Sağol canim onu biliyorum canim hormonlar güzel demişti Dr onu yaptırdım ama 21.gunumu ne yapılan bir test daha varmış ya onu merak ettim
Heh aynen onları hep karıştırıyorumsen prolaktin diyince ben o yüzden 3.gün dedim.Sen progesteron hormonundan bahsediyorsun. Adetin 21.gününde bakılıyor canım.
İyiyim CNm çok şükür bugün leke geldi kahverengi baktım 22. Gün olmuş.ara lekelenme sanırım.nasılsın . toparlayabildin mi canım
21 cumartesi gunu oluyor 20 sinde olsa sorun olur mu acaba yada 23u mu olmali sencesen prolaktin diyince ben o yüzden 3.gün dedim.Sen progesteron hormonundan bahsediyorsun. Adetin 21.gününde bakılıyor canım.
muhtemelen .İyiyim CNm çok şükür bugün leke geldi kahverengi baktım 22. Gün olmuş.ara lekelenme sanırım.
canım tedaviye başladım hayırlısıyla.rapor evlilik yılından dolayi çıkmadı ama düşündüğüm ve korktuğum gibi pahali değilmiş.hemsire bile 750 den basliyor dedi.biz tanıdıklar sayesinde gelişine 260 liraya aldık.gonaf f 450 verdi.bugün ilkini hastanede vuruldum.hemde nasıl vuracağımi gösterdiler.hayırlısı olur insallah.
Bir ay sonra dediler CNm .henüz bir ay olmadı.geçen gün kontrol ettik çıkmamıştı.o hastane bir ay sonra çıkartırsa şaşarım zaten kesin daha geç çıkacaktır.muhtemelen .
genetik sonucu ne oldu çıktı mı ?
Hadi hayırlı olsun inşallahcanım tedaviye başladım hayırlısıyla.rapor evlilik yılından dolayi çıkmadı ama düşündüğüm ve korktuğum gibi pahali değilmiş.hemsire bile 750 den basliyor dedi.biz tanıdıklar sayesinde gelişine 260 liraya aldık.gonaf f 450 verdi.bugün ilkini hastanede vuruldum.hemde nasıl vuracağımi gösterdiler.hayırlısı olur insallah.XXYYXXYY
genetik harita için nerdeyse 2 sene bekledim ve arada 2 3 defa kan verdim almam çok zor oldu sonuçları genetikte atıl bey vardı ve o zaman gökhan cumhur ekmekçinin selamı ile gitmiştim düşün . temiz çıksında geç çıksınBir ay sonra dediler CNm .henüz bir ay olmadı.geçen gün kontrol ettik çıkmamıştı.o hastane bir ay sonra çıkartırsa şaşarım zaten kesin daha geç çıkacaktır.
Evet zAten genetik tahliller geç çıkıyor bir de hastanenin ihmalkar davranışlarını da içine katarsak artık ne zaman çıkar bilmiyorum:))açukcası sonucun temiz çıkmasını beklemiyorum.sağlıksız gebelik diye.ama temiz çıkarsa şaşırırım.nasıl bir yol izlerim bilmiyorum.hayırlısı artık:)genetik harita için nerdeyse 2 sene bekledim ve arada 2 3 defa kan verdim almam çok zor oldu sonuçları genetikte atıl bey vardı ve o zaman gökhan cumhur ekmekçinin selamı ile gitmiştim düşün . temiz çıksında geç çıksın
canım tedaviye başladım hayırlısıyla.rapor evlilik yılından dolayi çıkmadı ama düşündüğüm ve korktuğum gibi pahali değilmiş.hemsire bile 750 den basliyor dedi.biz tanıdıklar sayesinde gelişine 260 liraya aldık.gonaf f 450 verdi.bugün ilkini hastanede vuruldum.hemde nasıl vuracağımi gösterdiler.hayırlısı olur insallah.XXYYXXYY
21 cumartesi gunu oluyor 20 sinde olsa sorun olur mu acaba yada 23u mu olmali sence
