Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ates olcme yontemini uygularken hasta olmamak virus kapmamak gerek cunku atesi olumsuz yonde etkileyip bizi sasirtabilir
cok gecmis olsun
sabah bazal vucut isin mi o? cok yuksemis gercekten ama sgalikli sonuc degildir bence
sag uste kenarda
sharing yaziyor
onu tikliyorsun set up var onu tikliyorsun
acilan sayfadaki kutudakilinki buraya tikliyorsun

herkese iyi pazarlar

canlarım ciğerleri nasılsınız ban tam gaz çalışmalara devam mahvoldum ama yaaa 4 gündür ölçüyorum ateşimi benim ovulasyon öncesi 35,9-36,0-36,1 gibi seyreder ateşim
14,gün 35,9
15,gün 36,0
16,gün 36,1
17,gün 35,9 bugün çatlamış olabiliir sanki dimi:26: gece 2,30 gibi ilişki oldu akşama bidaha çalışırız inş. Allahım buay yüzümüzü güldürsün ölçüme devam edicem bakalım hayırlısı

nasılsınız hepinize iyi pazarlar.
az önce ovulasyon testşi yaptım ve pozitif çıktı ikisi de koyuydu (ilk defa)çok mutlu oldum.Buraya koymak isted,m ama telefnum buna müsade etmedi
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşim de bu .
Buarada dün akşam ve bugü olmak üzere toplu iğne başı kadar küçük kan geldi peçeteme.
Umarım adet kanaması olmaz çünkü 16.günümdeyim daha

canikomm ne güsel pozitifi görmüşsünn bu gece yarın gece ve diğer gece sizin evde deprem olmalı bence(ay allah korusun şey anlamında yani)
adet kanaması değildir yumurtlama kanamasıdır endişe etme.

canikomm ne güsel pozitifi görmüşsünn bu gece yarın gece ve diğer gece sizin evde deprem olmalı bence(ay allah korusun şey anlamında yani)
adet kanaması değildir yumurtlama kanamasıdır endişe etme.

baharımm kızz bi koyabilsem buraya da göstersem telefon hafıza kartına almamış fotosunu koyamıyom o yüzden ama ikisi de aynı koyulukta.
dün gece illişki oldu zaten.
eşim yine sırnaşıoo pas vereyim ben de
yarınki ateşten anlarız artıkk.
ama şimdi çatladı mı benım yumoş çatlıyor mu.

canım ateşin baya düşmüş bence bugün gün içinde yada gece çatlayabilir.yarın ateşin yükselirse anlarızki çatlamış.
başkası olsa bu ateşle çatlama olmaz deriz ama senin zaten ateşin düşük normalde de.

en geç 2-3 gün içinde çtlar canım

3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
tablom kızlar. ben hergün çalışamadım ne yalan söyliyim dün gece de uyuyakalmışım. sadece doktorun dediği günler ilişki oldu
zannımca da dünle bugün arasında çatladı. yarına daha da artar diye düşünüyorum.
çünkü kasık sancısı bittikten sonra çatlıyo benim yumoşlar..

karanfil sen bu ay serophone kullandın değilmi peki çatlama iğnesi yapılmadı mı çizginin çekildiği gün çatlamış olabilirsin aslında.
hadi inşallah işe yarar.peki yumoşun kaç tane boyutu ne?

karanfil sen bu ay serophone kullandın değilmi peki çatlama iğnesi yapılmadı mı çizginin çekildiği gün çatlamış olabilirsin aslında.
hadi inşallah işe yarar.peki yumoşun kaç tane boyutu ne?

canım şimdi bi daha bak çünkü ben denemeler yapıyordum daha çizgimi çekmedi.
iğne yapılmadı.
12. gün iki tane biri 19 diğeri 22 idi
14. gün griptim onu silip silmemek arasında kalıyorum

canım şimdi bi daha bak çünkü ben denemeler yapıyordum daha çizgimi çekmedi.
iğne yapılmadı.
12. gün iki tane biri 19 diğeri 22 idi
14. gün griptim onu silip silmemek arasında kalıyorum

hımm ozaman değiştii.bence sen çalışmaları ihmal etme çünkü geçen ay benimde 2 tane 19 mm vardı iğnede oldum ama iğneye rağmen geç çatlamışş.
12.gün çatlar dedim ama 16.gün çatlama olmuş.o yüzden risk almamak lazım ve adete kadar en azından gün aşırı çalış canım.
grip olduğunu sil çünkü gerçekten etkiliyor.ama sana neden iğne yapmadı doktor keşke riske atmasaydı.iğne olunca kesin çatlıyor.seninde çatlar ama belki geç olur.şimdi bu tabloya göre ben yorum yapamıycam pek bilgili değilim bu konuda biliyosun.çok keskin olmadıkça tabi.bol bol havuç ye bence ne olur ne olmaz..hakkında hayırlısı olsunnn inşallah tutarrr

canım 10 aydır ateş ölçüyorum ve 2 gün önce bol miktarda ovulasyon sancısı vardı. akıntılarım da kesildi. sana söyliyim benimki çatladı artık. yarına yüksek çıkar bak görürsün akıntı ve sancıdan sonra 1-2 gün içinde çatlıyor..
iğne istedim ama vermedi doktor

canım Rabbim tez zamanda mükafatımızı versin inşallah

sen hissettiysen çatlamıştır ve döllenmiştir inşallah.iğne zaten pahalı boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…