Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım Rabbim tez zamanda mükafatımızı versin inşallah

sen hissettiysen çatlamıştır ve döllenmiştir inşallah.iğne zaten pahalı boşver

dün gece de ilişki olabilseydi... hiç üzülmiyecektim. kendimi çok iyi biliyordum ama işte uyuyup kalmışız hatta eşim de ikimiz de..
inşallah birinden biri tutar hayırlısıyla

dün gece de ilişki olabilseydi... hiç üzülmiyecektim. kendimi çok iyi biliyordum ama işte uyuyup kalmışız hatta eşim de ikimiz de..

dün gece olmadıysa bugün olsaydı canım sonuçta yumurta 1gün canlı kalıyormuşş.ama farklı zamanlarda çatlayabilir bence yinede tedbiri elden bırakma sen.

dün gece olmadıysa bugün olsaydı canım sonuçta yumurta 1gün canlı kalıyormuşş.ama farklı zamanlarda çatlayabilir bence yinede tedbiri elden bırakma sen.

saat 6 da oldu zaten canım erken yatınca 5 de ayağa dikiliyorum ben. bizim günlerimiz sabah başlıyor naparsın:26:

olacağı varsa zaten olurr sen hiç sıkıntı yapma

bizimde gece gündüz yatış gece çalışş ama çalışınca tabi sizin ki normal ben evde akşama kadar malak gibi yatıyorumm.
estağfirllah
ben uykuyu çok severim. öğlenciyken öğlene kadar yatardım bu yıl sabahçıyım 7.30 da ders başlıyor. öyle olunca erkenden uykum geliyor. hele cuma günü akşam 7 de yattım sabah 5 e kadar uyumuşum. 5 den sonra da uyumadım artık napimm
olacağı varsa zaten olurr sen hiç sıkıntı yapma

geçen ay da böyle oldu ve tutmadı da canım o yüzden öyle dedim.. her ya söz veriyorum kendime hergün ilişki için ama işte tembellik başa bela..hayırlısı Rabbimden..

karanfilimm ateşine baktım hala çok düşük
bence hala şansınız var bugün çalışın
ben normalde yumurtlama sonrası çalışmalyı keserdim
nasıl olsa oldu bitti derdim
ama doktorum hamile kaldığım ay yumurtlama olduktan sonra
3 ilişki daha vermişti hatta ne gerek var diye düşünmüştüm
ama doktorların bir bildiği var yani yumurtanın çatlaması bazen uzun sürebiliyor
sende sakın kaçırdım diye üzülme çalışmaya devam et

canım evet ateşim daha düşük biliyorum. ama niyetime koymuştum ya dün de ilişki olsa rahat edecektim. 3 gün üst üste olmuş olcaktı. hoş gece 12 yerine bu sabah 6 da olmuş oldu 6 saat farkla hem de dinlenmiş vücutla.
ama grip oldum ya biliyorsun. ilk defa gribi 1 günde atlattım içtiğim bitki çayları ve özellikle de bol bol uyumamla. dün de uyumuş kalmışım dün bağırsaklarımı fena üşütmüştüm her grip sonrası böyle oluyor. eşim gelene kadar ayaklarımı kaloriferde ısıttım ve rahatladım akşam yemeği yer yemez de ben yatak odasında eşim kanepede sızmış.
nasip denir buna başka ne denebilir ki. nasibimizde varsa olacak ama şu var ki 2 yumurta olması beni rahatlatıyor. ikisi aynı saatte çatlayacak hali yok sanırım. birinden biri dek gelir inşallah.
ama gece yatmadan ateşimi ölçtüm bundan bile daha düşüktü sanırım daha yeni çatladı.. Ayy inşallahhh
her ilişkiden 1 saat önce eşime türk kahvesi yaptım bu ay. ve bu hafta yemekte nohut vardı canım(önerilerini yerine getirmeye çalışıyorum canım bebeğim olsa da olmasa da sana duacıyım Allah razı olsun.) ve yastık koydum herkese de öneriyorum yastığı ilişki anında koysunlar farkı kendileri de farkedecek.
ilişki konusunda da canım devam edecem İNŞALLAH sağolasınnn

birkaç saat önce yaptığım ovulasyon testim
acaba ekleyebildim mi bi bakar mısınız

Eklentiler

• $Fotoğraf041.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 23
birkaç saat önce yaptığım ovulasyon testim
acaba ekleyebildim mi bi bakar mısınız

canım ben hiç kullanmadım ama ikisi de birbiriyle aynı koyulukta bence bu sefer olmuş daha önce çift çizgi göremiyordun değil mi canım..

sende sağolasın canım benimm
sende her zaman duıalarımdasın inşallah güzel haberini alıcaz
canım ilişki sonrası yastık koyunca hiç dışarı kaçmıyor demi iyi oluyor
iki yumurtan var nasıl olsa inşallah birinden birinin gönlünü çeler süpermenler :)

dün oldu akçam,bu akşam ve yarın da yapacağıma artık gerisi rabbime kaldı

canım genelde pozitif ilk görüldükten 1-2 gün sonra yumurta çatlıyor onu da dikkate al. çalışıp çalışıp tam çatlama anını kaçırtma.. yok ben gibi tembel değilsin zaten her zaman çalışırız dersen bişey diyemem ama..

ayyy aslında tembelim ama görmüşüm pozitifi kaçırırmıyım hiçç
tam gaz devam

hep beraber canım testin markası L ilemi başlıyor
eğer öyleyse ben o testin mağdurlarındanım
ben zamanında o testlerde hep pozitfi görüyordum
hatta gebelik testinde bile pozitifi gördüm
ama sonradan baktıkki testler bozukmuş
neyse senin umarım yumurtlama olacaktır zaten ateşinde durumu teyit eder
şansın bol olsun inşallah bu ay bebişin gelir

lapoquick diye bir marka canım
ama bu aya kadar hiç pozitifi görmedim ben.
hatta bahar da kullandı ve onun da doğru sonuç verdi.
ayy moralim bozuldu şimdi.
ilk kez görüyorum çift çizgiyi ben nasıl mutlu olmuştum.
bir de dün ve bugün toplu iğne başı gibi minicik kan geldi peçeteye
bakalım ateşim ne diyecek onu bekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…