Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün bi tanıdığımın kazayla 3.cocuguna hamile kaldığını ve çok ağladığını öğrendim içimden dedim bizler istiyoruz olmuyor sunnet dugunlerini bile daha yeni yapmışlardı kısmet işte

Infertilitede yumurta takibi yapılıyor ve 100 tl iğne devlet karşılaması lazım aslında diğer ilaçlar gbi

1.gün : 36.3 Regl
2.gün : 36.3 Regl
3.gün : 36.4 Regl
4.gün : 36.1 Regl
5.gün : 36.1 Regl
6.gün : 36.2 Değerlendirildi ( Gece )
7.gün : 36.2
8.gün : 36.3
9.gün : 36.1

Bugün 9. gündeyim sabah ateşim düştü..
Yarın artarsa bugün yumurtlamış mı oluyorum.

Bu sabah değerlendirecektik.. fakat eşim işe geç kaldığı için olmadı Sabah sabah sinirlerim zıpladı.. akşamda ben değerlendirmeyeceğım

anladım canım bilgiler için teşekkürler birgün birine lazım olur.Tekrardan hayırlı olsun tedavin,Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Infertilitede yumurta takibi yapılıyor ve 100 tl iğne devlet karşılaması lazım aslında diğer ilaçlar gbi

Haklısın canım çok pahalı, keşke karşılasa.Bu süreç maddi manevi gerçekten çok zor.Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah.

Daha erken gibi kaç günde bir oluyorsun? Bir de ovu zamanları trip yasak haberin yok mu

Daha erken gibi kaç günde bir oluyorsun? Bir de ovu zamanları trip yasak haberin yok mu

Korunmayı bıraktığımdan beri hep erken oluyorum 24-25 e düştü normalde 28-29 günde bir olurdum. Geçen ay 25. gün oldum

Çok sinir oldum.. aylarca ikimizde çok uğraşıyoruz. Ayda 1 kere olan o 24 saati kaçıracağım diye ödüm kopuyor :)

Eğer stresini azaltacaksa ovu testlerinden al hem ilişki de yormaz o zaman :) Gerilme sakin ol gün aşırıyla kaçmaz ovu sabah olmazsa akşam kapaklarsın

Eğer stresini azaltacaksa ovu testlerinden al hem ilişki de yormaz o zaman :) Gerilme sakin ol gün aşırıyla kaçmaz ovu sabah olmazsa akşam kapaklarsın

Aslında düşündüm ony ama bu ay kız kardeşim evlenecek.. çok yoğun bir ay geçireceğim diye almadım. Belki düzenli olmaz diye.. düğünü atlatalım doktora gideceğim her ay hüsrana uğramaktan psikoloji kalmadı..
Ben şimdi sağlam bi trip atardım ama dediğin gibi zaman kuyruk dikme zamanı değil :) Akşam inşallah bişe çıkmazsa değerlendirebiliriz.

Ne ignesi canim bu. Bende 3 yildir evliyim. Söylesem doktora bana da verir mi.

Mesela bana. Bende düşünüyorum ama nasil bir yol izkeyecegimi bilmiyirum

Stres yapma herşey olacağına varır yarın ola hayrola

Mesela bana. Bende düşünüyorum ama nasil bir yol izkeyecegimi bilmiyirum

canım bahsettiğimiz devlette aşılama yaptırma prosedürü.Öncelikle bulunduğun ilde devlet hastanesinde aşılama ve tüp bebek yapan bir hastane buluyorsun.Bu hastanenin inferlite bölümüne randevu alıp gideceksin.Orda seni muayene falan edecekler.Tedavinin başlaması için bir kaç test tahlil falan isteyecekler.Onları toparlayıp teslim ettiğinde dosyanı açacaklar bu şekilde tedavi sürecin başlayacak.

Hmm bakalim ben bi arastirayim onu canim sagol

Ne ignesi canim bu. Bende 3 yildir evliyim. Söylesem doktora bana da verir mi.
canım XXYYXXYY nin dedigi gibi önce bi infertilite bölümüne gidiyorsun.ben 1 yıllık evliyken gitmistim ve aşılama istedigimi söyledim.gerekli testler yapıldı bana ve eşime sonra aşılamaya yolladilar.ben önce klomen hapla başladım.3 kere bu sekilde aşılamadan sonuc alamadık.bu seferde hap yerine igne veriyor bunlari kullandıktan sonra aşılama olacak.sen hastaneye gidince hersey zaten oluyor.onlar yönlendirir seni

Her devlet hastanesinde var midir bu bolum. Ben baktım da goremedim. Doktora söylerim o yinlendirir artik nereye gideceksem. Bugun adetin ucuncu gunu ama izin alamadim iste. 14. Günü gideyim diyorum hem yumurta takibi yapilir

Her devlet hastanesinde var midir bu bolum. Ben baktım da goremedim. Doktora söylerim o yinlendirir artik nereye gideceksem. Bugun adetin ucuncu gunu ama izin alamadim iste. 14. Günü gideyim diyorum hem yumurta takibi yapilir
bu kadin doğumun icinde bir bölüm.ben genelde internetten MHRS den randevu alıyorum.ordan kadın dogumu seçip randevu aratinca doktorlarin.yaninda yazıyor infertilite diye.bide benim.gittigim hastane kadın doğum hastanesi.bulunduğun yerde varsa direk kadin doğum hastanesine git kesin vardir bu bölüm.

Be
Bende mhrs den aliyirum baktim simdi yazmiyor hicburinde interfilite diye. Kadın dogum hastanesi eskiden vardi ama simdi yok canim ya. Belki de birlesmistir. Doktora gidince sorucam onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…