Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar
Hepimiz hamilelik dusunuyoruz sonucta ama aranizda hamilelik oncesi baslayip dusunmeye baslayinca da spora devam eden oldu mu? Bu aralar gobek aldi basini gidiyor spor yapmak istiyorum ama malum :44: tabi kardiyo sporlar degil ama plates strec falan olur mu acaba ?

çiğdem canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm...Allah bir daha yaşatmasın inşallah..

every nasıl oldun ağrın geçti mi cnm...

benimde sabah belim çok ağrıyordu geçti şimdi...sabahki ateşimi çok merk ediyorum çıkarsa umutlncam ama benim umudum yok açıkça..

canim dusundugun icin saol
majezik olmasa inan normal hayata devam etmem imkansiz oyle boyle bir agri degil yani
simdi de aklima takiliyor majezik yumurta gelisimini olumsuz etkiler mi diye ama ben 13 yasimdan beri her ay bir tane alirim bu hapi yoksa imkansiz ayakta duramiyorum sadece bir ay almadim onda da sogan kuru yapmistim o aman agrim dayanilabilir olmustu nedense:44:
bir de benim her ay pihti pihti ve cok yogun gelir kanamam bu ay yine cok yogun ama pihti hic yok:44: bu sefer de neden boyle diyorum aklima takacak sey bulucam ya illa ama dusukten sonra rahim temizlendi alakasi var midir acaba

canım bişey olacağını sanmam majeziği doktorların bazıları adet ağrısı için öneriyorlar çünkü birde parol u...

bende içerim çok ağrım olduğunda..

ben çok ağrı yaşamadım ama evlendikten sonra 1 ke yşadım bilirim insan felç oluyomuş gibi ağrı çekiyo

kanamana da takılma..akıntı şeklin değişebilir bu ay takma kafana adetin zamanında geldi vede rahmin temizlendi bu ay değişebilir ama herşey yolunda bence..

canım eger ılk yapsını olmayacaksa plates yaapabılırsın ama zorlamadan baslayabılırsın ama genelde profosyenel deılsen sıcak bakmıyorlar :9 ben bırakmıstım sporu spor hocam oyle onermıstı bana

senin de son 2 gun sanirim, umarim mujde alicaz bu topicte canim bundan sonra ben karardim verdim hicbir seye takilmiycam ilk ve en onemli belirti adet gecikmesi tabi bir de ates, insallah yarin da yuksek olur atesin

Yeni ayımız yeni döngümüz hayırlı olsun arkadaşlar
Bi de arginmax a benzeyen bir vitamin daha vardı erkeklere özel P li bir ismi vardı ama tam hatırlayamadım bilen kullanan var mı aramızda?

lorkecim geçmiş olsun. inşallah kötü bişey yoktur.

bebeğim, senin günün geçeli tam 3 gün oldu bu ay erken çatladı yumurtan..
canım ben hep erken yumurtluyorum hep 11 de yumurtlarım ve adet döngümde 28 29 günde bir yani gerçekten günüm geçmeden hiç birşeyden emin olamam oyüzden yarınıda atlatırsam insaallah çarşamba testi düşünüyorum zaten perşembede günüm i.olur hem streste olmaz dualarınızı eksik etmeyin kızlar
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com KIZLAR ATEŞİME BAKSANIZA :)))))) neredeyse hamileyim diyeceğim
maaaşşallah canımmm insaaallah bebbişlerimiz geliyordur

çigdem çok çok üzgünümm sende kan pıhtılaşması varmıydı canım ama rabbim hakkında hayırlı deilmişki devamını göstermedi insaallahh bundan sonrakii bebegin saglıklaa gelir çigdemcim

senin de son 2 gun sanirim, umarim mujde alicaz bu topicte canim bundan sonra ben karardim verdim hicbir seye takilmiycam ilk ve en onemli belirti adet gecikmesi tabi bir de ates, insallah yarin da yuksek olur atesin

çok sağol every İNŞALLAH canım yaaa...
haklısın aslında adet gecikmesinden başka biç bişeye inanmamak lazım..
ateş bile yanıltabiliyo insanı..illede bat günü fırlarsa inanırım sadece ben

şimdi lavaboya gittim pembe pembe leke geldi

gelio benimkiler..ama dpo 12 deyim erken geliolar

hayırlısı olsun
.

Son düzenleme:
şimdi lavaboya gittim pembe pembe leke geldi

gelio benimkiler..ama dpo 11 deyim erken geliolar

hayırlısı olsun
.

inşallah devamı gelmez de yerleşme kanamasıdır.zaten tablona baktım dün ateşin düşmüş yerleşme düşüşü gibi tam denk gelmiş umarım hamilesindir canım.senin de eşinde problem vardı değerler nasıl şimdi.

devamı gelicek gibi canım..belimde de ağrı vr çünkü:2:
evet problem var..değerini bilmiyorum ki şimdi...
ankarada yapırmıştık testi.ocak sonunda gidebilcez ank.a ve yaptırcaz bakalım...

çok sağol every İNŞALLAH canım yaaa...
haklısın aslında adet gecikmesinden başka biç bişeye inanmamak lazım..
ateş bile yanıltabiliyo insanı..illede bat günü fırlarsa inanırım sadece ben

canım senin adet günün ne zaman aysunum

387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com bu da benim tablom bu ay ölçmeyecektim sözde yarım yamalak da olsa ölçtüm ağrılarım başladı adet geliyor.normalde bat yarındı ama 2 gün geç yumurtladığım için bat 5 ocak olarak değişti.ateşim yüksek ama ben zatien 36.6le adet oluyorum o nedenle bu yüksekliğin bi anlamı yok.yine de tablomu koydum çeşit olsun :))

canım geçmiş olsun (
çokk üzüldüm Allah en kısa sürede meleğinin yerini doldursun

kan pıhtılaşması mı var
kan sulandırı ne kullandın canım

canım aynı şeyleri yaşıyoruz c.tesi anestezili hsg çektirdim şükür benimde açık temiz çıktı. tüplerin boyutu duvarı herşey iyi dedi doktorum bana perşembe günü alttan muayene ettiğinde akıntı var dedi fitil verdi gynomax diye çok tedirgindim akıntım olduğunu düşünmüyordum hatta bu fitille müthiş akıntım oluyor şuanda ama hiç koku yok süper oldu benim (fıstık) daha önce hafif koku olurdu demekki doktoruma güvenmeliyim dedim zaten seviyorum doktorumu benim hala hafif kanamam var ama sende ne kadar sürdü bu kanama. ve bana doktorum korun demedi hatta bu ay hamile kalma olasılığın yüksek dedi inşallah yarabbimmmm..... eğer adet olursam ilaç tedaviye başlıycaz adetinin ilk 3 gününde gel dedi doktor inşallah gerek kalmaz bu ay gelir bizim yaramaz(lar) senin tahmini bat nedir burada paylaşalım yaşadıklarımızı lütfen canım inşallah hemen hamiş kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…