çiğdem canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm...Allah bir daha yaşatmasın inşallah..
every nasıl oldun ağrın geçti mi cnm...
benimde sabah belim çok ağrıyordu geçti şimdi...sabahki ateşimi çok merk ediyorum çıkarsa umutlncam ama benim umudum yok açıkça..
canim dusundugun icin saol
majezik olmasa inan normal hayata devam etmem imkansiz oyle boyle bir agri degil yani
simdi de aklima takiliyor majezik yumurta gelisimini olumsuz etkiler mi diye ama ben 13 yasimdan beri her ay bir tane alirim bu hapi yoksa imkansiz ayakta duramiyorumsadece bir ay almadim onda da sogan kuru yapmistim o aman agrim dayanilabilir olmustu nedense:44:
bir de benim her ay pihti pihti ve cok yogun gelir kanamambu ay yine cok yogun ama pihti hic yok:44: bu sefer de neden boyle diyorum aklima takacak sey bulucam ya illa ama dusukten sonra rahim temizlendi alakasi var midir acaba
kizlar
Hepimiz hamilelik dusunuyoruz sonucta ama aranizda hamilelik oncesi baslayip dusunmeye baslayinca da spora devam eden oldu mu? Bu aralar gobek aldi basini gidiyor spor yapmak istiyorum ama malum :44: tabi kardiyo sporlar degil ama plates strec falan olur mu acaba ?
canım bişey olacağını sanmam majeziği doktorların bazıları adet ağrısı için öneriyorlar çünkü birde parol u...
bende içerim çok ağrım olduğunda..
ben çok ağrı yaşamadım ama evlendikten sonra 1 ke yşadım bilirim insan felç oluyomuş gibi ağrı çekiyo
kanamana da takılma..akıntı şeklin değişebilir bu ay takma kafana adetin zamanında geldi vede rahmin temizlendi bu ay değişebilir ama herşey yolunda bence..
canım ben hep erken yumurtluyorum hep 11 de yumurtlarım ve adet döngümde 28 29 günde bir yani gerçekten günüm geçmeden hiç birşeyden emin olamam oyüzden yarınıda atlatırsam insaallah çarşamba testi düşünüyorum zaten perşembede günüm i.olur hem streste olmaz dualarınızı eksik etmeyin kızlarlorkecim geçmiş olsun. inşallah kötü bişey yoktur.
bebeğim, senin günün geçeli tam 3 gün oldubu ay erken çatladı yumurtan..
maaaşşallah canımmm insaaallah bebbişlerimiz geliyordur38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com KIZLAR ATEŞİME BAKSANIZA :)))))) neredeyse hamileyim diyeceğim
Merhaba Arkadaşlar
Bi süredir yoktum buralarda çünkü pazartesi doktora gittiğimde yine kalbimiz durmuştu, kan sulandırıcı içtiğim içinde cumaya kadar beklettiler ve cuma günü yine kürtaj oldum :S Hayırlısı tabi ama bu sefer çok korktum ve bu düşüklerin nedeni belli olana kadar denememeye de karar verdim.
Allahım isteyen herkese hayırlısını ve sağlıklısını versin
senin de son 2 gun sanirim, umarim mujde alicaz bu topicte canimbundan sonra ben karardim verdim hicbir seye takilmiycam ilk ve en onemli belirti adet gecikmesi tabi bir de ates, insallah yarin da yuksek olur atesin
şimdi lavaboya gittim pembe pembe leke geldi
gelio benimkiler..ama dpo 11 deyim erken geliolar
hayırlısı olsun.
inşallah devamı gelmez de yerleşme kanamasıdır.zaten tablona baktım dün ateşin düşmüş yerleşme düşüşü gibi tam denk gelmiş umarım hamilesindir canım.senin de eşinde problem vardı değerler nasıl şimdi.
çok sağol every İNŞALLAH canım yaaa...
haklısın aslında adet gecikmesinden başka biç bişeye inanmamak lazım..
ateş bile yanıltabiliyo insanı..illede bat günü fırlarsa inanırım sadece ben
canım senin adet günün ne zaman aysunum
şimdi lavaboya gittim pembe pembe leke geldi
gelio benimkiler..ama dpo 12 deyim erken geliolar
hayırlısı olsun.
benimde 12. gün kan gelmişti umarım hamilesindir
Merhaba Arkadaşlar
Bi süredir yoktum buralarda çünkü pazartesi doktora gittiğimde yine kalbimiz durmuştu, kan sulandırıcı içtiğim içinde cumaya kadar beklettiler ve cuma günü yine kürtaj oldum :S Hayırlısı tabi ama bu sefer çok korktum ve bu düşüklerin nedeni belli olana kadar denememeye de karar verdim.
Allahım isteyen herkese hayırlısını ve sağlıklısını versin
çok mu gelmişti canım az mı??
ama ben sanmıyorum yinede sağol sevdalinka
Herkese mutlu, sağlıklı,bebekli yıllar
Ben de sonunda cuma günü rahim filmi çektirdim,Çok şükür açık çıktı.
Sağ tüpümde yapışıklık varmış açılmış,zaten sağda ciddi ağrı hissettim,içim dışıma çıkacak sandım ama kısa sürdü.
Doktorum da sağolsun çocuk gibi yaklaştı bana ve her aşamayı anlattı filmi çekerken.
Ama rahimde akıntı var çok fitil verdi ve 1 hafta kullanmam içim majezik bir de film öncesinde enfeksiyon olmasın diye antibiyotik vermişti bugün biti bu nedenle bu ay korunun dedi.
Bu adetimle ilaç tedavisine başlayacağız.
Rabbim hepimizin üzünü güldürsün
Bu arada ateş ölçmüyorum bu ay dinleniyorum ama hayıt suyumu içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?