Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım tedavin hayırlı olsun. Bu ay inşallah olur. Çok çok çok istiyorum.

Merhabalar kızlar. Sizlere bir sorum olacak. Progestan tarzı progesteron içeren ilaçlar ateşi yükseltiyor muydu? Yani yum çatlamasa bile ya da hamilelik olmasa bile progestan ateşi yükseltir mi?
İlginç soru. Adet olacağım zaman ilaç kullandığım halde yerle yeksan oluyordu. Bu durumda bence yumurtlama yoksa ateşi pekte etkilemez. Bu ilaç ne işe yarıyor sahi :)

İlginç soru. Adet olacağım zaman ilaç kullandığım halde yerle yeksan oluyordu. Bu durumda bence yumurtlama yoksa ateşi pekte etkilemez. Bu ilaç ne işe yarıyor sahi :)
Progestan vücuda yapay progesteron sağlıyor, düşük önleyici olarak kullanıyor gebelik istenen durumlarda.

Kızlar 1 sene 2 aylık evliyim. Hiç korunmadık. Doktora maalesef gönderemedim eşimi. Bu ay regl 3. Günü kadın Doğuma gittim. İzine ayrılmış. Bir dahaki aya kaldı. Yumurtlama testi aldım. Ateş takibi yapıyorum. Yumurtlamamın ne zaman olduğunu anlayamadım. Sanki 27 eylül gibi geldi ama hala kasık ağrım devam ediyor. Test de çizgi çok silik değil. Bat 15-19 Eylül. Bu ay değerlendiremedik pek diye üzüldüm ama hala çatlamamış olabilir mi? Yorumlayabilir misiniz?

Eklentiler

• 8CC24A9A-935A-4D75-8691-086E4DA7C74A.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 53
  • B755601C-3E06-4195-BA7E-B2FC55713D91.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 42
  • 3CF71CEF-5F41-4D11-A0C5-2E814CD745D7.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 42
CNm ateşin çok karışık geldi tam olarak basıl ölçüyorsun ilk sayfada kurallar var bir bak bakalım.test ise 26.-27 Eylül koyulaşmış sonra silinmeye başlamış.o aralar çatlamış olabilir.son ilişki 24 Eylül düşük De olsa hamile kalma şansı var.spermler 5 güne kadar canlı kalabiliyor

Kızlar bugün uyanamadım hep 7 de ölçerdim 8 de ölçtüm. Dün düşmüştü bugün birden yükseldi. 1 saat bu kadar farkeder mi yoksa yumurtlama mı oluyor.

Bir de ben kardeşimin düğün telaşından 10. ve 11. günü değerlendiremedim.
Şimdi ben düştüğü gün yumurtladıysan bu akşamki değerlendirme bi işe yarar mı?

Geç mi kaldım ben şimdi?

1.gün : 36.3 Regl
2.gün : 36.3 Regl
3.gün : 36.4 Regl
4.gün : 36.1 Regl
5.gün : 36.1 Regl
6.gün : 36.2 Değerlendirildi ( Gece )
7.gün : 36.2
8.gün : 36.3
9.gün : 36.1 Değerleneirildi ( Gece )
10.gün: 36.2
11.gün: 36.0
12.gün: 36.6 (uyanamadim 8 de ölçtum)

Günaydın teşekkür ederim
Rica ederim:))

CNm bugünki ölçüm saatinde ölçülmediği için sağlıklı bir ölçüm sayılmaz sen çalışmanı yap yarınki ateşi görelim
Kızlar gunaydin.bugün kontrol vardi.3 yumurta vardi galiba birini demedi.bi tane 10mm bi tanede 18mm yumurta var.bugün catlatma ignesi olcam,salı günüde hayırlısıyla aşılama olacağım
hadi son oldun inşallah

Çok teşekkür ederim cevabın için. Ateşimi dilaltından ölçüyorum dijitalle. Her sabah 8.30 da yataktan kalkmadan ölçüyorum. Sanki hala yumurta çatlaması gibi kramp girmeye devam ediyor. O yüzden daha çatlamamış da, ben de hala değerlendirebilir miyim diye düşündüm ama karar veremedim.

Ay inşallah ya.. geceyi beklemedim sabah değerlendirdim. İnşallah işe yarar.. kocamın gözünde sapık gözükmeye başladım valla :)
:)) iyi yapmışsın akşamı beklememekle:)
kurallar doğru ilk sayfadan ff yüklersen belki daha net görürüz ovulasyonu çalışmalara devam etmede sıkıntı Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…