Bhcg iki katina cikmiyordu ve kasik agrisi kanamam vardi vajinal usgde cikti
sağol canım.her asilamada aynı şey oluyor tedirgin oluyordum.aşılamadan sonraki günlerde de iliski sartDaha yumurtan bile çatlamamış sıkıntı yapma akıntının artması yakında ovulasyon olacağın belirtisi
Canım çok üzgünüm. Acını hiç bişey yatıştırmayacak biliyorum. Rabbim bu süreci kolaylıkla atlatmayı nasip etsin. Ve en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Aynı acıları yaşatmasınDis gebelikmis 2 gun daha gelmesen patlardi dedi ilacla tedavi baslandi bu surede patlarsa acil ameliyata girecem
Ateşten anlarızKizlar merhaba 12.gunumdeyim bu ay hep 36.1 cikiyo atesim cok sakin bide cok akintim var. Yumurtlarsam anlamam sanirim. Disarda bile hissediyorum akintiyi.
Yok aslında vajinal ölçüm dilaltından daha sağlıklı bir ölçümdür.ama hijyen nedeni ile ve pratik diye dilaltını tercih ediyoru.dilaltı ile başlarsan dilaltından devam etmelisin vajinal başladı işen vajinal devam etmelisin.bir vajinal bir dilaltı sağlıklı bir tablo çıkarmaz dilaltından devam et.7)15.eylül 36.2
8)16 eylül36
9)17 eylül36.2
10)18eylül36yumurtlama
11)19eylül36.3
12)20eylül36çatlama
13)21eylül36.2
14)22eylül36.6
15)23eylül36.4
16)24eylül36.6
17)25eylül 36.3
18)26eylül36.5
19)27eylül36.5
20)28eylül36.5 36.7
21)29eylül36.6
22)30eylül36.4
23)1ekim36.4 37.3(vajinal)
Veson vajinal ölçüm yanıltıcı sanırım BAT 4ekim
Canımm cok sağol.insallah güzel haberler veririz
Canımm cok sağol.insallah güzel haberler veririzyarın aşılamam olacak ve yarın bizim evlilik yıl dönümümüz.ayarlasak böyle denk gelmezdi.umarım şans olur bize.sanki ilk kez aşılama olacak gibi heyecanlıyım.Rabbim hepimiz için hayırlısını versin
Çok geçmiş olsun, kolayca atlatmanı diliyorum bu süreci, bundan sonra sağlıklı gebeliklerin olsun ins.Dis gebelikmis 2 gun daha gelmesen patlardi dedi ilacla tedavi baslandi bu surede patlarsa acil ameliyata girecem
Bence daha çatlamadı yarın ola hayrola:) ff i tekrar dene onunla takip daha kolay
ELLErine sağlıkSanırım oldu :) dünkü 8 de ölçtüğümü de saatini ekleyerek yazdım
https://www.fertilityfriend.com/home/6fdf41
Peki. Tablo nasıl az kaldı adete umut yok gibi degilmiYok aslında vajinal ölçüm dilaltından daha sağlıklı bir ölçümdür.ama hijyen nedeni ile ve pratik diye dilaltını tercih ediyoru.dilaltı ile başlarsan dilaltından devam etmelisin vajinal başladı işen vajinal devam etmelisin.bir vajinal bir dilaltı sağlıklı bir tablo çıkarmaz dilaltından devam et.
Sizin de kk maviye mi döndü kızlar
Rica ederim hiç deme gözü yoruluyor insanınÇok sağol ilgilendiğin için
Evet ya ne kötü oldu böyle rengi
Ateş iyi gidiyor 36,2 lere düşerse sıkıntıPeki. Tablo nasıl az kaldı adete umut yok gibi degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?