Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yok canım ben çok beklemedim 5 ay sonra oldu.. ama sanki 5 yıldır olmuyomuş gibi stres yapıyodum. ilişkilerden sonra sabaha kadar uyuyamıyodum ağlıyordum ateşimi ölçmedim bu ay ve hergün ilişki oldu. bi problem yoktu bildiğim kadarıyla ama bekleyiş olunca 1 günde 1 yıl kadar gelebiliyo insana.. benim tek emin olarak söyleyebileceğim stres olmamasına engel değil tek engel yumurtlamamayı yakalayamamak. tabi saglık problemi yoksa. inşallah en yakın zamanda sendende müjdeli haberi alırız..

benmde belim ağrıyo...ateşim düştü...çok üzgünüm
gelio kırmızılarım..neden olmuyo acaba bi dr gitme zamanı geldi tekrar

ağrıların yarında devam ederse bi doktora git cnm...

benim icin mi azdin bunu canim?
malesef agrim yine var, benim adet sancilarim korkunc oluyor, kendimi bildim bile majezikle geciriyorum ben bunu, yillardir..tek bir kere almadim o da sogan kuru yaptigim ay, nasil olduysa dayandim agriya o ay

Eki Görüntüle 319017

canim tabi sen daha iyi bilirsin atesinin durumunu
ama ben bakinca hemen umitsizlige kapilmiyorum bu tabloda
onunde zaman olmasi da belki yukselir diye dusunduruyor

canım maşallah ateşine
kan değerini çok merak ediyorum çünkü yumurtan 12. gün çatladı. kesin kan değerin 2 binlerde filan çıkcak
kız çok yüksekkkkk bence okadar çıkmaz çünki daha günüm bile geçmedii benim bildigim günü geçenlerin o dedigin deger çıkıyor ama yüksek bir deger beni mutlu ederr

Eki Görüntüle 319017
günaydın kızlar nasılsınız insaallahh hepinizde iyisinizdiirrr rabbim hepimizin gönlündekiii dileklerini kabul eylesin insaaallah
canım moralini bozma 1 derecelik dalgalanmalar oluyor .

gunyadın kızlar
ya bana bı akıl verırmısınız
30 u regl gunum dıyordum 14. gun yumurtladım dıye
ama 29 ve 30 u lekeler oldu gunluk ped yetecek kadar geldı yanı genelde
2 gun tık olmadı
bugun yıne sancım basladı regl olacak gıbı daha gelmedı ama atesım de dustu

sızce 14 unde degılde 18 demı yumurtladım acaba :26:

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

akıntım falan yoktu o ara oyle hatırlıyorum
yada reglım sokulemedı bu ay sınır ettı benı

bıde soyle bı durum var 4-5 gundur basım sureklı ugulduyo kulaklarımda aynen
hanı yaslılar tansıyonu cıkınca der ya kafam ugulduyo dıe aynen oyle
bıraz gozum korktu yarın norologa gıdıcem
tomografı falan ıster belkı dıye de bugun regl gelmezse yıne de bı kan versemmı ates dusuk ama
fılm cektırmeden once bı baktırayım dıyorum degerı yıne de olmazsa ne dersınız

bence aklina takilmasin canim icinde kalmasin bir kan testi yaptir istersen

ya en kotusu bu basımdakı hıs
agrı vs degıl ama rahatsız edıcı bı sekılde kulaklarımda basınc yapıyo ve kafamda bı hos
gunluk hayatımı olumsuz etkılıyo 4-5 gundur

kotu birsey yoktur canim belki orta kulak enfeksiyonu gibi birseydir dengeni etkileyebilir
gidebilirsin bir an once git ihmal etme bence

maşallah kalp atışlarını da duyarsın inşallah şeker :)
çok mutlu oluyorum senin adına

hayırlısı olsun masumiyet
:26:

bebeğim bugün mü kan testi yaptırmayı düşünüyorsun sen
inşallah güzel haberler verirsin bize

Eki Görüntüle 318460

buda benim ateş tablom adet gelecek biliyorum belim ağrıyor ama ateşimde biraz yükseldi??

yerleşme düşüşü gibi
hayırlısı olsun inşallah
kendini üzme hemen daha erken

sorunsuz bir şekilde tamamlamayı nasip etsin Rabbim

bıraz ınıslı cıkıslı olmus ama atesın hala yuksek guzel bısey bu
hayırlısı olsun

az once wc ye gıttım yıen geldı kımırızılar azar azar demekkı benım yumrutlama gunum sastı gercekten
kan testıne gerek kalmadı cars gıderım ınsallah doktora artık salı gunku randevular dolmus bıle

yok canım
ateşim yüksek sayılmaz
geçen ay da 14. gün 36,4 ile adet olmuştum

bugün 13. gündeyim. ateşim 36,5
yarın kırmızılar gelir sanırım

ya en kotusu bu basımdakı hıs
agrı vs degıl ama rahatsız edıcı bı sekılde kulaklarımda basınc yapıyo ve kafamda bı hos
gunluk hayatımı olumsuz etkılıyo 4-5 gundur
canım geçmiş olsun insaallah kötü birşey yoktur iyimisin şimdi

aamminn insaaallah kızlarr dualarınız için hepinizden Allah razı olsun rabbimmm sırayla hepimize tadtırsın insaaallahhhh

slm arkadaşlar bugün adetimin 4.günü ve ateşim 36.6 bu kadar yüksek olurmuu adetliyken yani hamile kalırsam kaç olcak Allah bilir....:44:

lorkecim geçmiş olsun. inşallah kötü bişey yoktur.

bebeğim, senin günün geçeli tam 3 gün oldu bu ay erken çatladı yumurtan..

38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com KIZLAR ATEŞİME BAKSANIZA :)))))) neredeyse hamileyim diyeceğim

evet canım sonunda test tarihin yaklaşmış. yarın da böyle çıkarsa test yap canım. nasıl ki bebeğimin yumurtası erken çatlamışsa senin de geç çatlamış. siz ateş ölçüyorsunuz ateş ölçmek zaten ovulasyonu tespit etmek demektir. ateş ölçtükten sonra ben her zaman şu gün adet olurum demenin manası kalmaz. yumurta çatlama çizgisi çekildikten sonra dpo 14-15 adet günüdür.
İnşallah bebeğin seninledir.. annesini bu kadar üzdü ama gelişiyle herşeyi unutturur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…