- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
canım biz daha yumurtanın yeni çatlamasından bahsediyoruz sen test yapmışsın. bu durumda adetine daha 14 gün oluyor. sen en son hangi tarihlerde adet oldun son 3 ayı bi sayar mısınay inşallah canım ya :)
ama bazı kişilerden duyuyorum insan hamile oldugunu hemen hissedermiş ben öyle birşey hissetmedim
birde gebelik testi yaptım oda negatif çıktı..eşimde hemen öyle belli olmaz kendini üzme dedi ama bende çok üzüldüm
ben o zaman şimdi adeti bekliyorum,adet bitince ateş ölçmeye başlıyorum..
belkide hamile olursam ateş ölçmemede gerek kalmaz :)
Allahım sen büyüksün ne olur duy sesimizi
1 ay önce istemeye başladık. ve nedense hamile gibi hissediyordum kendimi.. psikolojikmiş 4 ocakta adet oldum. bu ay daha yoğunlaşıcam bu iş üzerine. elimden geleni yapıcam canım, desteklerinizde olursa çok memnun olurum.. sen ne durumdasın? Allah isteyen ve en önemlisi bu sorumluluğu alabilecek herkese nasip etsin..
süpersin yokh
ovulasyonun önü arkası dolu
çalışmalar süper oldu senin bu ay
benim şu aptal tabloma bakar mısın
adet dün başladı 35,8 ile
bugün yine yükseldi ateşim 36,2
hiç birşey anlamadım
adetliyken niye yükseldi ki
39d6b0 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım belkide 2 yumurtan vardı biri 12de digeri 14te çatladı neden öyle düşünmüyorsun
canım biz daha yumurtanın yeni çatlamasından bahsediyoruz sen test yapmışsın. bu durumda adetine daha 14 gün oluyor. sen en son hangi tarihlerde adet oldun son 3 ayı bi sayar mısın
ben senden tam tamına 1 yıl önce başladım bu işe henüz yok İnşallah olur hayırlısıyla..
24 kasım
22 kasım
19 aralık son 3 ayın adet tarih başlangıçları bunlar canım..çok erken davranmısım dimi canım
evet test için çok erken ama çatlamayı bilemiycem belki çatlama yükselmesi değildir o. gördüğüm kadarıyla senin 27-30 gün civarında adet dögün.
30-14=16
27-14=13
senin yumurtanın çatladığı günler 13-16. günler arasında buna dikkat et. şu an 22. gündesin. o zaman bu yükselme çatlama değil. yani 8 ocağı kaçırdım diye üzme kendini. ama tabi bi ihtimal bazen yumurta geç de çatlayabilir. neyse inşallah seninki yerleşme sonrası yükseliş filandır. öyle ümit edelim. şu an adetine en az 6 gün var. test yapacaksan da en az 6 gün sonra yap tamam mı
bence sen halay mendilini al canımmaaşşallahın varrr
canım belkide 2 yumurtan vardı biri 12de digeri 14te çatladı neden öyle düşünmüyorsun
canım adetin böyle müthiş sökünme şeklinde olması ve geç olması bedenin hamile kalmaya hazırlandıgına işarettir birçok kişiden duydum ben bunu oyüzden bu ay çalışmalara iyi geçsin yarında ateşin yükselirse bence çizgiyi çekecek
tamam canım çok çok teşekkür ediyorum sana :)
bende şöyle bir yorum çıkardım ; eger benim yumurtanmın çatladıgı günler 13-16 arasındaysa..buda 30 aralık-2 ocak arasına tekamül ediyo..yani o zamanlrda ilişki oldu..çünkü gün aşırı yapıyoruz...
ve ben ozaman daha bu topiği bulmamıştım yani ateşimi ölçmüyordum..belkide senin dediğin gibi yerleşmeden sonraki yükseliştir...
ay içime remen umut tohumları serptin canım ya inşallah öyledir. :)
şimdi ben yine ateşi ölçmeye devam ediyim dimi ?
evet et. eğer adet olursan da inşallah olmazsın kaçla adet olduğunu ateşinin kaç gün önce düştüğünü filan öğrenmiş olursun.
seninle herşeyimiz birebir aynı. benim cuma günkü grip ateşimi silsem birbirinin kopyası olur nerdeyse.tip olarak yani. beraber bekliycez senle.. boşver pazar sabah akşam olması işi kurtarır inşallah. başağrın başka bişeyden olabilir canım. ben ovulasyonla başağrısnı bağdaştıramıyorum ama akıntı ve ovlasyon sancısı varsa o ayrı..
kızlar selam benim tablo nasıl,bir yorum yaparsanız çok sevinirim,düşmez inşallah diye dua ediyorum,hergün heyecanla ölçüyorum,bugün doğumgünüm inşallah Allah bebeğimizi göndermiştir..
362203 Ovulation charts on FertilityFriend.com
BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4
5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
bu ay bat 30 ocak olması lazım,kızlar bu tabloya göre ne zaman yumoşlarım ayın 11 gibi mi ?:26:
Maşallah yaa hergün ilişki olmuş. tekrar diyim maşallah..
benim bu ay gün aşırı olmasına rağmen akşam sistit oldum ve akşam hiç durmadan kanlı idrar söktüm acıyla ve kıvranmalarla.. bilmiyorum belki gece 15 bardak su içmişimdir ama şimdi iyiyim şükür.. ama akan kanlarla beraber benim hayallerim de söndü.. ilk defa bu kadar ağır geçirdim sistiti..
hiç bilemiyorum canım ben de preseed istedim ama yetişmedi hatta bu gidişle gelmiycek gibi görünüyor.. hayırlısı artık...
kızlar bu da tablom...
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
Maşallah yaa hergün ilişki olmuş. tekrar diyim maşallah..
benim bu ay gün aşırı olmasına rağmen akşam sistit oldum ve akşam hiç durmadan kanlı idrar söktüm acıyla ve kıvranmalarla.. bilmiyorum belki gece 15 bardak su içmişimdir ama şimdi iyiyim şükür.. ama akan kanlarla beraber benim hayallerim de söndü.. ilk defa bu kadar ağır geçirdim sistiti..
hiç bilemiyorum canım ben de preseed istedim ama yetişmedi hatta bu gidişle gelmiycek gibi görünüyor.. hayırlısı artık...
kızlar bu da tablom...
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
merhaba kızlar dışa gebelik nedir bileniniz veya yaşayanınız varmı acaba bana acil bilgi lazım bugün dr.a gittim ve maalesef kese görünmedi bugün 5 haftalık olduk.dr.um kan testi istedi verdim degerim 2700 çıktı ben 1000den sonra kesenin oluştugunu biliyorum ama ona daha çok şaşırdım dr.um cuma gel yeniden bakalım dedi dualarınızı eksik etmeyin kızlar moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?