- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Dis gebelikmis 2 gun daha gelmesen patlardi dedi ilacla tedavi baslandi bu surede patlarsa acil ameliyata girecem
Rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin geçmiş olsun üzüldüm yaklaşık bi ay öncesinde benzer şeyleri yaşadığım için şu an ne hissettiğini anlayabiliyorumDis gebelikmis 2 gun daha gelmesen patlardi dedi ilacla tedavi baslandi bu surede patlarsa acil ameliyata girecem
Offf yaaDis gebelikmis 2 gun daha gelmesen patlardi dedi ilacla tedavi baslandi bu surede patlarsa acil ameliyata girecem
Dis gebelikmis 2 gun daha gelmesen patlardi dedi ilacla tedavi baslandi bu surede patlarsa acil ameliyata girecem
Çok geçmiş olsun. Aynı süreci bende geçirdim. Her şerde bir hayır vardır. Sağsalim atlat sonra sonra yine olur. Kalbini hiç bozma.Dis gebelikmis 2 gun daha gelmesen patlardi dedi ilacla tedavi baslandi bu surede patlarsa acil ameliyata girecem
Canım geçmiş olsun üzüldüm inşallah kolaylıkla atlatırsın hemen arkasına sağlıklı gebelik nasip olsun inşallahDis gebelikmis 2 gun daha gelmesen patlardi dedi ilacla tedavi baslandi bu surede patlarsa acil ameliyata girecem
İnşallah canım benim doktor ikiz olmasından korkuyorum dedi ama bakalım hayırlısı:))canim cok sagol senin icinde hayirli olsun insallah.sen ilac kullanmismiydin.Maşallah ne güzel iki yumoşun var.inşallah birinden biri tutar,belkide ikisi tutar bellimi olurinşallah hayırlı haberler vermek nasip olsun ikimize ve topiğimizedeki diğer kızlarada
hayırlısı olsun canım.nasibinde ikiz annesi olmak varsa niye olmasın.sağlıklı olsunda bir tanede olsa iki tanede olsa başımız gözümüz üstüneİnşallah canım benim doktor ikiz olmasından korkuyorum dedi ama bakalım hayırlısı:))
Bence daha yumurtlamamışsın.GünaydınVeson
Bugün ateş yine düşüşte.. bugün hem 7 de hem 8 de ölçtüm aynı çıktı :) Ben bu işte hiç bişe anlamadım
1.gün : 36.3 Regl
2.gün : 36.3 Regl
3.gün : 36.4 Regl
4.gün : 36.1 Regl
5.gün : 36.1 Regl
6.gün : 36.2 Değerlendirildi ( Gece )
7.gün : 36.2
8.gün : 36.3
9.gün : 36.1 Değerleneirildi ( Gece )
10.gün: 36.2
11.gün: 36.0
12.gün: 36.6 (uyanamadim 8 de ölçtum) (Değerlendirldi sabah )
13.gün: 36.2
Bu akşam tekrar değerlendirmeyi düşünüyorum ama kaçırdım yumurtlamayı diye düşünüyorum artık.
11.gün keşke değerlendirebilseydim
Bu arada o dediğin şeyi yapmaya çalıştım üye oldum sayfa açılmadı.. hem uygulamayı indirdim yine olmadı. Çok yoğundum ilgilenemedim.
Bugün tekrar deneyeceğim
Bence daha yumurtlamamışsın.
Gecmis olsun canim. Sen bile biseylerin ters gittiğini hissedip durumunu anlatmaya çalışıyorsun yillardir icin icinde olanlar bunu neden hemen anlayamiyorlar. Ya da anlamak istemiyorlar. Dikkat et kendine şekerimDis gebelikmis 2 gun daha gelmesen patlardi dedi ilacla tedavi baslandi bu surede patlarsa acil ameliyata girecem
anlamıyor değil aslında umursamıyorlar ve karşıdaki insanın neler yaşadığını düşünmüyorlar çünkü alışmışlar hergün bi çok bu tür vaka geliyordur ama karşıdaki insanın ilk kez yaşadığını ne kadar hassas olduğunu düşünmüyorlar malesefGecmis olsun canim. Sen bile biseylerin ters gittiğini hissedip durumunu anlatmaya çalışıyorsun yillardir icin icinde olanlar bunu neden hemen anlayamiyorlar. Ya da anlamak istemiyorlar. Dikkat et kendine şekerim
Daha yumurtan bile çatlamamış sıkıntı yapma akıntının artması yakında ovulasyon olacağın belirtisiKızlar aşılama tedavisi sürecinde ağrı kesici almak islemi etkilermi acaba ya.dun catlatma ignemi oldum.bugün sabah kalktıgımda da başım ağrıyordu.bende migren var ilac icmesem iyice artiyor dayanilacak gibi olmuyor.Yarım arveles içtim ağrı artmadan belki keser diye ama iyi ettim kötümü bilmiyorum.bide her asilamada iğneden sonraki gün akıntım artıyor,acaba aşılama olmadan yumurta kaciyormu tedirginligi oluyor
Bence daha çatlamadı yarın ola hayrola:) ff i tekrar dene onunla takip daha kolayGünaydınVeson
Bugün ateş yine düşüşte.. bugün hem 7 de hem 8 de ölçtüm aynı çıktı :) Ben bu işte hiç bişe anlamadım
1.gün : 36.3 Regl
2.gün : 36.3 Regl
3.gün : 36.4 Regl
4.gün : 36.1 Regl
5.gün : 36.1 Regl
6.gün : 36.2 Değerlendirildi ( Gece )
7.gün : 36.2
8.gün : 36.3
9.gün : 36.1 Değerleneirildi ( Gece )
10.gün: 36.2
11.gün: 36.0
12.gün: 36.6 (uyanamadim 8 de ölçtum) (Değerlendirldi sabah )
13.gün: 36.2
Bu akşam tekrar değerlendirmeyi düşünüyorum ama kaçırdım yumurtlamayı diye düşünüyorum artık.
11.gün keşke değerlendirebilseydim
Bu arada o dediğin şeyi yapmaya çalıştım üye oldum sayfa açılmadı.. hem uygulamayı indirdim yine olmadı. Çok yoğundum ilgilenemedim.
Bugün tekrar deneyeceğim
Çok geçmiş olsun CNm ya nasıl anlaşıldı?Dis gebelikmis 2 gun daha gelmesen patlardi dedi ilacla tedavi baslandi bu surede patlarsa acil ameliyata girecem
Bhcg iki katina cikmiyordu ve kasik agrisi kanamam vardi vajinal usgde ciktiÇok geçmiş olsun CNm ya nasıl anlaşıldı?
dış gebeliğin en belirgin özelliği kasıkta ağrısı karın ağrısıBhcg iki katina cikmiyordu ve kasik agrisi kanamam vardi vajinal usgde cikti
Çok üzüldümBhcg iki katina cikmiyordu ve kasik agrisi kanamam vardi vajinal usgde cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?