tablon harika görünüyo vede adetin geçmiş...
canım yüksek ihtimalle hamilesin...inşallah müjdeni verirsin bize...:26:
inşallah canımm...
ama sanki belimde ağrım var yaa...
inşallah adet ağrısı değildir..
gerçi daha dpo 11 deyim ama...
korkuyorum kırmızılardan:26:
içimde bir his hamilesin diyor.. inşallah öyledir..
canım o ağrılara takılmayın adet olacakmış gibi ağrılar yaşanıyo hatta daha fazlası yyaşanıyo benim şidddetli gögüs ağrım vardı mesela..
1 gunluk gecikmeyle adet odum kizlar
simdi cok acik pembe geldi agriyla
sukrediyorum dusukten sonra cok gecikmedi 29 gunde geldi. normade 28 gunde bir oluyorum.
tabi hamileligin aynisini yasadim o kasilmalar batmalar cok ilgincti neyse bakalim umarim yaniltmaz beni bunlar bir dahaki ay korunmayi birakinca:44:
Masumiyet durumun ne?
arkadaşlar değerimin artmasını bekliyordumya 175 den 48 saat sonra 436 ya yükseldi.. dr iki kat yükselirse problem yok dedi.. 2012 bana ugurlu geldi dilerim anne olmayı bekleyen bütün atkadaşlarıma uğurlu gelir ve yılın ilk ayında güzel haberlerinizi alırız..
batimiz hemen hemen ayni zamanlara gelecek oyleyse canimmmm. ocak ayinda pes pese gelsin bebis haberleri umarimDün adet oldum canım ne yazık ki bi daha ki aylara devam edecek umutlarımız kısmet değilmiş
Karanfilce ben de doktorum bana iliski gunlerini verince ben biliyorum ates olcme teknigi kullaniyorum demistim cok memnun kalmistineyse gözün aydın bu bile bi nimet. inşallah sen de sevdalinka gibi düşüğün ardından hemen hamile kalırsın hayırlısıyla.
güünayydınn arkakadaşşlaaarrrr nasılsınızzzz 2012 hepimize saglık mutluluk huzurrr saglıklı bebeekkler ve evlatlar hayırlı kazançlarrr agız tadı berekettt getirsinnn insaaallahhh kızlarrr çok heyecanlıyımmmyaaa şu 2 günüde atlatırsam Allahın izniyleee gerçekktennn cesaretimi toplayıp, gidip kan vermeyi düşünüyorum dualarınızı eksik etmeyin kızlar
bosver takilma onlara canim cok fzlacanım aslında bir hafta öncesine kadar göğüslerim çok acıyodu...
şimdi ise dokunursan biraz sızlıyo öyle bariz bişey yok..:26:
bende acıyınca ümitleniyordum ama geçti sanki
kizlar devami gelmiyor kanaman
hafif pembe kan vardi bitti
bir de ben adet sancisindan kivranirim normalde ama bu sefer yine geldi gitti su an normal halim..
gariplikler yasiyorum bence sabah kalkinca tum siddetiyle ve agrisiyla gelecek de gercekten o rahimdeki kasilmalar yirtilmalar bir garipti ayni hamileykenki gibi.gogus ucum da kan gelmesine ragmen hala siddetli agriyor..
masumiyetcim benim de seninki gibi sanirim hem gecikmeli geldi hem de hemen baslamiyor
ocak ayi hepimize ugurlu gelsin insallah
kizlar devami gelmiyor kanaman
hafif pembe kan vardi bitti
bir de ben adet sancisindan kivranirim normalde ama bu sefer yine geldi gitti su an normal halim..
gariplikler yasiyorum bence sabah kalkinca tum siddetiyle ve agrisiyla gelecek de gercekten o rahimdeki kasilmalar yirtilmalar bir garipti ayni hamileykenki gibi.gogus ucum da kan gelmesine ragmen hala siddetli agriyor..
masumiyetcim benim de seninki gibi sanirim hem gecikmeli geldi hem de hemen baslamiyor
ocak ayi hepimize ugurlu gelsin insallah
canlarım hsg filmim temiz çıktı artık içim rahat çok şükür herşey yolunda dedi doktor bu ay gebe kalma şansın çok yüksek bu yüzden sık ilişkiye girin dedi eğer adet olursam yine ocakta hap tedavisine başlıycaz dedi klomen mi dedim o dedi çok mutluyum ağrım var biraz ama geçer içim rahat
Herkese mutlu, sağlıklı,bebekli yıllar
Ben de sonunda cuma günü rahim filmi çektirdim,Çok şükür açık çıktı.
