Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım o ağrılara takılmayın adet olacakmış gibi ağrılar yaşanıyo hatta daha fazlası yyaşanıyo benim şidddetli gögüs ağrım vardı mesela..

içimde bir his hamilesin diyor.. inşallah öyledir..

canım o ağrılara takılmayın adet olacakmış gibi ağrılar yaşanıyo hatta daha fazlası yyaşanıyo benim şidddetli gögüs ağrım vardı mesela..

canım çok sağol yorum için...
inşallah içindeki hissss doğrudurrrrrrrr
yarın sabahı merakla bekliyorum....

fatoş geçmiş olsun hsg iyi çıkmış sevindim inşallah güzel bir haber verirsin önümüzdeki ay bize..
klomen ben kullandım 4 ay canım adetin 3. günü başlamıştım 5 gün boyunca sabah akşam içmiştim
14. gün çağırdı beni ama benim yumurtam geç büyüdüğü için daha küçüktü bir de 17. gün gel dedi gittim
yine yeterince çatlayacak kadar olmamıştı
bir de 19. gün çağırdı az kalmış bi iki mm sonra çatlar 21. gün ilişki verdi ve gün aşırı o haftayı ilişki ile geçirmemi söyledi

yani canım bu şekilde senin yumurtanı takip edecek bazı doktorlar çatlayacağını tahmin ettikleri gün çatlatma iğnesi veriyorlar onu vuruyorsun
iğneden 24 saat sonra bir de 36 saat sonra ilişki
inşallah allahın izniyle olur
ama benim doktorum iğne vermediği çin ben pek verim alamadım bu yöntemden
ayrıca 4 ay kullandım ve bıraktıktan iki ay sonra adet düzensizliğim başladı iki aydır
ateş ölçmeme rağmen ne yumurtladığımı düzgün anlayabilyorum ne çatladığını
yani demek istdiğim buna başlayacaksa doktorun çok iyi takipçisi olsun muhakkak çatlatma iğnesi versin
benim gibi körü körüne kullandırtırsa faydadan çok zararı oluyo
iyi bir takiple hamile olan çok arkadaş var inşallah sana da vesile olur canım

aysunayyy, bebeğimmm inşalah 2012 nin ilk hamile haberleri sizdelir
özellikle bebeğim maaşallah ateşin çok güzel..

arkadaşlar değerimin artmasını bekliyordumya 175 den 48 saat sonra 436 ya yükseldi.. dr iki kat yükselirse problem yok dedi.. 2012 bana ugurlu geldi dilerim anne olmayı bekleyen bütün atkadaşlarıma uğurlu gelir ve yılın ilk ayında güzel haberlerinizi alırız..

Canım sağlık olsun napalım yeni yılda inşallah umutlarımız devam edecek hayırlısı olsun

Herkese mutlu, sağlıklı,bebekli yıllar
Ben de sonunda cuma günü rahim filmi çektirdim,Çok şükür açık çıktı.
Sağ tüpümde yapışıklık varmış açılmış,zaten sağda ciddi ağrı hissettim,içim dışıma çıkacak sandım ama kısa sürdü.
Doktorum da sağolsun çocuk gibi yaklaştı bana ve her aşamayı anlattı filmi çekerken.
Ama rahimde akıntı var çok fitil verdi ve 1 hafta kullanmam içim majezik bir de film öncesinde enfeksiyon olmasın diye antibiyotik vermişti bugün biti bu nedenle bu ay korunun dedi.
Bu adetimle ilaç tedavisine başlayacağız.

