canim o bende de bir kac kez oldu.bazen senin dedigin gibi iliski sonrasi oldu,bazende yumurtlama belirtisi olan o akıntıda geldi.eger iliskiniz tam yumurtlama zamanina geldiyse ondanda olabilir.çünkü yumurta çatladiginda hafif kanama oluyormus.bence bisey yoktur ama kafani rahatlatmak istiyorsun randevunu.erkene alıp bi doktora görün genede istersenKızlar dün geceden beri kafama takıldı.. yaşayan var mı diye sormak istedim.
Afedersiniz dün ilişkiden sonra peçeteye 1 damladan da az pembe bir kan geldi.
Internetten baktım rahim içi yara, kist vb. diyor.
İlişki sırasında ağrı falanda olmuyor.
Kasımda doktora gidecektim.. erkene mi alsam
canim o bende de bir kac kez oldu.bazen senin dedigin gibi iliski sonrasi oldu,bazende yumurtlama belirtisi olan o akıntıda geldi.eger iliskiniz tam yumurtlama zamanina geldiyse ondanda olabilir.çünkü yumurta çatladiginda hafif kanama oluyormus.bence bisey yoktur ama kafani rahatlatmak istiyorsun randevunu.erkene alıp bi doktora görün genede istersen
Ondandır o zaman hatta yumurtlama ağrısı için de aynı şeyi okumuştum. Ağrı ne kadar şiddetliyse o kadar kaliteli yumurta demekmiş inşallah sağlıkla gelir bebeğinPsikolojik değil bu sefer ilk kez yaşadım belki bu ay yumurtalar guzel büyüyor ondandır sağol canim cvp icin
rica ederim ne demek canım.muhtemelen yumurtadandır.bisey olsa iliski sırasında da acı hissedersin bi belirti verir bence.insallah bu ay gelir bebişinizDün 13.günün gecesiydi ama bu sabah yine ateşim düşüktü hala çatlamadı sanırım.
Bu ay o kadar yoğunum ki iki arada bi derede çocuk yapmaya çalışıyorum :) kasımda çocuk için gidecektim.. bakayım eğer tekrarlamazsa kasımda gittiğimde sorarım doktora.. tekarlarsa hemen giderim..
Yumurtlama aklıma gelmemişti sağolasın valla içim rahatladı biraz :)
Ovulasyon lekesi de olabilirKızlar dün geceden beri kafama takıldı.. yaşayan var mı diye sormak istedim.
rica ederim ne demek canım.muhtemelen yumurtadandır.bisey olsa iliski sırasında da acı hissedersin bi belirti verir bence.insallah bu ay gelir bebişiniz
Ovulasyon lekesi de olabilir
Ben 9-10 aydır bu sayfadayım ates takibi yapıyorum.tek rahatladigim yer.Allah burdaki kizlardan razı olsun.derdinede sevincinede ortak oluyorlar.dedigin gibi bi umutsuzluğa düşer gibi oluyorsun sonra tekrar sil bastan basliyorsunDimi.. inşallah öyledir. Değilse de 1 aydan ölmem inşallah:)
Hepimiz inşallah.. inan bu siteye takıldıktan sonra kendim için değil herkes için dua ediyorum..
Burada aldığım hamilelik haberleri çok mutlu ediyor beni.. umudum tam giderken bir anda geri geliyor. İnşallah Allah hepimize bu güzel anı paylaşmayı nasip eder.
Ben 9-10 aydır bu sayfadayım ates takibi yapıyorum.tek rahatladigim yer.Allah burdaki kizlardan razı olsun.derdinede sevincinede ortak oluyorlar.dedigin gibi bi umutsuzluğa düşer gibi oluyorsun sonra tekrar sil bastan basliyorsunhepimiz icin hayırlısı olsun
Smear testi verebilirsin canim, hem de bir usg ile bakar icin rahat ederDün 13.günün gecesiydi ama bu sabah yine ateşim düşüktü hala çatlamadı sanırım.
Bu ay o kadar yoğunum ki iki arada bi derede çocuk yapmaya çalışıyorum :) kasımda çocuk için gidecektim.. bakayım eğer tekrarlamazsa kasımda gittiğimde sorarım doktora.. tekarlarsa hemen giderim..
Yumurtlama aklıma gelmemişti sağolasın valla içim rahatladı biraz :)
Bende de son iliskide oldu iliskiden sonra wc gittiğimde pembe renkli çok az kan geldi agri acı yasamamistim bende senin okuduğun yerleri okudum araştırdım ama sonunda adet sonu olduğu icin içerde birikmiş kan olabileceğini düşündüm canim yoktur ins birsey birdaha da olmadıKızlar dün geceden beri kafama takıldı.. yaşayan var mı diye sormak istedim.
Smear testi verebilirsin canim, hem de bir usg ile bakar icin rahat eder
Bende de son iliskide oldu iliskiden sonra wc gittiğimde pembe renkli çok az kan geldi agri acı yasamamistim bende senin okuduğun yerleri okudum araştırdım ama sonunda adet sonu olduğu icin içerde birikmiş kan olabileceğini düşündüm canim yoktur ins birsey birdaha da olmadı
Tablonu yollar mısın bir bakalımBirsey sormak istiyorum .ates ölcümü yapıyorum yarın adet gunum ff e göre cuma günü adet günü atesım ne zaman düşmeli?adet olacaksam??Veson
Ay nasıl yapacagımı bılmıyorumTablonu yollar mısın bir bakalım
Bir yanlışlık var sanırım 59. Gün gözükğyorsun.son adet tarihini girdin mi ateş girdiğin yerde menses var sat a Light gir link de şu şekilde bize yollaAy nasıl yapacagımı bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?