kar sen akıntını girsen günün değişirdi,bence henüz olmamış gibi zaten veriler eksik olduğu için kesik kesik çizgiler olmuş,siz çalışmaya devam edin,akıntın nasıl o verileri de gir ,daha net olur 30-32 günde bir oluyorsan zaten 18. güne kadar yolu var :)
kızlar merhaba kötü haberimi size de vereyim kanımda toksoplazma buldular ya kediden yada yeşil sebzelerden geçti bilmiyorum tekrar kan alındı ne kadar süredir bende olduğuna bakıp tedaviye başlayacaklar. bu arada korunmam gerekiyor çünkü toksoplazöalı annelerin çocukları ya düşüyor, ya otistik oluyor yada doğumdan hemen sonra ölüyor. bu ay doktor benimde düşük yaptığımı düşündü. sizlere bunu anlattım çünkü kendi topiğimizde de yazdım burada da yazayım bebek istiyorsanız ilk olarak bir jnekoloğa gidip kan testinde TORCH tahlili yaptırın. sonradan pişman olmayın derim. ben şimdi korunma dönemine geçicem ama ilaç kullanamıyorum condom da çok güvenli değil ateşimi ölçerek ve ovulasyon testi le korunmaya devam edicez. işte yapıcam bişey. arada sorarım size ateşimi. zaten adet yeni bitiyor yeni yeni yükseliyor
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
karanfilce ateşinin olduğundan eminsen o günü sil yoksa elleme
çatalyıp çatlamadığını ilerki ateşler gösterecek
tabiki birinin çatlamış olma ihtimali de var,sancıların destekleyecek bunu zaten
çalışmalarını ihmal etme :) sonu güzel olur inş tablonun :)
sağol canımcanım bebğimi düşürdüm diye düşünme sen adet gecikmeni söyleyince doktor öyle zannetmiştir. ama sen geç yumurtladın bu ay.
canım bhcg 2 çıktı ondan öyle söyledi
çokk geçmiş olsun inşallah tedavin başarılı olur..
amin canım inşaallahçok geçmiş olsun canım allah hayırlısını versin
sağol canım
amin canım inşaallah
kızlar merhaba kötü haberimi size de vereyim kanımda toksoplazma buldular ya kediden yada yeşil sebzelerden geçti bilmiyorum tekrar kan alındı ne kadar süredir bende olduğuna bakıp tedaviye başlayacaklar. bu arada korunmam gerekiyor çünkü toksoplazöalı annelerin çocukları ya düşüyor, ya otistik oluyor yada doğumdan hemen sonra ölüyor. bu ay doktor benimde düşük yaptığımı düşündü. sizlere bunu anlattım çünkü kendi topiğimizde de yazdım burada da yazayım bebek istiyorsanız ilk olarak bir jnekoloğa gidip kan testinde TORCH tahlili yaptırın. sonradan pişman olmayın derim. ben şimdi korunma dönemine geçicem ama ilaç kullanamıyorum condom da çok güvenli değil ateşimi ölçerek ve ovulasyon testi le korunmaya devam edicez. işte yapıcam bişey. arada sorarım size ateşimi. zaten adet yeni bitiyor yeni yeni yükseliyor
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
36c970 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar bu sabah adet oldum pregeston kullandıgım halde 11 gün sürdü lutel faz bunun için dr gitmeye gerek varmı bı sorun mu bu sizlerede sorıyım dedim
36c970 ovulation charts on fertilityfriend.com
kızlar bu sabah adet oldum pregeston kullandıgım halde 11 gün sürdü lutel faz bunun için dr gitmeye gerek varmı bı sorun mu bu sizlerede sorıyım dedim
karanfilimm canişkomm naber çatladımı senin yumoşlar
benimki de arkadaşlarıyla buluştu birazdan gelir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?