Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ben aranızda yeniyim sizler kadar bilgi sahibi olmadıgım kesin ama sizin yazdıklarınızdan birşeyler öğrenmek için çabalıyorum lütfen benide göz ardı etmeyin

kızlar ben aranızda yeniyim sizler kadar bilgi sahibi olmadıgım kesin ama sizin yazdıklarınızdan birşeyler öğrenmek için çabalıyorum lütfen benide göz ardı etmeyin
canım benim mesela ben ovulasyon testi kullanmıyorum vereceğim bilgi ne kadar doğru olur.. ama özel olarak merak ettiklerini yine bu kategorinin altınta konular var oralara bakarak öğrenebilirsin.
klomen kullanlar topiği
ovulasyon testi kullananlar topiği
rahim filmi çektirenler topiği
hatta ferility friend sitesini bile anlatan kullanım klavuzu gibi bi topik var.
şimdi bizlerin aylarca duyarak görerek öğrendiği şeyleri sana bir mesajla anlatmamız zor olur. anlatsak da yeterli olmaz sana faydası olmaz. sen onlara da bir göz at canım
bunlar zamanla olacak şeyler ama inşallah sende zaman almaz. tek ilişkiyle hamile kalanlar gibi sen de ovulasyon günü nedir onu bile bilmeden hamile kalırsın inşallah..

selam kızlarrr eve geldim şimdi...

3.günmdeyim daha kırmızılar gitse de başlasa maraton
hayıtıma başladım bugün gene..çabalamaya devam..

var mı yeni haber mulbery ne yaptın cnm...

canım bu ay hamile kalacaksın bence sen bu ara çok hisliyim:)) ama bu ay hergün ilişki dene olurmu gerçekten faydası var en azından 9.ve 19. günler arası hergün. dr lar gün aşırı diyor ama hamile kalan arkadaşların çoğunda sık ilişkili zamanlar gebiş kalınmış birde havuç ve cevizim katkısı çok bence..

süpersin fıstığım yaaa böyle iki kelimeyle o soru işaretleri gitse keşke ben o topiklere baka baka saatlerimi harcıyorum inanın bi bakıyorum işler kalmış ben topiklerde geziyorum hala kocişimde bir fırça atıyor bana kafanı iyice bulandırdın bunlarla diye zor kaldırıyor başından ama bence bebeğim bize bir gelsin ben ona nasıl bakıcam nasıl okadar çok şey öğrendim ki dahada eksiklerim var biliyorum ama bebeğim için herşeye değer

selam kızlarrr eve geldim şimdi...

3.günmdeyim daha kırmızılar gitse de başlasa maraton
hayıtıma başladım bugün gene..çabalamaya devam..

var mı yeni haber mulbery ne yaptın cnm...

bekliyorum tatlım
gelen giden yok

dün ve bugün birer kere pembelik vardı silerken
onun dışında birşey yok

bu msjı okuyunca hemen aldım havucu elime böyle çatır çatır yiyicem öylemi benim 23 aralık 1,gün genelde de 30 dan daha az adet aralığım olmadı en erken 30 günde bir olur oyüzden dün gece başladık ciddi çalışmalara hergün deniycez inş. Allahım bu kez yüzümüzü güldürsün iki gündür ölçüyorum ateşimi az çok biliyorum çünkü ateşimi dün 35,9du bugün 36,0 hayırlısı artık elimizden geleni yapıcaz

değil mi ama?? ben sayısal mezunuyum lisede üreme sistemini filan çalışa çalışa ezberlemiştik artık. ve ben 1 yıl o bildiklerime göre korundum. ama sonra her yeni bişey öğrendim ve her öğrendiğime dedim ki yok artık son noktaya gelmişimdir.. ama öyle olmadı hala öğreniyoruz..

bekliyorum tatlım
gelen giden yok

onun dışında birşey yok
ce ama
canını sıkmak istiycem enson şey ama benimde bu ay böyle oldu 20 aralıkta pembe 21 aralıkta pembe 22 aralık bol akıntı leke yok 23 aralık kahverengi akşamüstü o da veeee hazin son 24aralık söküldüm 23 aralığı baz alıyorum çünkü akşam üstü k.rengi iyice kana döndü saat 21-22 sularındada olsa

evet canım havuç ye yumurtlamada faydalı cevizi eşimde sen de ye.. bende 30 günde bir oluyordum. ateş ölçmek güzel ama kimi düştüğü gün yumurtluyo kimi çıktığı gün.sperm 48 saat yaşayabilir yumurtada 24 saat bunları denk getirmek için 48 saat fazla bence çünkü spermin ilk bir saatindeki canlılığıyla 10 saat sonraki canlılığı aynı değildir bence biraz yorucu oluyor ama neticeyi aldıktan sonra uzuuuuunnn süreli bir dinlenme oluyor zaten.. hadi inşallah canım.. birde enfeksiyonun varmı yokmu ondan emin ol. bende enfeksiyon çıkmıştı fitilde kullanmıştım geçen ay.