Rabbim hepimizin üzünü güldürsün
Bu arada ateş ölçmüyorum bu ay dinleniyorum ama hayıt suyumu içiyorum

kizlar devami gelmiyor kanaman
hafif pembe kan vardi bitti
bir de ben adet sancisindan kivranirim normalde ama bu sefer yine geldi gitti su an normal halim..
gariplikler yasiyorum bence sabah kalkinca tum siddetiyle ve agrisiyla gelecek de gercekten o rahimdeki kasilmalar yirtilmalar bir garipti ayni hamileykenki gibi.gogus ucum da kan gelmesine ragmen hala siddetli agriyor..
masumiyetcim benim de seninki gibi sanirim hem gecikmeli geldi hem de hemen baslamiyor

ocak ayi hepimize ugurlu gelsin insallah

cok sevindim canim rahat guzel bir hamilelik diliyorum sana saglikli bebisinle

Dün adet oldum canım ne yazık ki bi daha ki aylara devam edecek umutlarımız kısmet değilmiş
batimiz hemen hemen ayni zamanlara gelecek oyleyse canimmmm. ocak ayinda pes pese gelsin bebis haberleri umarim

neyse gözün aydın bu bile bi nimet. inşallah sen de sevdalinka gibi düşüğün ardından hemen hamile kalırsın hayırlısıyla.
Karanfilce ben de doktorum bana iliski gunlerini verince ben biliyorum ates olcme teknigi kullaniyorum demistim cok memnun kalmisti
hatta kendi de demisti vucut isinda artis olunca akintinda cogalma olunca... diye anltiyordu ovulasyon hakkinda. cok tsekkurler umarim ben de hemen hamile kalabilirim onun gibi. bir dahaki ay korunmayi birakmak istiyorum ama bu ayki garipliklerden dolayi da korkuyorum acikcasi:44: rahim kendini tam toparlamadi sanirimyirtilir bi bir aciyor atiyor asagilarda kotu his var

bebegimmmm cok heyecanli
umarim guzel haberlerle doneceksin bize

canım aslında bir hafta öncesine kadar göğüslerim çok acıyodu...
şimdi ise dokunursan biraz sızlıyo öyle bariz bişey yok..:26:
bende acıyınca ümitleniyordum ama geçti sanki
bosver takilma onlara canim cok fzla
belli olmuyor bak pembe akintim basladi gogus uclarim kopacak gibi aciyor. normalde adetten 1 gun once gecmesi lazim ya da adet sabahi. sanirim vucut surekli degisik tepkiler veriyor bize. umarim hamilesindir az kaldi

Benimde çok garipdi gerçekten beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı adetim 3 gün gecikti daha önce hiç olmamıştı iki gün pembe akıntım oldu ve ateşim yüksekti 36.9 hep yüksek ateşle adet oluyorum bi daha ölçmeyecem yaa beni çok kandırıyor bu ateş adet düzenimi de bozdurdu benim daha önce hiç 3 günlük bir gecikmem olmamıştı. Ama o pembe akıntının sonu mutlaka kanamayla tamamlanıyor bi daha 1 hafta 10 gün gecikmeden adetim kendime toz kondurmayacam hele pembe akıntı görürsem hiç yüz vermeyecem

every canım düşükten dolayı sanırım vucudun değişik tepkiler veriyor

vede kendini toparlamaya çalışıyo.

ocak ayı bebeğini getirsin inşallah sana tatlımm

Canım merhaba nasılsın bende 20 aralıkta hsg cekildim canım cok yandı elhamdülillah temiz çıktı banada doktor bu 2-3 ay hamile kalma şansı artıyormuş İnşAllah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin düşükten korusun...

Yalnız eğer sende arastırdıysan hamile kalan çok fakat düşük yapanda o kadar hamile kalıpta doğuran çok az kişi var Allah korusun radyasyon alıyor yumurtalıklarımız acaba yumurtalarada geçiyor hamilelik oluyor fakat gelişemiyor mu acaba İnşAllah düşük filan olmaz Allahım :2:

Banada doktrum korunmayın dedi inşALLAH hayırlısı olur...

geçmiş olsun canım. bebeğine vesile olur inşallah..

belirtilerini paylaştığın için saol cnm...

korunmaya karar verdim artık bu stresi yaşamaya gücüm yok

bende her adetden sonra öyle düşünüyorum cnm ama en fazla 1 gün sürüyor zaten bekliyoruz 1 ay bile boş geçmesini göze alamıyorum düşününce...ama tabi ilk önce ruh sağlığımız önemli em adetinde daha geçmemiş şimdiden ümidini kaybetme cnm...

