Tatlım sağlıklı yumurtladığın için iğne erken büyütmüş.. Hayırlısı olsun arkadan gelenler için salıdan sonra çalışmaya devam ateşi ölç mutlaka bakalım neler olacakamin kızlar insallah hayirlisiyla bu son olur
bende açıkçası bugün aşılama icin gun beklemiyordum.tekrar gonalf verirler sanıyordum.normal yumurtlama zamanima göre cok erken evet.zaten aşılamadan sonra gun aşırı ilişki söylüyorlar.eşimde yardımcı olursa değerlendircem sonraki günleride.bide kan verdim amh için.bakalım o nasıl çıkacakTatlım sağlıklı yumurtladığın için iğne erken büyütmüş.. Hayırlısı olsun arkadan gelenler için salıdan sonra çalışmaya devam ateşi ölç mutlaka bakalım neler olacak
Tahminim iyi çıkacak... Yumurta vs sorunu yok sende. Haber ver gelişmelerdenbende açıkçası bugün aşılama icin gun beklemiyordum.tekrar gonalf verirler sanıyordum.normal yumurtlama zamanima göre cok erken evet.zaten aşılamadan sonra gun aşırı ilişki söylüyorlar.eşimde yardımcı olursa değerlendircem sonraki günleride.bide kan verdim amh için.bakalım o nasıl çıkacak
tabiki herşeyi burdan paylaşırım ben zaten duramam canımTahminim iyi çıkacak... Yumurta vs sorunu yok sende. Haber ver gelişmelerden
canım aklına kötüsünü getirme.bebişin seninle ve sonuna kadarda sağ sağlim seninle olacak inşallah.iyi bir doktora gitmende senin için iyi olur.kafan rahatlarKizlar 2 gundur kanamam ve agrim var 2 gundur acile gidiyorum hic bisey yapmiyorlar asistanlar var zaten uzman doktor yok en son 27sinde 1400 28inde 1800 29unda 2376 oldu bhcg 29unda 2800 olmadi diye ya dusuk ya dis gebelik dediler ama en nette %66 artis yeterli diye okumustum dusuk olsa ilk kanamadan 24 saat sonra dusmus olmaliydi diye dusunuyorum dis gebelikte de surekli agri olmali benim arada girip cikiyor bir de dalga gecti kanama kanama dedigin bu mu diye sikayet edicem o doktoru yarin ozel hastaneden iyi bir doktora randevu aldim.
Hic umut verici konusmadi asistan doktor moralimi cok bozdu. Dusseydi simdiye kadar duserdi diyorum kendime. Dis gebelikte de daha fazla agrim olmali sanki bi arkadasim gecirdi ordan biliyorumcanım aklına kötüsünü getirme.bebişin seninle ve sonuna kadarda sağ sağlim seninle olacak inşallah.iyi bir doktora gitmende senin için iyi olur.kafan rahatlar
Ypktu az once buyuk tuvalet icin cikinca geldi zaten hep o zaman geliyoNaberr hayırlı haberlerini alırız inşallah. Geçmiş olsun.. Kanama devam ediyor mu tatlım
İnşallah iyidir bebeğin. Allahım korusun. Dikkatli ol.Ypktu az once buyuk tuvalet icin cikinca geldi zaten hep o zaman geliyo
CNM yüzde 60 artış yeterli.progestan falan vermediler mi inşallah sıkı sıkı tutunsun bebeğin çok geçmiş olsunKizlar 2 gundur kanamam ve agrim var 2 gundur acile gidiyorum hic bisey yapmiyorlar asistanlar var zaten uzman doktor yok en son 27sinde 1400 28inde 1800 29unda 2376 oldu bhcg 29unda 2800 olmadi diye ya dusuk ya dis gebelik dediler ama en nette %66 artis yeterli diye okumustum dusuk olsa ilk kanamadan 24 saat sonra dusmus olmaliydi diye dusunuyorum dis gebelikte de surekli agri olmali benim arada girip cikiyor bir de dalga gecti kanama kanama dedigin bu mu diye sikayet edicem o doktoru yarin ozel hastaneden iyi bir doktora randevu aldim.
Hic bisey vermediler pazartesi polikliniğe gel dediler sadeceCNM yüzde 60 artış yeterli.progestan falan vermediler mi inşallah sıkı sıkı tutunsun bebeğin çok geçmiş olsun
Dış gebelikten şüphelendikleri için vermemiş olabilirler.inşallah Pazartesi keseyi görürsünüz.o zaman kesin verirler.dikkat et kendineHic bisey vermediler pazartesi polikliniğe gel dediler sadece
canim iyi düşünelim iyi olsun.bozma moralini hemen.bizide haberdar et olurmuHic umut verici konusmadi asistan doktor moralimi cok bozdu. Dusseydi simdiye kadar duserdi diyorum kendime. Dis gebelikte de daha fazla agrim olmali sanki bi arkadasim gecirdi ordan biliyorum
canim cok sagol senin icinde hayirli olsun insallah.sen ilac kullanmismiydin.Maşallah ne güzel iki yumoşun var.inşallah birinden biri tutar,belkide ikisi tutar bellimi olurhilallll canım günaydın tedavin hayırlı olsun son olsun inşallah bende bugün gittim kontrole sağda iki tane 18 mmlik yumurta var dedi. Çatlatma iğnesi verdi bugün vurulucam. Seninle beraber takip edicez ikimizin de hakkında hayırlısı olsun bakalım:)
dikkat et canım kanama zaten sürekli olmuyor kahverengi pıhtı halinde başlıyor sürekli sancı da olmaz ara ara ama çok kasar yat dinlen hiçbir şey yapma sol tarafına yatmaya çalış ve ayaklarını yüksek tut doktora gidersen de kanamanın kese üstü mü altı mı diye sor çünkü benim doktorum kese üstü düşük riski yüksek kese altı biraz daha tutunma şansı yüksek demiştiKizlar 2 gundur kanamam ve agrim var 2 gundur acile gidiyorum hic bisey yapmiyorlar asistanlar var zaten uzman doktor yok en son 27sinde 1400 28inde 1800 29unda 2376 oldu bhcg 29unda 2800 olmadi diye ya dusuk ya dis gebelik dediler ama en nette %66 artis yeterli diye okumustum dusuk olsa ilk kanamadan 24 saat sonra dusmus olmaliydi diye dusunuyorum dis gebelikte de surekli agri olmali benim arada girip cikiyor bir de dalga gecti kanama kanama dedigin bu mu diye sikayet edicem o doktoru yarin ozel hastaneden iyi bir doktora randevu aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?