Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dis gebelikmis 2 gun daha gelmesen patlardi dedi ilacla tedavi baslandi bu surede patlarsa acil ameliyata girecem

Ya varya şuan nasıl üzüldüm.. yogunluğum dolayisiyla takip edemedim yorumları.
Kıyamam sana..
Rabbim sağlığını korusun inşallah. Dış gebelikten sonra çok rahat sağlıklı gebelik kalındığını okumuştum.
Bu süreci inşallah çok kolay bir şekilde atlatırsın

Dis gebelikmis 2 gun daha gelmesen patlardi dedi ilacla tedavi baslandi bu surede patlarsa acil ameliyata girecem
Rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin geçmiş olsun üzüldüm yaklaşık bi ay öncesinde benzer şeyleri yaşadığım için şu an ne hissettiğini anlayabiliyorum

Offf yaa cok üzüldüm canım.umarım kolay atlatabilecegin bir süreç olur ve insallah bundan sonraki gebeliğin sağlıkla ilerler.yaa işte hamile kalalım diye uğraşıyoruz ama is onla bitmiyorki.Allahım herkesin zorunu kolay etsin,hayırlısıNı versin

Çok geçmiş olsun. Aynı süreci bende geçirdim. Her şerde bir hayır vardır. Sağsalim atlat sonra sonra yine olur. Kalbini hiç bozma.

İnşallah canım benim doktor ikiz olmasından korkuyorum dedi ama bakalım hayırlısı:))

Bence daha yumurtlamamışsın.

tatlım çok geçmiş olsun. Allahım bir sonraki Hamileliğinde kucağına almayı nasip etsin. Teselli olacaksa hamile kalıyorsun ve tekrar kalacaksın inşallah. Bunu anlamış oldun.

Gecmis olsun canim. Sen bile biseylerin ters gittiğini hissedip durumunu anlatmaya çalışıyorsun yillardir icin icinde olanlar bunu neden hemen anlayamiyorlar. Ya da anlamak istemiyorlar. Dikkat et kendine şekerim

Gecmis olsun canim. Sen bile biseylerin ters gittiğini hissedip durumunu anlatmaya çalışıyorsun yillardir icin icinde olanlar bunu neden hemen anlayamiyorlar. Ya da anlamak istemiyorlar. Dikkat et kendine şekerim
anlamıyor değil aslında umursamıyorlar ve karşıdaki insanın neler yaşadığını düşünmüyorlar çünkü alışmışlar hergün bi çok bu tür vaka geliyordur ama karşıdaki insanın ilk kez yaşadığını ne kadar hassas olduğunu düşünmüyorlar malesef

Daha yumurtan bile çatlamamış sıkıntı yapma akıntının artması yakında ovulasyon olacağın belirtisi

Bence daha çatlamadı yarın ola hayrola:) ff i tekrar dene onunla takip daha kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…