CANIM İNANKİ İDRAR TESTİ FELAN YAPMADIMM ben çok korkuyorum eger salı çarşambaya kadar böyle giderse ateşim evde idrar testi yapacam sizce 36.5 le hamilelik olabilirmi???

her an herşey olabilir cnm kaç derceyle adet oluyordun önceden oda önemli...mesela 36.6 adet günüm 1 gün geç oldum 36.4 ile adet oldum cnm ilk kez ölçüm yapmıştım 36.6 beni ümitlendirmişti taki 36.4le adet olduğumu görene kadar...

hayırlısı olsun cnm ...

gözün aydın cnm umarım kısa zamanda sende bizlerde bebişlerimize hayırlı bir şekilde kavuşuruz...

yeni yıl hepimize en büyük mutluluğumuzu getirir inşallah arkadaşlar tabiki Allahın izniyle....

sorun su ki canim onu bilemiyoruz. belki pembe akinti var az az ama hamilesin ustune goruyorsun. ya da diyelim adet gecikmesi oldu ama kanda deger kucuk ve yukselmesini bekliyoruz. ben gecen ay gittgimde yazmistim belki hatirliyorsunuzdur, doktorum bana yumurtayla sperm dollenmis gebelik baslamis ama bu demek degil ki gebelik devam edecek, 2 gun sonra adet olabilirsin demisti, sanirim deger cok kucuk oldugundan bana oyle demisti. 2 gun degil ama 13 gun sonra kanamam oldu. ne aci durum ben o spermle yumurta dollensin diye 6 ay beklemistim doktor resmen bana sevinme dedi.
ve de baska bir durum kadin hamile olabiliyor ama bebek tutunamayabiiyor ve kadin bunu ogrenemeden bebek adet kaniyla atiliyor vucuttan bu da cok kotu bir durum degil mi? ben bu ay oyle seyler yasadim ki abi gecen aydan da kendimi tanidim az cok vajinam resmen geriliyor yirtiliyordu ya, hatta hala inanamiyorum kanamam olduguna herhade hamileydim tutunamadi bebegim kanamam basladi dedim. yani bu soru isaretlerinden kurtulmak biraz zor gibi.
insallah hayirlisyla saglikla gelir ve tutunur bebeklerimiz

every canım düşükten dolayı sanırım vucudun değişik tepkiler veriyor

vede kendini toparlamaya çalışıyo.

ocak ayı bebeğini getirsin inşallah sana tatlımm

saol canim umarim oyle olur
senin de iyi haberlerini bekliyoruz aysuncum
ben artik zaten belirtiye suna buna inanmiycam bu ay yasadiklarimdan sonra
simdi kanamam artiyor ama hala gogusler sis agrili, bir garip iste.. o yzuden test yapmak da yok benim icin. adet gecikmesini bekliycem sonra teshis koyucam kendime.

merhaba arkadaslarr hamıleler varmışşş
devsel sevdalınkaaa tebrık ederımm:))))
bende ölçmüyorum ayda bı kez dra gıdıorum bu ay 13. gun gıttım 22mm di yumurta ve
sanırım o gun çatladı 3 gun ölçüp bıraktım sonraa
bıde dpo 14. bakıcam okadar
ayy DEVSEL cok sevındım demek streslı olmana ragmen olduu
demkkı olacağı varsa oluomuşş
sizde bı sıkıntı varmıydı sebepsızmı olmuyordu yanlıs haturlamıosam
2 yıldır ugrasıodunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…