Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hilallll F Frdglr kızlar süreçleriniz aynı ilerliyormuş. Arka arkaya güzel haberler vermek nasip olur inşallah. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Amin canım inşallah sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun hepimizinki inşallah

F Frdglr ve hilallll süreciniz hayırlı olsun, sonu bebek olsun ins.

Teşekkür ederim canım Eabbim bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

hilallll F Frdglr hayirli haberleriniz gelsin insallah kızlar ben bu ay moladayim yanı korunacaktim aslında ama olmadı korunmadan iliskiye devam yanı çocuk icin yapmiycam su 3 ay boyunca ateşimi ölçmeye devam ediyorum Saracoğlu cay aldım onu içiyorum yanlız dünden beri karnım agriyor sanki adet olacakmisim gibi hiç bunu yasamamistim yumurtami gelişiyor kist mi bilmiyorum ovu testi silik ama ateş düşmeye başladı bakalım

Hayırlı olsun canım çifte mutluluk yaşayalım bu ay inşallah :)

Amin canın inşallah sen nasılsın miniğin nasıl bizi unuttun girmiyosun buralara :)

Teşekkür ederim canım beklemediğin zamanda gelsin inşallah bebeğin

Amin canın inşallah sen nasılsın miniğin nasıl bizi unuttun girmiyosun buralara :)

Unutur muyum sürekli okuyorum ama yetişemiyorum ki hiç bir şeye..
Okul, dershane, iş, ev ve hazırlıklar...
Ben hiç böyle hayal etmemiştim herkes dört gözle bebek bekliyordu şimdi kimseyi bulamıyorum yanımda
Kimseye güvenmeyin valla benden söylemesi

sağol canım insallah.belli mi olur seninde bu umursamadigin zamanlarda gelir guzel haberin

Dogru soyluyorsun onlar alisik vurdumduymaz olmuslar.

F Frdglr amin tatlım insallah sence neden bu karin agrisi sizlerde oluyormuydu böyle adet olcak gibi agri bugünde ara ara oluyor adetin 10.gunundeyim

Hiç bilmiyorum canım benim de arada sızlama ağrı fln oluyo ama ben psikolojik olduğunu düşünüp üstüne düşmedim hiç yoksa her belirtiyi yaşıyorum hamile olmadan :) . Bi yerde okumuştum yumurta gelişirken de o tarz ağrılar olurmuş ondan olabilir belki de.

Hahaha onu hep yapıyolar sen doğur ben bakarım diyenler toz oluyolar kendimden biliyorum

Psikolojik değil bu sefer ilk kez yaşadım belki bu ay yumurtalar guzel büyüyor ondandır sağol canim cvp icin

Kızlar dün geceden beri kafama takıldı.. yaşayan var mı diye sormak istedim.
Afedersiniz dün ilişkiden sonra peçeteye 1 damladan da az pembe bir kan geldi.
Internetten baktım rahim içi yara, kist vb. diyor.
İlişki sırasında ağrı falanda olmuyor.
Kasımda doktora gidecektim.. erkene mi alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…