Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne guzel yakinda gelecekse
benimkinin daha saati var ama ben de takilmaya basladim internette hem de ortaligi topluyorum zaman geciriyorum nasilsa 2 saatlik birsey

benim de ev berbat. ev işlerini hiç sevmiyorum çok tembelim ya.. hoş hiç bi işi sevmiyorum ama..
ama illa ki yapmam lazım.
bu ay gün bende misafirler de gelcek napcam:18: stresi şimdiden bastı

benim de ev berbat. ev işlerini hiç sevmiyorum çok tembelim ya.. hoş hiç bi işi sevmiyorum ama..
ama illa ki yapmam lazım.
bu ay gün bende misafirler de gelcek napcam:18: stresi şimdiden bastı

ben de zaten dun temizledim misafirlerim olacak diye
yoksa ben de hic sevmem cok da yormam kendimi
aman burda yasayinca ne kaynanam gelip bakacak ne baska akrabam rahatim yani
kocam da temizlik hic aramaz ruslar zaten pis oyle iste tabi yine de silip supurmeyi sIk sIk yaparim da detayli temizlik ayda bir

ayy çok güldüm ruslar zaten pis demişin yaa..
onlar başkalrını çok takmıyo baksana biz misafir gelcek diye temizlik yapıyoruz..
haftada 46 saatlik derse giriyorum haftasonu da hiç bişey yapasım gelmiyoo

everythinggg kız ruslar pis diyon ama ne güzel hatunlar
güzel Allahımının geniş zamanında yarattığı ırk bence
sence sırları ne

sence sırları ne

ronyacım sen hem kapalısın hem nasıl yazıyon kafamı karştırdın yaaww:44:

sence sırları ne

canim ya bir gorsen ne yemek biliyorlar ne temizlik
turk kadinlarinin tirnaklari olamazlar
ama kendilerine cok bakiyorlar
ben ev isinde zaman harcayacagima, kendime ozen gosteririm, kitap okurum, kocam icin suslenirim diyorlar dusun artik bana tarif soruyor gecen de kiz, ama sadece '15 dklik yemek olsunnnn'diyor, bizim turk yemeklerimiz 15 dkda pismez, emek ister ozen ister dedim bozdum:))
ya bunlarin irklari saf ruslar cok guzel gercekten ama artik saf rus kalmadi ki, hepsinin icinde bir kara turk erkegi aliyorlar adamlarimizi her gecen gun, para olsun sicak hava olsun , antalya olsun yeter

Son düzenleme:
ayy çok güldüm ruslar zaten pis demişin yaa..
onlar başkalrını çok takmıyo baksana biz misafir gelcek diye temizlik yapıyoruz..
haftada 46 saatlik derse giriyorum haftasonu da hiç bişey yapasım gelmiyoo

canim ya o kadar rahat millet ki anlatamam
ben cok cektim agzim cok yandi ilk zamanlar ama artik onlar gibiyim onlara karsi
dise dis
benim cevremdekiler turk erkekleriyle evli rus kadinlar, ya da sevgilileri iste
amannn bir gorsen ne rahatlar, dert yok tasa yok, gezmek para harcamak suslenmek.. o kadar
onlar caya cagirirlar bir tabak biskuvi cay verirler yeter, bizse ne cok yipratiyoruz kendimizi di mi? ama bizim geleneklerimiz hersyemiz cok farkli. bosver sevmem ruslari hic konustukca konusurum bana sorarsaniz

eşim geldi yeni ona dedim ruslar böyleymiş. onların bi tanıdığğı da ordaymış aynen senin dediğin gibi..
iyiki türküz daha da önemlisi iyiki müslümanız çok şükür.. bizi böyle yetiştiren annelerimiz babalarımız atalarımız sağolsun..

