aynen canim muhakkak vardır.gidince anlarizBe
Bende mhrs den aliyirum baktim simdi yazmiyor hicburinde interfilite diye. Kadın dogum hastanesi eskiden vardi ama simdi yok canim ya. Belki de birlesmistir. Doktora gidince sorucam onu.
Ben dun aradim hastaneyi sizi okuyunca kizlar 3 sene sonra devlet hak taniyor yalniz erkegin sperm sonucu dusuk cikarsa ve kadinda yunurta sorunu olursa 1 yil evlilik ve 5 yillik ssk isteniyormus haberiniz olsuncanım ben sana kendimden örnek vereyim.Ben ilk başta gittiğimde hiç muayene falan edilmeden elime evrak listesi verdiler işte kan tahlilleri hsg, kültür testi, smear testi,sperm tahlili,nufüs kayıt örneği ssk dökümü vs.Bunların hepsini topladıktan sonra teslim ettim onlarda aşılama dosyamı açtılar.Bizdeki sorun erkek kaynaklı olduğu için ürüloji doktoru sperm sonucunun üzerine aşılamaya uygundur notu yazdı.İnferlite bölümünde ise normalde asistanlar muayene ediyorya,bunların başındaki profosör doktor da aşılamanın yapılmasını onayladı.Bizdeki süreç bu şekilde ilerlemişti.Daha önce de dediğim gibi 3 senemi 2 senemi şartını tam olarak bilmediğimden ben 3 senem dolunca gitmiştim.Bu sebeple zaten rapor için tüm şartları sağlıyorduk.Ve sorun yaşamadım bu konuda.Rapora gelince,raporu direk muayene eden asistan doktor ilaçlarımı yazarken yazmıştı, öyle konseye falan göndermediler bizi hiç.Bence aşılamaya uygun mu değil mi durumunuz onun kararı için göndermiş olabilirler.
Amin canm hepimize insHaklısın canım çok pahalı, keşke karşılasa.Bu süreç maddi manevi gerçekten çok zor.Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah.
Ben gördümmmm gözün aydın canım:))Goruyor musunuz aslinda ben net goruyorum ama telefon net cekmiyoEki Görüntüle 2189986 Eki Görüntüle 2189987 1
Sagol canim haftaici bi gun gidip keseyi gorucez :) doktor oyle dediBen gördümmmm gözün aydın canım:))
Ates ölçüm form u degilmi yardımcı olan yokmuAtes ölçümü yapıyorum .yardımcı olursunuz diye yazayım dedim bat 2-4ekim
7)15.eylül 36.2
8)16 eylül36
9)17 eylül36.2
10)18eylül36yumurtlama
11)19eylül36.3
12)20eylül36
13)21eylül36.2
14)22eylül36.6
15)23eylül36.4
16)24eylül36.6
17)25eylül 36.3
18)26eylül36.5
19)27eylül36.5
20)28eylül36.5
Ates ölçüm form u degilmi yardımcı olan yokmu
Evet test yapmıstım cok belırgındı 18 19 20. 21de silinmeye basladıYumurtlamayı 10. gün işaretlemişsin ovu testi mi yaptın canım? Bence 13. gün gibi geldi
Evet test yapmıstım cok belırgındı 18 19 20. 21de silinmeye basladı
İnsallah tesekkur ederim :) erken gebelık testım yaptım idrarla temas edince ekran hafif pembelestiği an 2.cızgı beyaz apacık cıktı sonra ekran beyazlasınca oda gitti .yenı mı acaba ondanmı cıkmıyoSilindiği gün çatlamış sayıyoruz canım. Bu tabloya göre ovu sonrası 7.gündesin hatta 17.gün olan düşüş yerleşme olabilir. İnşallah bebeğin seninledir
Evet CNm 17 gibi gözüküyor ölçmeye devam et bakalımGünaydın kızlarVeson galiba benim 17. Gün çatlamış oluyor dimi? Ateş yükselmeye başladı çünkü
dpo7 henüz erken yorum için ölçmeye devamAtes ölçümü yapıyorum .yardımcı olursunuz diye yazayım dedim bat 2-4ekim
7)15.eylül 36.2
8)16 eylül36
9)17 eylül36.2
10)18eylül36yumurtlama
11)19eylül36.3
12)20eylül36
13)21eylül36.2
14)22eylül36.6
15)23eylül36.4
16)24eylül36.6
17)25eylül 36.3
18)26eylül36.5
19)27eylül36.5
20)28eylül36.5
Test için erken CNm biraz daha bekleİnsallah tesekkur ederim :) erken gebelık testım yaptım idrarla temas edince ekran hafif pembelestiği an 2.cızgı beyaz apacık cıktı sonra ekran beyazlasınca oda gitti .yenı mı acaba ondanmı cıkmıyo
Peki bu gölge neden cıktı daha önce degalarca yaptım hiç oldu idrarla ilk temas eder etmez belirdiTest için erken CNm biraz daha bekle
Erken gebelik testlerini hiç bilmiyorum CNm.ne kadar güvenilir fikrim Yok.biraz daha bekleyip normal test yapPeki bu gölge neden cıktı daha önce degalarca yaptım hiç oldu idrarla ilk temas eder etmez belirdi
Progestana rağmen adet olacaklarda düşüş görülmüştü.ateşr çok bariz bir etkisi Yok benceMerhabalar kızlar. Sizlere bir sorum olacak. Progestan tarzı progesteron içeren ilaçlar ateşi yükseltiyor muydu? Yani yum çatlamasa bile ya da hamilelik olmasa bile progestan ateşi yükseltir mi?
Ben geçici menapozdaydım ya adet ya da ovulasyon olmadan transfer yapıldı, şimdilik ateş yüksek inşallah düşmez :)Progestana rağmen adet olacaklarda düşüş görülmüştü.ateşr çok bariz bir etkisi Yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?