Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşaaalah canım ateş yüksek gittikçe geç döllenmeden şüphelenir oldum ayın 24 ü şüpheli ilişki bakalım inşaallah vardır bebişim

ikimizde dpo 13 deyiz.

ikimiz için de hayırlı haberler olur inşallah..

ateşin çok güzel bu arada. benim ki epey iniş çıkışlı oldu.
39d6b0 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım benim bu cumada gelmezse eğer 3. kan testim olacak inşaallah güzel haberler veririz

canım inşaallah yükselir ateşin yarına o zaman ümit çok

38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com KIZLAR ATEŞİME BAKSANIZA :)))))) neredeyse hamileyim diyeceğim

canm teşekkür ederim..

Merhaba Arkadaşlar
Bi süredir yoktum buralarda çünkü pazartesi doktora gittiğimde yine kalbimiz durmuştu, kan sulandırıcı içtiğim içinde cumaya kadar beklettiler ve cuma günü yine kürtaj oldum :S Hayırlısı tabi ama bu sefer çok korktum ve bu düşüklerin nedeni belli olana kadar denememeye de karar verdim.
Allahım isteyen herkese hayırlısını ve sağlıklısını versin

çiğdemcim çok geçmiş olsun
ne gelirse Allahtan deyip fazla üzmemeye çalış kendini

inşallah vakti zamanı geldiğinde sorunsuz bir hamilelikle bebeğini kucağına almak nasip olur canım

Çiğdemcim çok geçmiş olsun
Rabbim önce şifası neyse onu versin sonra da bebeğini

Çiğdem'cim çok üzüldüm
Rabbim hayırlısını nasip etsin sana inşallah bir dahaki sefere bebeğin sana sıkıca tutunur
ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten zor bir durum, içini ferah tut sen hayırlısıyla yine bebeğin gelecek buna inan.

mrb.arkadaşlar.çok şaşkınım...bugün rüyamda arkadaşım bana hamileyim falan diyo bişeyler anlatıyodu bende çok sevindim onun hamile olmasına.sabah uyandım o biraz geç uyanır 10 gibi aradım rüyamda gördüm seni hamileymişin dedim ona evet gerçekten hamileyim dedi okadar şaşırdıki oda bende :44::44::44::44:haberi vermek için beni arayacakmış hatta...rabbim inşallah bizlerede nasip eder...amin...

çiğdemcim çok geçmiş olsun
ne gelirse Allahtan deyip fazla üzmemeye çalış kendini

inşallah vakti zamanı geldiğinde sorunsuz bir hamilelikle bebeğini kucağına almak nasip olur canım

Aminnn inşallah beklemeye karar verdim zaten en azından sebebi belli olana kadar ama ben iyiyim :)

Çiğdemcim çok geçmiş olsun
Rabbim önce şifası neyse onu versin sonra da bebeğini

Çok teşekkür ederim Julia bu şekilde senin yöntemin işe yaradığını öğrendim :) İnşallh sebebi belli olurda yeniden denemek nasip olur

Cigdem cok gecmis olsun, Allah en kisa zamanda saglikla nasip etsin canim

Aminnn çok teşekkür ederim Hayırlısı ve sağlıklısı gelsin en kısa zamanda inşallah herkese

Çok teşekkür ederim iyiyim şimdi geçen hafta baya stresli geçmişti ama kürtajdan sonra normale döndüm :) Doktorum dedi ki "naz yapıyo, kıymetini artırıyo böyle yaparak" dedi :) Babasına çekmiş demek ki huysuz :)

gecen sene burdaki en yakin arkadasim bana cocuk dusunduklerini soyledi ve 6 ay falan oldu hic mevzusunu etmedik onla.
6.aylarinda ben bir ruya gordum, aynen oyle merdivenlerden inerken bana hamile oldugunu soyledi ve ertesi gun bulustuk, bana hamile oldugunu soyledi.
ben de baskalarinin bizi hamile gordukleri ruyalarin ciktigina inaniyorum bu tarz seyelri bircok kisiden duydum

mrb arkadaşım çok üzüldüm hamiş olmayı diliyoruz oluncada bu gibi üzücü olaylar yaşanıyor.rabbim hayırlısını versin inşallah sağlığın sıhhatin yerinde olsunda yine olur...

hatta ona demiştim ki geçen ay bide bakmışın beraber hamiş olmuşuz ne güzel olur falan dedim....benimde perşembe regli günüm oluyor bakalım hayırlısı...

mrb arkadaşım çok üzüldüm hamiş olmayı diliyoruz oluncada bu gibi üzücü olaylar yaşanıyor.rabbim hayırlısını versin inşallah sağlığın sıhhatin yerinde olsunda yine olur...

Aminnnn önce hayırlısı ve sağlıklısı Allahım herkesin hakkında hayırlısını versin Ama bu yöntem sayesinde hep hamile kaldım Eğer bir problem yoksa yılmadan devam etsin herkes :)

geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmaz inşllah...

canım çok geçmiş olsun..

çiğdemciğim çok üzüldüümm ben de diyorum çiğdem kaç gündür görünmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…