kesinlikle oyle canim, cok cok haklisin.. burda yasadikca neler var goruyorsun, 11 yasinda hayata atilan kizlar ve gunu birlik milyonlarca iliski, klup hayati,,su bu..sonucta hayat tarzlari ama anlayamiyorum turk erkekleri biraz midesiz sanirim kabul edebiliyorlar bu durumu, yani elestirmek istemiyorum ama onlar sadece cevreye ele gune karsi 'bak benim karim rus' havalarinda olmak icin seciyorlar bana kalirsa onlari

gerçekten öyle ortamda yaşamak insanın kalbini de karartır. bence rus arkadaşlardan çok türklerle samimiyet kurun orda. değilse çok ruhun daralır.
peki orda neden bulunuyorsunuz eşinin işi mi orda doğrusu eşin türk mü

esim turk
evet isten dolayi
zaten ruslarin hepsini eledim hayatimdan biraz gec oldu ama yuzlerini cok gec gordum canim ya, ilk zamanlar rusca pratik yapiyorum falan derken bircok seyi gormemisim. ama bir de soyle durum var iyice kendimi soyutlarsam burdaki hayat cekilmez olur sonucta her turlu onlarin ulkesinde yasiyorum ve goz yummak zorundayim bir sekilde ayy bak hatirladim kasim ayinda hamile hamile istanbul havaalinda siradayim, onume onume gectiler beni iyice sinirlendirdiler ustune bir de onlarin sirasini aliyorum muhabbeti yaptilar, kavga ettim hepsiyle bagirdim cagirdim, titredim resmen

Senin işin de zor valla Allah yardımcın olsunn

insanın memleketi gibisi var mı yaa
ben başka şehre gidince konyamı bile özlüyorum

insanın memleketi gibisi var mı yaa
ben başka şehre gidince konyamı bile özlüyorum

oyle cnaim oyle olmaz miama olumlu yonleri de cok
burda tek kocamla hayat guzel masallah karisanim yok edenim yok
evlendik geldik ozgurce yasamaya basladik ve kaynana gorumce derdi yok, kafamiz rahat gezip tozuyoruz , aslinda evlilik ilk yilladinda gurbette olmak guzle bir bakima
ama diger taraftan ozlemek cok zor tabi

Ne güzel muhabbetler etmişsiniz arkadaşlar oku oku bitiremedim
Benimde kocacım az önce gitti işe sabah dönecek hiç sevmiyorum evde yalnız kalmaya yalnız uyumayı hiç alışamadım

Ne güzel muhabbetler etmişsiniz arkadaşlar oku oku bitiremedim
Benimde kocacım az önce gitti işe sabah dönecek hiç sevmiyorum evde yalnız kalmaya yalnız uyumayı hiç alışamadım

canim benim oyle de kotuymus ben birkac saat yalniz kaldim ama muhabbet etmek iyi geldi burda
sonra bir de kalktim yerleri sildim aksam aksam temizlikten bahsedince, simdi de sicak sut keyfim miss
bu arada unuttum ovulasyonu falan hic dusunmuyorum ama zaten hala kanamam bitmedi lekelenmeler suruyor konsantre olamiyorum yeni donguye

merhaba arkadaşlar
geçen gün yediğim bi şey dokundu sanırım istifra ettim
o akşamda ateşim 37.7 ye çıktı
kaptığım virüstendir dimi.
ovulasyon sitesindeki sayfayı nasıl gösterebilirim size
nasıl kopyalıyorsunuz buraya ?

merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak.bugün 46.günüm hala adet olmadım.kanda test yaptım 10 gün önce negatif çıktı.farlutal verdi.doktorum her sabah ateş ölçtürüyor.dil altından ilacı içmeden önce ateşim hep düşüktü 36.2.ilacı içtikten sonra ateşim 36.8 çıktı sizce yumurtlama olmuşmudur.yoksa ilacın etkisimi.teşekkür ederim.5 gündür ateş 36.8)

çok geçmiş olsun cnm tez zamanda düzelirsin inşallah ilk önce sağlık cnm....

[/COLOR][/B]

inşallah canım işe yarar test sonuçlarını haber ver olur mu merak ettim umarım güzel sonuçlar alırsınız.sizin problem neydi???bizim ileri hız 0 morfoloji%1di ameliyat öncesi ümitle düzelmesini bekliyorum.bakalım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.haa bu arada tabi ki keçiboynuzu kürü utguluyoruz bi de:)

amin cnm, tabi sonucu yazarım,hareketsiz cnm doktor raporu vermedi eşimde unutmuuş ama kayıtlıdır muhakkak testi yaparken sordurcam,herhangi bi kür uygulamadık cnm sadece 1 hafta arı sütü yedi sabahları bi tatlı kaşığı okadar umarım ameliyat ters tepmez...

Son düzenleme:
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/395344/"> Yumurtlama Tablosu </ a>

kızlar iyi şeyler duymaya ıhtıyacım var durum ne gözüküyo sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…