- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
ne guzel yakinda gelecekse
benimkinin daha saati var ama ben de takilmaya basladim internette hem de ortaligi topluyorum zaman geciriyorum nasilsa 2 saatlik birsey
benim de ev berbat. ev işlerini hiç sevmiyorum çok tembelim ya.. hoş hiç bi işi sevmiyorum ama..
ama illa ki yapmam lazım.
bu ay gün bende misafirler de gelcek napcam:18: stresi şimdiden bastı
ben de zaten dun temizledim misafirlerim olacak diye
yoksa ben de hic sevmem cok da yormam kendimi
aman burda yasayinca ne kaynanam gelip bakacak ne baska akrabam rahatim yani
kocam da temizlik hic aramazruslar zaten pis oyle iste tabi yine de silip supurmeyi sIk sIk yaparim da detayli temizlik ayda bir
everythinggg kız ruslar pis diyon ama ne güzel hatunlar
güzel Allahımının geniş zamanında yarattığı ırk bence
sence sırları ne
everythinggg kız ruslar pis diyon ama ne güzel hatunlar
güzel Allahımının geniş zamanında yarattığı ırk bence
sence sırları ne
ayy çok güldüm ruslar zaten pis demişin yaa..
onlar başkalrını çok takmıyo baksana biz misafir gelcek diye temizlik yapıyoruz..
haftada 46 saatlik derse giriyorum haftasonu da hiç bişey yapasım gelmiyoo
canim ya o kadar rahat millet ki anlatamam
ben cok cektim agzim cok yandi ilk zamanlar ama artik onlar gibiyim onlara karsi
dise dis
benim cevremdekiler turk erkekleriyle evli rus kadinlar, ya da sevgilileri iste
amannn bir gorsen ne rahatlar, dert yok tasa yok, gezmek para harcamak suslenmek.. o kadar
onlar caya cagirirlar bir tabak biskuvi cay verirler yeter, bizse ne cok yipratiyoruz kendimizi di mi? ama bizim geleneklerimiz hersyemiz cok farkli. bosver sevmem ruslari hic konustukca konusurum bana sorarsaniz
eşim geldi yeni ona dedim ruslar böyleymiş. onların bi tanıdığğı da ordaymış aynen senin dediğin gibi..
iyiki türküz daha da önemlisi iyiki müslümanız çok şükür.. bizi böyle yetiştiren annelerimiz babalarımız atalarımız sağolsun..
kesinlikle oyle canim, cok cok haklisin.. burda yasadikca neler var goruyorsun, 11 yasinda hayata atilan kizlar ve gunu birlik milyonlarca iliski, klup hayati,,su bu..sonucta hayat tarzlari ama anlayamiyorum turk erkekleri biraz midesiz sanirim kabul edebiliyorlar bu durumu, yani elestirmek istemiyorum ama onlar sadece cevreye ele gune karsi 'bak benim karim rus' havalarinda olmak icin seciyorlar bana kalirsa onlari
gerçekten öyle ortamda yaşamak insanın kalbini de karartır. bence rus arkadaşlardan çok türklerle samimiyet kurun orda. değilse çok ruhun daralır.
peki orda neden bulunuyorsunuz eşinin işi mi orda doğrusu eşin türk mü
esim turk
evet isten dolayi
zaten ruslarin hepsini eledim hayatimdan biraz gec oldu ama yuzlerini cok gec gordum canim ya, ilk zamanlar rusca pratik yapiyorum falan derken bircok seyi gormemisim. ama bir de soyle durum var iyice kendimi soyutlarsam burdaki hayat cekilmez olur sonucta her turlu onlarin ulkesinde yasiyorum ve goz yummak zorundayim bir sekildeayy bak hatirladim kasim ayinda hamile hamile istanbul havaalinda siradayim, onume onume gectiler beni iyice sinirlendirdiler ustune bir de onlarin sirasini aliyorum muhabbeti yaptilar, kavga ettim hepsiyle bagirdim cagirdim, titredim resmen
insanın memleketi gibisi var mı yaa
ben başka şehre gidince konyamı bile özlüyorum
Ne güzel muhabbetler etmişsiniz arkadaşlar oku oku bitiremedim
Benimde kocacım az önce gitti işe sabah dönecek hiç sevmiyorum evde yalnız kalmaya yalnız uyumayı hiç alışamadım
canim benim oyle de kotuymus ben birkac saat yalniz kaldim ama muhabbet etmek iyi geldi burda
sonra bir de kalktim yerleri sildim aksam aksam temizlikten bahsedince, simdi de sicak sut keyfim miss
bu arada unuttum ovulasyonu falan hic dusunmuyorum ama zaten hala kanamam bitmedilekelenmeler suruyor konsantre olamiyorum yeni donguye
kızlar merhaba kötü haberimi size de vereyim kanımda toksoplazma buldular ya kediden yada yeşil sebzelerden geçti bilmiyorum tekrar kan alındı ne kadar süredir bende olduğuna bakıp tedaviye başlayacaklar. bu arada korunmam gerekiyor çünkü toksoplazöalı annelerin çocukları ya düşüyor, ya otistik oluyor yada doğumdan hemen sonra ölüyor. bu ay doktor benimde düşük yaptığımı düşündü. sizlere bunu anlattım çünkü kendi topiğimizde de yazdım burada da yazayım bebek istiyorsanız ilk olarak bir jnekoloğa gidip kan testinde TORCH tahlili yaptırın. sonradan pişman olmayın derim. ben şimdi korunma dönemine geçicem ama ilaç kullanamıyorum condom da çok güvenli değil ateşimi ölçerek ve ovulasyon testi le korunmaya devam edicez. işte yapıcam bişey. arada sorarım size ateşimi. zaten adet yeni bitiyor yeni yeni yükseliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?