Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En yüksek hamile kalma oranları hangi günler ilk sayfada yazıyor incele istersen ovulasyondan 3 gün önceki ilişki de bile ovulasyon günündeki hamile kalma olasılığı daha iyidir boş yere stres yapma

Günaydın :) Cıktı valla .. inşallah işe yarar :) Biz elimizden geleni yapıyoruz artık takdir Allahın öyle dua dua ediyorum sürekli

Günaydın kızlar çatlatma iğnesini ptesi günü vuruldum ateş hala yükselmedi iki yumurta vardı ondan mı yükselmedi acaba? Dün ovulasyon ağrısını hissettim çok netti yarım saat sürdü ama yükselmesi gerekmez miydi ateşin?

İyi günler kızlar dün 2gebelık testi yaptım erken gebelık silik cıktı .diğer testte kaset testti oda asagıdaki fotograftaki gibi kan verdim 3.26 cıktı ne bu simdi atesimde 36.6 bugun bat günüm

Testler bu

Eklentiler

• F1EB6D02-0074-4478-BBE5-C47AA5B78597.webp
    10 KB · Görüntüleme: 56
  • 5F37335C-07E8-4C95-8CCA-15A25378FA40.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 62
canım bence iki yumurta olduğu icindir.yükselecektir atesin.siz ates yukselene kadar çalışmaya devam edin.en azindan gün aşırı

canım bence iki yumurta olduğu icindir.yükselecektir atesin.siz ates yukselene kadar çalışmaya devam edin.en azindan gün aşırı
Galiba ondan oldu uzayan akıntım hala devam ediyor iki gündür doktor dedi diye ilişkiye girdik ama öyle olunca da zor oluyomuş valla

canım erken gebelik testinde ikinci cizgi silikte olsa var ve belli.olmadi bir kac gün üst üste tekrarlarsın.koyulasirsa tekrar kan verirsin hadi hayırlısı
Erken gebelikte cıkmıstı attım .bu normal test kaset test yani cok stresliyim normalde 0.27 1.20cıkmıstı bu ay boyle cıkması ümitlendirdi

Bence yükselmeye Başlamış yavaştan yarınki ateşe bakalım

Galiba ondan oldu uzayan akıntım hala devam ediyor iki gündür doktor dedi diye ilişkiye girdik ama öyle olunca da zor oluyomuş valla
sorma görev gibi olunca zor oluyor.simdi aynı sıkıntı bizdede var.aşılamadan sonra 12 gün boyunca gün aşırı iliski dedi.yani 4-5 kere olmasi lazım

Erken gebelikte cıkmıstı attım .bu normal test kaset test yani cok stresliyim normalde 0.27 1.20cıkmıstı bu ay boyle cıkması ümitlendirdi

Belki çok yenidir şuanda.. arkadaşımın reglden 1 hafta sonra bile kanda çıkmamıştı doktor değilsin dedi bi kaç gün sonra yavaştan çıkmaya başlamıştı.
umudunu yitirme inşallah bebeğin seninledir

Çok zor gün aşırı geçen ay yaptık.. Biraz sabret.. şu çocuklar bi tutsun 1 sene ilişki milişki yok :)
canım bizim bu sıkıntı 2 yıldır var.benim adam sıkıntılı.bi gecen ay coştu.tatildi falan coşa geldiyoksa kızlar bilir coook kavga ettik bu iliski azligi yüzünden.

İyi günler kızlar dün 2gebelık testi yaptım erken gebelık silik cıktı .diğer testte kaset testti oda asagıdaki fotograftaki gibi kan verdim 3.26 cıktı ne bu simdi atesimde 36.6 bugun bat günüm
Kimyasal gebelik olabilir yada gebelik yeni oluşuyor da olabilir iki gün daha bekle bakalım hadi hayırlusı

canım bizim bu sıkıntı 2 yıldır var.benim adam sıkıntılı.bi gecen ay coştu.tatildi falan coşa geldiyoksa kızlar bilir coook kavga ettik bu iliski azligi yüzünden.

İnşallah bu ay son olur güzel haberi alırsın.. sonra o kovalar seni ilişki için aynısını yaparsın :) Biraz daha sabret bu ay güzel haberi aldığında zaman intikam zamanı .. Köprüyü geçene kadar böyle mecbur :))

insallah canım insallah bu ay guzel haberleri sıralarız zaten hamile kalsam bu sefer korkusundan yanaşmaZ benimki bisey olur diye.ben biliyorum malımı :))))

İnsallah canım sabrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…