benim de öyle olacak belli zaten

düşündükçe adeti geciktiriyorum farkındayım ama düşünmeden edemiyorum elimde değil
bu akşam ya da yarın sabah sökülür eminim

şiştikçe şiştim zaten

bende de ateş ölçmeden önceki 2 ay aynen sizinki gibi oldu. ama ondan sonra ateş ölçtüm ve hiç olmadı. ben görüyorum ki ne kadar üzülürsen üzül sadece yumurtlamayı geciktiriyorsun luteal fazlarım hep aynı oldu. eltimin yüzünden bi ay tam 21. gün yumurtam çatladı. ama luteal faz yine 15 gün sürdü. en çok merak ettiğim o leke leke geldiği aylar ne zaman yumurtlamıştım:44:

Son düzenleme:

fıstığım o uzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn çok uzamış heralde ha bende kullandım buay fitil kişileri karıştırıyor insan bazen sende unutmuşsun demek dertleşmiştik bende kullandım gynomax markası 7 gün geceleri 1 tane dün gece almadım bitti çünkü şükür hemen başladık çalışmalara fitilden sonra daha iyi

evet evet bende çok merak ettim çünkü ilişki yok 2gün önceden (yani yumurtlamanın 2gün öncesinde) adetimin 14 gün öncesi diyoruzya yumurtlamaya benim boşa geçmiş bir ay oldu bence

canım yaa hatırladım :)) kusura bakma. ben kaldımya hamiş istiyorumki biran önce herkes kalsın bu ay yaptıklarımı soylüyorumki belki faydası olur diye.. inşallah bu denemende güzel haberini alırız canım..

canım ne diyosunnnn
inşallah canım inşallah...
benim eşimde hız yapı problemi var..
hergün önermiyorlar ama ovulasyonda belki 2-3 gün hergün olabilir...
tekrar teşekkür ederimm
bekliyorum tatlım
gelen giden yok

onun dışında birşey yok
canım inşallah bebişin seninledir vede inşallah yerleşme lekesinidr gelen leke..
benim de bu ay 2.gün önce lekelenme oldu umutlanmıştım ama 2.gün sonra arkası geldi
inşallah seninki öyle olmazz...

benimde bu ay aynen öyle oldu kızlar..ilk kez yumurtlamam 21.gün oldu ve döngüm 36 oldu hayatımda ilk kez..
sanırım üzüntü ve de stresten oluyo
bu ay kendimi üzmeyeceğim üzüldükçe süreç dahada uzuyo çünkü..
eşimde problem var ocak sonunda tekrar testimizi tekrarlatacağız.
inşallah düzelme olmuştur:26:
tez zamanda gelsin meleklerimiz inşallah..

Son düzenleme:
bu tablo hiçbişeye benzemedi ya, hala 12.günde tutuyo çizgiyi uyuzzz,
14'e alması için ne yapmam lazım kendim çekmek te istemiyorum ama.....:18:
bugünde oynamadı ateşim, off :))

inşallah canım
önce eşinin güzel haberlerini
sonra da kendi gebelik haberini verirsin inşallah bu ay

Allah hepimize tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin.
her ay bu hayal kırıklığını yaşamak öyle zor ki

Eki Görüntüle 322144

canım
bence sen hiç çizgiyi nereye çektiğine takılma

ilişki günlerin süper

bugün ve yarın da çalışma yapmayı ihmal etme
Allah bu ay nasip eder umarım sana

canı gönülden diliyorum emeklerini karşılıksız bırakmasın Rabbim

iNŞALLAH CANIM artık beklemek kaldı
bugün fln çok kuruym bende olay bitti sanırım, bu gece ara verip yarın çalışayım dyorum
valla yorulduk ya me meşşaakatli işmiş şöyle kolayca bilmeden sahip olanlara gelde sinir olma :)
hepimize hayırlısı olsn şekerim inş bebişin de seninledir adet gelmez..

sorma benim cevremdeki simdi oyle insanlar var ki hep kazayla hamile kalmislar dediklerine gore
ve yumurtlamanin y sini bilmiyorlar nasil hamile kalinir bilmiyorlar gel gor ki var kocaman cocuklari

14.gun catlamis bence de canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…