Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Be

Bende mhrs den aliyirum baktim simdi yazmiyor hicburinde interfilite diye. Kadın dogum hastanesi eskiden vardi ama simdi yok canim ya. Belki de birlesmistir. Doktora gidince sorucam onu.
aynen canim muhakkak vardır.gidince anlariz

Ben dun aradim hastaneyi sizi okuyunca kizlar 3 sene sonra devlet hak taniyor yalniz erkegin sperm sonucu dusuk cikarsa ve kadinda yunurta sorunu olursa 1 yil evlilik ve 5 yillik ssk isteniyormus haberiniz olsun

Kizlar adetimin 8. Gunu bugun 16 17 de yumos oluyor bende ama bugun sanki idrarimi yapar gibi akinti geliyor. Hatta bi an disarda hastalandimmi diye dusundum. Neden oluyor bi aciklamaniz varmi

Ates ölçümü yapıyorum .yardımcı olursunuz diye yazayım dedim bat 2-4ekim
7)15.eylül 36.2

8)16 eylül36

9)17 eylül36.2

10)18eylül36yumurtlama

11)19eylül36.3

12)20eylül36

13)21eylül36.2

14)22eylül36.6

15)23eylül36.4

16)24eylül36.6

17)25eylül 36.3

18)26eylül36.5

19)27eylül36.5

20)28eylül36.5

Günaydın kızlar Veson galiba benim 17. Gün çatlamış oluyor dimi? Ateş yükselmeye başladı çünkü

Ates ölçüm form u degilmi yardımcı olan yokmu

Evet test yapmıstım cok belırgındı 18 19 20. 21de silinmeye basladı

Silindiği gün çatlamış sayıyoruz canım. Bu tabloya göre ovu sonrası 7.gündesin hatta 17.gün olan düşüş yerleşme olabilir. İnşallah bebeğin seninledir

Silindiği gün çatlamış sayıyoruz canım. Bu tabloya göre ovu sonrası 7.gündesin hatta 17.gün olan düşüş yerleşme olabilir. İnşallah bebeğin seninledir
İnsallah tesekkur ederim :) erken gebelık testım yaptım idrarla temas edince ekran hafif pembelestiği an 2.cızgı beyaz apacık cıktı sonra ekran beyazlasınca oda gitti .yenı mı acaba ondanmı cıkmıyo

Günaydın kızlar Veson galiba benim 17. Gün çatlamış oluyor dimi? Ateş yükselmeye başladı çünkü
Evet CNm 17 gibi gözüküyor ölçmeye devam et bakalım
dpo7 henüz erken yorum için ölçmeye devam

İnsallah tesekkur ederim :) erken gebelık testım yaptım idrarla temas edince ekran hafif pembelestiği an 2.cızgı beyaz apacık cıktı sonra ekran beyazlasınca oda gitti .yenı mı acaba ondanmı cıkmıyo
Test için erken CNm biraz daha bekle

Merhabalar kızlar. Sizlere bir sorum olacak. Progestan tarzı progesteron içeren ilaçlar ateşi yükseltiyor muydu? Yani yum çatlamasa bile ya da hamilelik olmasa bile progestan ateşi yükseltir mi?

Merhabalar kızlar. Sizlere bir sorum olacak. Progestan tarzı progesteron içeren ilaçlar ateşi yükseltiyor muydu? Yani yum çatlamasa bile ya da hamilelik olmasa bile progestan ateşi yükseltir mi?
Progestana rağmen adet olacaklarda düşüş görülmüştü.ateşr çok bariz bir etkisi Yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…