ami inş. canım darısıda sizlere olsun inş...
kızlar nasılsınız.. gününüz güzel olsun..
bu ay ateş ölçmedim ben sadece son 1 haftadır ölçüyorum ateşimi.. geçen ay 27 sinde regl olmuştum ondan önceki ayda 27 siydi yani düzenli oluyorum.. günüm geçti. iki farklı markadan 4 tane sabah akşam test taptım çok silik değil ama digeri kadar koyu net olmayan çizgi çıktı. ve ben gecen ayki gibi olacak diye korkuyorum hatırlarsanız testim yanıltmıştı beni. ateşimde hiç düşmedi aksine son iki gündür dahada arttı. umarım bu sefer test maduru olmam.. kan testi yaptırmaya korkuyorum.. gözle görülür bi belirtimde yok gögüslerim çok agrıyodu bugün daha az agrıyo sürekli idrara çıkıyorum. nedersiniz olmuşmudur bu defa..
OLİMBERA ben sabah akşam 1er tane alıyorum canım. ama doktor vermedi ben burdan okuduklarımdan sonra kendim başladım :26:
AMİN COK SAGOLRabbim şifa versin canım...peki sen hiç bişey kulandın mı canım..kür filan...yumurta sayın iyi de kalitesi mi az..bu arada yaş kaç..
haklısın başlarda düzenli ölcemedim ALLAHIM hepimize hayırlısıyla nasib eder İNŞALLAHcızgını dogru yere almıs gıbı ff
suan beklemedesın bakalım hayırlısı
senın eksık olcumlerın var
o yuzden de ff olanlarla hesap yapınca ortalamanı o sekılde bulmus sanırım
sen takılma o kısma
bı kac gun daha atesını gırınce durumun az cok bellı olur sanırım
anladım akıntıları girerim İNŞALLAHcanım senin en dük ve en yüksek ateşinn arasındaki fark çok olduğu için çizgin o kdar yüksekte..hamile olabilmen için ateşinin çizginin üzerinde kalması gerekiyor (yani genellikle böyle oluyr.)akıntılarını düzenli girmeyi unutma...12 günsonra belli olur...
bu ay ateş ölçmedim ben sadece son 1 haftadır ölçüyorum ateşimi.. geçen ay 27 sinde regl olmuştum ondan önceki ayda 27 siydi yani düzenli oluyorum.. günüm geçti. iki farklı markadan 4 tane sabah akşam test taptım çok silik değil ama digeri kadar koyu net olmayan çizgi çıktı. ve ben gecen ayki gibi olacak diye korkuyorum hatırlarsanız testim yanıltmıştı beni. ateşimde hiç düşmedi aksine son iki gündür dahada arttı. umarım bu sefer test maduru olmam.. kan testi yaptırmaya korkuyorum.. gözle görülür bi belirtimde yok gögüslerim çok agrıyodu bugün daha az agrıyo sürekli idrara çıkıyorum. nedersiniz olmuşmudur bu defa..
canım benim tablom hep bata 4 kala düşüşe geçer...o zamana 2 gün kaldı bakalım hayırlısı olsun...en tabalo isinden cok iyi anlamiyorum canim sora sora burdan anladiklarim kadari ile son gun super yukselmis atesin:))) ins hayirli haberini aliriz
tablolarımız birbirne benziyor canım hatta batlarımız da aynı ateşin seninde yükselişte inşallahta öyle devam eder de gelir beişlerimizay çok güzel yükselişe geçmiş maşallah
inşallah yılbaşı hediyesi geliyordur sana
gunaydın kızlar hepınızeee
ates daha dusmedı bakalım ne oılacak son durum
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ınsallah dıyelım ama aynı senın dedıgın gıbı dun dıyodum ya gosulerımde hıc gergınlık yok bu sabah azcık gerıldıler ama acıma yok kasıntı gıbı bı hıs var suan sadece
yukselıse gecmıs ama daha erken sabırla beklemek lazım guzel ılur ınsallah
devsel
bu sefer hamilesin inşallah:)
test yaptır bence günün de geçmiş zaten
tablolarımız birbirne benziyor canım hatta batlarımız da aynı ateşin seninde yükselişte inşallahta öyle devam eder de gelir beişlerimiz
canım düşünsene ne güzel bir yılbaşı olur hem bizim için hem eşlerimiz için
Allah hayırlısıyla nasip eder umarım...
battan önce test yapmayı düşünüyor musun
yoksa geçene kadar bekleyecek misin
benim göğüslerimde hiç bir fark yok. belim ağrıyor bugün. 3 gün boyunca sol yumurtalığım pıt pıt atıyordu. bugün daha normal gibi.
ama en büyük belirti göğüsler diyorlar ya o yüzden pek ümidim yok.
sende belirti sayılabilecek birşeyler var mı
devsel geçen ayı hatırlıyorum. dile getirmek bile istemedim... inşallah bu ay hüsranla sonuçlanmaz kalpten diliyorum bunu
masumiyet naber canim????
maaşşşallhhh böyle şeklii sevsinlerrrrr hamilemisinn test yaptınmııı
canım hamile olabilirsin ve dikkatli ol ben senin yerinde olsam test yapardım dr. gidip kan versene belki ilaçla kanaman kesilebilir dikkatli olCan sıkıntısı canım ne olucak sabah 36.9 çıktı ateşim dpo 15 deyim ve pembe akıntılarım git gide kana dönüşmeye başladı yüksek ateşle adet olmanın dayanılmaz moral bozukluğunu yaşıyorum
maaşşşallhhh böyle şeklii sevsinlerrrrr hamilemisinn test yaptınmııı
canım hamile olabilirsin ve dikkatli ol ben senin yerinde olsam test yapardım dr. gidip kan versene belki ilaçla kanaman kesilebilir dikkatli ol
canım 26 aralıktısaolun kızlar güzel dilekleriniz için....
cnm ya senin bat ne zamandı...
Can sıkıntısı canım ne olucak sabah 36.9 çıktı ateşim dpo 15 deyim ve pembe akıntılarım git gide kana dönüşmeye başladı yüksek ateşle adet olmanın dayanılmaz moral bozukluğunu yaşıyorum
hayirlisi olsun canim
yeniyilin ilk ayi gelsin bizim bebisler
ufff canim ya keske adetten bir gun once dusse de atesin ona gore anlasak, biraz acimasiz senin ates ertesi gun dusuyor o zaman yerinde olsam ben yumurtlamaya kadar olcerdim ve sonra hic kendime stres yapmazdim olcerek. nasilsa atese gore anlayamiyoruz adet gelecek mi gelmeyecek mi. di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?