canım tedaviye başladım hayırlısıyla.rapor evlilik yılından dolayi çıkmadı ama düşündüğüm ve korktuğum gibi pahali değilmiş.hemsire bile 750 den basliyor dedi.biz tanıdıklar sayesinde gelişine 260 liraya aldık.gonaf f 450 verdi.bugün ilkini hastanede vuruldum.hemde nasıl vuracağımi gösterdiler.hayırlısı olur insallah.XXYYXXYY
Tamam canim sağol cvplarin icin23 olur canım. zaten 21.gün ile 23.günleri arası bakılıyor
hayirlisi olsun canim Rabbim yüzünü güldürsün tez zamandacanım tedaviye başladım hayırlısıyla.rapor evlilik yılından dolayi çıkmadı ama düşündüğüm ve korktuğum gibi pahali değilmiş.hemsire bile 750 den basliyor dedi.biz tanıdıklar sayesinde gelişine 260 liraya aldık.gonaf f 450 verdi.bugün ilkini hastanede vuruldum.hemde nasıl vuracağımi gösterdiler.hayırlısı olur insallah.XXYYXXYY
Canım Rabbim utandırmasın. Hayırlara vesile olsun tedavincanım tedaviye başladım hayırlısıyla.rapor evlilik yılından dolayi çıkmadı ama düşündüğüm ve korktuğum gibi pahali değilmiş.hemsire bile 750 den basliyor dedi.biz tanıdıklar sayesinde gelişine 260 liraya aldık.gonaf f 450 verdi.bugün ilkini hastanede vuruldum.hemde nasıl vuracağımi gösterdiler.hayırlısı olur insallah.XXYYXXYY
Hayırlı olsun inşallah..canım tedaviye başladım hayırlısıyla.rapor evlilik yılından dolayi çıkmadı ama düşündüğüm ve korktuğum gibi pahali değilmiş.hemsire bile 750 den basliyor dedi.biz tanıdıklar sayesinde gelişine 260 liraya aldık.gonaf f 450 verdi.bugün ilkini hastanede vuruldum.hemde nasıl vuracağımi gösterdiler.hayırlısı olur insallah.XXYYXXYY
Hadi hayırlı olsun inşallah
Hadi hayırlı olsun canım sürecin hemen başlaması çok iyi olmuş :)
canım öncelikle hayırlı olsun inşallah başlamana sevindim.İnşallah güzel sonuçlar alırsın.
3 yılmıymış canım evlilik şartı, ne için konseye yollamışlar peki? Yaş sınırınıda sordunmu? birde hastaneye para falan verecekmisin ilaçların haricinde? Çok soru sordum demi :)) Bir gün birine lazım olur paylaştıkların
Tamam canim sağol cvplarin icin
hayirlisi olsun canim Rabbim yüzünü güldürsün tez zamanda
Canım Rabbim utandırmasın. Hayırlara vesile olsun tedavin
kızlar hepinize cok teşekkür ederim.insallah hayırlı sonuclar alırızHayırlı olsun inşallah..
Hayırlısı olsun nasipte varsa her şekilde mucize seni bulur yoksa da ne yaparsan yap olmuyor maalesef ..Evet zAten genetik tahliller geç çıkıyor bir de hastanenin ihmalkar davranışlarını da içine katarsak artık ne zaman çıkar bilmiyorum:))açukcası sonucun temiz çıkmasını beklemiyorum.sağlıksız gebelik diye.ama temiz çıkarsa şaşırırım.nasıl bir yol izlerim bilmiyorum.hayırlısı artık:)
Tedavin hayirli olsun, Rabbim cok aratmadan bebegini nasip etsin, sana ve isteyen herkese..canım tedaviye başladım hayırlısıyla.rapor evlilik yılından dolayi çıkmadı ama düşündüğüm ve korktuğum gibi pahali değilmiş.hemsire bile 750 den basliyor dedi.biz tanıdıklar sayesinde gelişine 260 liraya aldık.gonaf f 450 verdi.bugün ilkini hastanede vuruldum.hemde nasıl vuracağımi gösterdiler.hayırlısı olur insallah.XXYYXXYY
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?