Sağ tüpümde yapışıklık varmış açılmış,zaten sağda ciddi ağrı hissettim,içim dışıma çıkacak sandım ama kısa sürdü.
Doktorum da sağolsun çocuk gibi yaklaştı bana ve her aşamayı anlattı filmi çekerken.
Ama rahimde akıntı var çok fitil verdi ve 1 hafta kullanmam içim majezik bir de film öncesinde enfeksiyon olmasın diye antibiyotik vermişti bugün biti bu nedenle bu ay korunun dedi.
Bu adetimle ilaç tedavisine başlayacağız.
Rabbim hepimizin üzünü güldürsün
Bu arada ateş ölçmüyorum bu ay dinleniyorum ama hayıt suyumu içiyorum
arladaşlar hepinize çok çok çokkkk teşekkür ederim.. dilerim her geçen gün artsın bebiş haberleri.. ben gecen ay biliyosunuz ateş ölçtüm hamile tablosu gibi ümitle bekledik sonu hüsran oldu.. bu ay ölçmedim çünkü dahada stres yaptırıyodu. ben bu ay maydonoz süt buharı yaptım acaba faydası oldumu bilmiyorum. ve hergün ilişki oldu. stresi kafaya takmayın hiç olmasa bende olmazdı stres tek başına bi neden değilmiş ben hergün aglıyodum. aslında ben bu ay hiç bişey hissetmedim diğer aylar psikolojikmiş kendimi daha çok hamile hissediyodum. adet günüm gelene kadar tek belirtim hiç olmadığı kadar ağrıyan gögüslerimdi. adet günüm geçtikten sonra 10 dk arayla idrara çıkıyodum ve eşim farketmiş ben normalde çok az yerim yemege çok düşmüşüm. ve akıntım çok arttı sürekli gidip bakıyodum adetmi oldum diye beyaz sıvımsı bi akıntı sürekli geliyodu hala geliyo. ağzımın tadı kaçtı demir tadı var ağzımda resmen. ateşimi son bir hafta ölçtüm sadece yumutlamadan sonra 36.4 ü görüyodu en fazla adet günüm 36.6 yı görünce çok şaşırdım ve öylede devam etti. düşük ateştende korkmayın. allahım hepimizin yüzünü bebişlerimizle güldürsün..
korunmaya karar verdim artık bu stresi yaşamaya gücüm yok
CANIM İNANKİ İDRAR TESTİ FELAN YAPMADIMM ben çok korkuyorum eger salı çarşambaya kadar böyle giderse ateşim evde idrar testi yapacam sizce 36.5 le hamilelik olabilirmi???
Kızlar ne yazık ki dün akşam itibariyle kanamam başlamış bulunuyor. Adet oldum bu ay da kısmet değilmiş ne yapalım yılbaşında aybaşı olduk iyi mi
Üzülsem de boş sitem etsem de herşey olucağına varıyor yoluma bakmaya çalışmalara devam. Allah yeni yılda tüm insanlara güzel günler nasip etsin inşallah yeni yılımız hayırlı uğurlu olsun öpüyorum hepinizi
canlarım hsg filmim temiz çıktı artık içim rahat çok şükür herşey yolunda dedi doktor bu ay gebe kalma şansın çok yüksek bu yüzden sık ilişkiye girin dedi eğer adet olursam yine ocakta hap tedavisine başlıycaz dedi klomen mi dedim o dedi çok mutluyum ağrım var biraz ama geçer içim rahat
Benimde çok garipdi gerçekten beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı adetim 3 gün gecikti daha önce hiç olmamıştı iki gün pembe akıntım oldu ve ateşim yüksekti 36.9 hep yüksek ateşle adet oluyorum bi daha ölçmeyecem yaa beni çok kandırıyor bu ateş adet düzenimi de bozdurdu benim daha önce hiç 3 günlük bir gecikmem olmamıştı. Ama o pembe akıntının sonu mutlaka kanamayla tamamlanıyor bi daha 1 hafta 10 gün gecikmeden adetim kendime toz kondurmayacam hele pembe akıntı görürsem hiç yüz vermeyecem
every canım düşükten dolayı sanırım vucudun değişik tepkiler veriyor
vede kendini toparlamaya çalışıyo.
ocak ayı bebeğini getirsin inşallah sana tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?