merhaba arkadaslarr hamıleler varmışşş
devsel sevdalınkaaa tebrık ederımm:))))
bende ölçmüyorum ayda bı kez dra gıdıorum bu ay 13. gun gıttım 22mm di yumurta ve
sanırım o gun çatladı 3 gun ölçüp bıraktım sonraa
bıde dpo 14. bakıcam okadar
ayy DEVSEL cok sevındım demek streslı olmana ragmen olduu
demkkı olacağı varsa oluomuşş
sizde bı sıkıntı varmıydı sebepsızmı olmuyordu yanlıs haturlamıosam
2 yıldır ugrasıodunuz..
ağrıların yarında devam ederse bi doktora git cnm...
benmde belim ağrıyo...ateşim düştü...çok üzgünüm
gelio kırmızılarım..neden olmuyo acaba bi dr gitme zamanı geldi tekrar
Eki Görüntüle 319017
kız çok yüksekkkkk bence okadar çıkmaz çünki daha günüm bile geçmedii benim bildigim günü geçenlerin o dedigin deger çıkıyor ama yüksek bir deger beni mutlu ederrcanım maşallah ateşine
kan değerini çok merak ediyorum çünkü yumurtan 12. gün çatladı. kesin kan değerin 2 binlerde filan çıkcak
cok sevindim canimrahat guzel bir hamilelik diliyorum sana saglikli bebisinle
batimiz hemen hemen ayni zamanlara gelecek oyleyse canimmmm. ocak ayinda pes pese gelsin bebis haberleri umarim
Karanfilce ben de doktorum bana iliski gunlerini verince ben biliyorum ates olcme teknigi kullaniyorum demistim cok memnun kalmisti
hatta kendi de demisti vucut isinda artis olunca akintinda cogalma olunca... diye anltiyordu ovulasyon hakkinda. cok tsekkurler umarim ben de hemen hamile kalabilirim onun gibi. bir dahaki ay korunmayi birakmak istiyorum ama bu ayki garipliklerden dolayi da korkuyorum acikcasi:44: rahim kendini tam toparlamadi sanirimyirtilir bi bir aciyor atiyor asagilarda kotu his var
bebegimmmm cok heyecanli
umarim guzel haberlerle doneceksin bize
bosver takilma onlara canim cok fzla
belli olmuyor bak pembe akintim basladi gogus uclarim kopacak gibi aciyor. normalde adetten 1 gun once gecmesi lazim ya da adet sabahi. sanirim vucut surekli degisik tepkiler veriyor bize. umarim hamilesindir az kaldi
belirtilerini paylaştığın için saol cnm...
bende her adetden sonra öyle düşünüyorum cnm ama en fazla 1 gün sürüyor zaten bekliyoruz 1 ay bile boş geçmesini göze alamıyorum düşününce...ama tabi ilk önce ruh sağlığımız önemli em adetinde daha geçmemiş şimdiden ümidini kaybetme cnm...
her an herşey olabilir cnm kaç derceyle adet oluyordun önceden oda önemli...mesela 36.6 adet günüm 1 gün geç oldum 36.4 ile adet oldum cnm ilk kez ölçüm yapmıştım 36.6 beni ümitlendirmişti taki 36.4le adet olduğumu görene kadar...
hayırlısı olsun cnm ...
gözün aydın cnm umarım kısa zamanda sende bizlerde bebişlerimize hayırlı bir şekilde kavuşuruz...
yeni yıl hepimize en büyük mutluluğumuzu getirir inşallah arkadaşlar tabiki Allahın izniyle....
