yıl olarak yazdı dosyaladi.artık gidince öğrencem.bide benim ilaçları aşılama bölümündeki doktor yazıyor.bu doktor infertilite doktoru.her asilamadan önce buraya geliyorum.burası aşılama bölümüne burdan yolluyor.
doktorun yanındayken hic aklıma gelmedi sormak.neyse dedigin gibi bisey kalmadi öğreneceğizvalla canım her hastanenin işleyişi farklı demekki.aynen zaten çok bişey kalmadı öğleden sonra öğreniriz ne için olduğunu.
Kızlar merhaba ben önümüzdeki 3 ay mola vermeye karar verdim haziran-temmuz-agustos en yoğun olduğumuz aylar ve çok zor olucak eşimi tek bırakmak beraber çalışıyoruz çünkübu süre zarfında Dr gideyim prolaktin hormonu muydu hamilelige engel olan ona baktırayım diyorum adetin kaçıncı günü gitmeliyim ona en azından ilaç kullanırım istediğim ayda bebisim gelir ins en azından yaza doğumum gelmez
Sağol canim onu biliyorum canim hormonlar güzel demişti Dr onu yaptırdım ama 21.gunumu ne yapılan bir test daha varmış ya onu merak ettimİnşallah herşey istediğin gibi gider.hormon testleri adetin 3.günü veriliyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?