Olmuş ateş de güzel gidiyor biraz daha bekleyelim
Tesekkur ederim :) ff e göre cuma günü adet normalde yarın ama ates 2gün öncesinden düşmezmiydi?Olmuş ateş de güzel gidiyor biraz daha bekleyelim
O belli olmuyor bazen adet günü de birden düştüğü oluyorTesekkur ederim :) ff e göre cuma günü adet normalde yarın ama ates 2gün öncesinden düşmezmiydi?
Benim hep adet olacağım gün düşüyor canim ins düşmez seninTesekkur ederim :) ff e göre cuma günü adet normalde yarın ama ates 2gün öncesinden düşmezmiydi?
İnsallahBenim hep adet olacağım gün düşüyor canim ins düşmez senin
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsunDis gebelikmis 2 gun daha gelmesen patlardi dedi ilacla tedavi baslandi bu surede patlarsa acil ameliyata girecem
Soğan suyu ara lekelenme yapabiliyor cnm içeri temizlendiği için leke geliyor.ovulasyon zamanı ise ovulasyon lekesi de olabilirKızlar birsey sorucam bugün benim yum günüm yine uzayan akıntı geldi ama her ay ayni şekilde oluyor kahverengi renkte oluyor en son muayenemde kist var ama ciddi değil adetle gider demişti dr ve son 5-6 aydır bu şekilde geliyor sizlerde nasılVeson bilgin var mi canim sence neden böyle oluyor bu ay sogan suyuda yaptım halbuki temizlenmesi gerekmezmiydi?
anladığım kadarı ile yaşına göre ne çok iyi ne çok kötü.Kızlar Amh için kan vermiştim.sonuç 1.88 çıkmış.internette en ideal doğurganlık aralığı 1-3 ml yazıyor.benim degerimde iyi o zaman degil mi
Soğan suyu ara lekelenme yapabiliyor cnm içeri temizlendiği için leke geliyor.ovulasyon zamanı ise ovulasyon lekesi de olabilir.
Yok sogan suyu yapmadığım aylarda aynisiydi tam yumurtlama günlerinde uzayan akıntı ama kahverengi oluyor hatta 2 gun sürdüğü bile oluyor acaba çatlayınca mi oluyor bilmiyorum
ben cok anlamiyorum ama internette hep 1-3 arasi en iyi deger olarak yaziyor.benim sonuc kagidimdada yas aralığı 31-35 yaş olanlar icin 0.07-7.36 ml aralığı verilmis.bunlara bakarak normal olduğunu düşündüm ben ama bilemiyorum tabiSoğan suyu ara lekelenme yapabiliyor cnm içeri temizlendiği için leke geliyor.ovulasyon zamanı ise ovulasyon lekesi de olabilir
anladığım kadarı ile yaşına göre ne çok iyi ne çok kötü.
ben cok anlamiyorum ama internette hep 1-3 arasi en iyi deger olarak yaziyor.benim sonuc kagidimdada yas aralığı 31-35 yaş olanlar icin 0.07-7.36 ml aralığı verilmis.bunlara bakarak normal olduğunu düşündüm ben ama bilemiyorum tabi
evet bu yazıya göre iyi bile denmez.benim okudugum sayfadada diyorum ya 1-3 arası ideal yazıyor,sonuc kağıdındaki araliklar öyle bilemedim valla.neyse artık düşük yada yüksek asilamayi yaptırdık.hayırlısı olsun.Eki Görüntüle 2194668 Ben de pek anlamıyorum cnm şuna bakıp yorumlamaya çalıştım.bir de bu amh değişken de oluyormuş baktıran arkadaşlar öyle yazmıştı bir kere
Hayırlı olsun canım...evet bu yazıya göre iyi bile denmez.benim okudugum sayfadada diyorum ya 1-3 arası ideal yazıyor,sonuc kağıdındaki araliklar öyle bilemedim valla.neyse artık düşük yada yüksek asilamayi yaptırdık.hayırlısı olsun.
sağol canım.inşallah..Hayırlı olsun canım...
Ya ben amh ye de güvenmiyorum pek dedim ya değişken diyen arkadaşlar olmuştu.boşver amh yi sana bir yumurta bir sperm yeter o da sizde var hadi hayırlısıevet bu yazıya göre iyi bile denmez.benim okudugum sayfadada diyorum ya 1-3 arası ideal yazıyor,sonuc kağıdındaki araliklar öyle bilemedim valla.neyse artık düşük yada yüksek asilamayi yaptırdık.hayırlısı olsun.
aynen canım.cok düşük amh ile bile hamile kalan bir sürü kişi var.nasibimizde varsa olur insallahYa ben amh ye de güvenmiyorum pek dedim ya değişken diyen arkadaşlar olmuştu.boşver amh yi sana bir yumurta bir sperm yeter o da sizde var hadi hayırlısı
En yüksek hamile kalma oranları hangi günler ilk sayfada yazıyor incele istersen ovulasyondan 3 gün önceki ilişki de bile ovulasyon günündeki hamile kalma olasılığı daha iyidir boş yere stres yapmaSon 3 gündür hergün değerlendirdim belki yumurtlama olur diye ateş sabitlendi düşükte.
Bu akşam değerlendiremeyeceğim.. kesin yarın çıkar şimdi :)
Ve ben yarın pişman olurum kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?