günaydın kızlar nasılsınız insaallahh hepinizde iyisinizdiirrr rabbim hepimizin gönlündekiii dileklerini kabul eylesin insaaallahbenmde belim ağrıyo...ateşim düştü...çok üzgünüm
gelio kırmızılarım..neden olmuyo acaba bi dr gitme zamanı geldi tekrar
Eki Görüntüle 319017
gunyadın kızlar
ya bana bı akıl verırmısınız
30 u regl gunum dıyordum 14. gun yumurtladım dıye
ama 29 ve 30 u lekeler oldu gunluk ped yetecek kadar geldı yanı genelde
2 gun tık olmadı
bugun yıne sancım basladı regl olacak gıbı daha gelmedı ama atesım de dustu
sızce 14 unde degılde 18 demı yumurtladım acaba :26:
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
akıntım falan yoktu o ara oyle hatırlıyorum
yada reglım sokulemedı bu ay sınır ettı benı
bıde soyle bı durum var 4-5 gundur basım sureklı ugulduyo kulaklarımda aynen
hanı yaslılar tansıyonu cıkınca der ya kafam ugulduyo dıe aynen oyle
bıraz gozum korktu yarın norologa gıdıcem
tomografı falan ıster belkı dıye de bugun regl gelmezse yıne de bı kan versemmı ates dusuk ama
fılm cektırmeden once bı baktırayım dıyorum degerı yıne de olmazsa ne dersınız
bence aklina takilmasin canim icinde kalmasin bir kan testi yaptir istersen
ya en kotusu bu basımdakı hıs
agrı vs degıl ama rahatsız edıcı bı sekılde kulaklarımda basınc yapıyo ve kafamda bı hos
gunluk hayatımı olumsuz etkılıyo 4-5 gundur
kotu birsey yoktur canim belki orta kulak enfeksiyonu gibi birseydir dengeni etkileyebilir
gidebilirsin bir an once git ihmal etme bence
slm arkadaşlar
dün ilk doktor kontrolümüze gittik
kesemizi ve bebeğimizi gördük çok şükür
kalp atışı için henüz erken dedi
rabbime hamd olsun bu günleride gördük
darısı isteyen herkesin başına, hayırlısıyla inş.
Kızlar ne yazık ki dün akşam itibariyle kanamam başlamış bulunuyor. Adet oldum bu ay da kısmet değilmiş ne yapalım yılbaşında aybaşı olduk iyi mi
Üzülsem de boş sitem etsem de herşey olucağına varıyor yoluma bakmaya çalışmalara devam. Allah yeni yılda tüm insanlara güzel günler nasip etsin inşallah yeni yılımız hayırlı uğurlu olsun öpüyorum hepinizi
güünayydınn arkakadaşşlaaarrrr nasılsınızzzz 2012 hepimize saglık mutluluk huzurrr saglıklı bebeekkler ve evlatlar hayırlı kazançlarrr agız tadı berekettt getirsinnn insaaallahhh kızlarrr çok heyecanlıyımmmyaaa şu 2 günüde atlatırsam Allahın izniyleee gerçekktennn cesaretimi toplayıp, gidip kan vermeyi düşünüyorum dualarınızı eksik etmeyin kızlar
Eki Görüntüle 318460
buda benim ateş tablom adet gelecek biliyorum belim ağrıyor ama ateşimde biraz yükseldi??
arkadaşlar değerimin artmasını bekliyordumya 175 den 48 saat sonra 436 ya yükseldi.. dr iki kat yükselirse problem yok dedi.. 2012 bana ugurlu geldi dilerim anne olmayı bekleyen bütün atkadaşlarıma uğurlu gelir ve yılın ilk ayında güzel haberlerinizi alırız..
bıraz ınıslı cıkıslı olmus ama atesın hala yuksek guzel bısey bu
hayırlısı olsun
az once wc ye gıttım yıen geldı kımırızılar azar azar demekkı benım yumrutlama gunum sastı gercekten
kan testıne gerek kalmadı cars gıderım ınsallah doktora artık salı gunku randevular dolmus bıle
canım geçmiş olsun insaallah kötü birşey yoktur iyimisin şimdiya en kotusu bu basımdakı hıs
agrı vs degıl ama rahatsız edıcı bı sekılde kulaklarımda basınc yapıyo ve kafamda bı hos
gunluk hayatımı olumsuz etkılıyo 4-5 gundur
maşallahkalp atışlarını da duyarsın inşallah şeker :)
çok mutlu oluyorum senin adına
aayyyy insaaallahhhh
bebeğim bugün mü kan testi yaptırmayı düşünüyorsun sen
inşallah güzel haberler verirsin bize
salı gününüde atlatırsam insaallah çarşamba gidecem canım
yerleşme düşüşü gibi
hayırlısı olsun inşallah
kendini üzme hemen daha erken
sorunsuz bir şekilde tamamlamayı nasip etsin Rabbim
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com KIZLAR ATEŞİME BAKSANIZA :)))))) neredeyse hamileyim diyeceğim
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com KIZLAR ATEŞİME BAKSANIZA :)))))) neredeyse hamileyim diyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?