Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım biz daha yumurtanın yeni çatlamasından bahsediyoruz sen test yapmışsın. bu durumda adetine daha 14 gün oluyor. sen en son hangi tarihlerde adet oldun son 3 ayı bi sayar mısın

ben senden tam tamına 1 yıl önce başladım bu işe henüz yok İnşallah olur hayırlısıyla..

Canımmm inşş yaa bunca emeklerimiz boşa çıkmaz (

canım aslında 36,2 de çok yüksek bi ateş sayılmaz bence 35 e düştüğünde ateşin farklı dış etkenlerdn fln etkilenmiş olabilir
yada normal adet ateşin kaçtı onu biliyomusun kendin?
yada şu ihtimal var adetken yada adete yakın yumurtlayanlar da oluyormuş, belkide yumurtladın kimbilir,
ateşin bgnden snra normal seyrine döner heralde, yeni dönemin hayırlı olsun inş bu ay bebişin gelir canım ..

canım belkide 2 yumurtan vardı biri 12de digeri 14te çatladı neden öyle düşünmüyorsun

Aklıma gelmedi değil canım vallaa :)
inş öyle olmuştur ikizlerim gelir
off nasıl geçecek kızlar şimdi 9 gnü hiç bekleyesim yok benim ((
bekledikçe umutlarım tükeniyor sanki :26:

24 ekim
22 kasım
19 aralık son 3 ayın adet tarih başlangıçları bunlar canım..çok erken davranmısım dimi canım

Son düzenleme:
24 kasım
22 kasım
19 aralık son 3 ayın adet tarih başlangıçları bunlar canım..çok erken davranmısım dimi canım

evet test için çok erken ama çatlamayı bilemiycem belki çatlama yükselmesi değildir o. gördüğüm kadarıyla senin 27-30 gün civarında adet dögün.
30-14=16
27-14=13

senin yumurtanın çatladığı günler 13-16. günler arasında buna dikkat et. şu an 22. gündesin. o zaman bu yükselme çatlama değil. yani 8 ocağı kaçırdım diye üzme kendini. ama tabi bi ihtimal bazen yumurta geç de çatlayabilir. neyse inşallah seninki yerleşme sonrası yükseliş filandır. öyle ümit edelim. şu an adetine en az 6 gün var. test yapacaksan da en az 6 gün sonra yap tamam mı

tamam canım çok çok teşekkür ediyorum sana :)

bende şöyle bir yorum çıkardım ; eger benim yumurtanmın çatladıgı günler 13-16 arasındaysa..buda 30 aralık-2 ocak arasına tekamül ediyo..yani o zamanlrda ilişki oldu..çünkü gün aşırı yapıyoruz...

ve ben ozaman daha bu topiği bulmamıştım yani ateşimi ölçmüyordum..belkide senin dediğin gibi yerleşmeden sonraki yükseliştir...

ay içime remen umut tohumları serptin canım ya inşallah öyledir. :)

şimdi ben yine ateşi ölçmeye devam ediyim dimi ?

rabbim duysun sesini canım benim inşallah olur

ben senden tam tamına 1 yıl önce başladım bu işe henüz yok İnşallah olur hayırlısıyla..[/QUOTE]

senin için dua edicem. inş olur canım. Allah kavuştursun seni bebişinle tez zamanda

evet et. eğer adet olursan da inşallah olmazsın kaçla adet olduğunu ateşinin kaç gün önce düştüğünü filan öğrenmiş olursun.

evet et. eğer adet olursan da inşallah olmazsın kaçla adet olduğunu ateşinin kaç gün önce düştüğünü filan öğrenmiş olursun.

tamam canım çok teşekkür ediyorum caok sağol beni aydınlattıgın için :)

aaa ne güzel birbirimizi takip ederiz ozaman
akıntıyı bilmiyorumda kasıkta hafif hafif ağrılarım oluyo arasıra hala geçtiğimiz aylarda çok şiddetli oluyodu ov.ağrılarım bu 2 aydır nedense öyle olmuyo hayırlısı bakalım saol

ayyy canım inşallah hamilesindir ateşin güzel akıntında varmış krem geneldehamilelerde oluyomuş o akıntı sanırm gerçi senin geçtiğimiz aylardada olmuş ama hayırlısı olsun

BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4

5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4

bu ay bat 30 ocak olması lazım,kızlar bu tabloya göre ne zaman yumoşlarım ayın 11 gibi mi ?:26:

Son düzenleme:

canım adetın kac gunde bır oluyorsa o gun sayısından 14 cıkart asagı yukarı olası yumurtlama tarıhını ogrenırsın ornegın 28 gunde bır se 28-14: 14 14. gun catlama oluyorum o sekılde hesaplayabılırsın atesıne gore daha catlamamıssın bence

teşekkür ederim canım senin yarın da ateşin yükselirse 16. günde çatlamış demektir...2 gün daha aeşin yüksek giderse zaten tablon çizgiyi çeker...

çoookkk geçmiş olsun canım benim.
Sanırım 15.gün olmuş çatlama.
Çabuk iyileş inşallah

merhaba kızlar dışa gebelik nedir bileniniz veya yaşayanınız varmı acaba bana acil bilgi lazım bugün dr.a gittim ve maalesef kese görünmedi bugün 5 haftalık olduk.dr.um kan testi istedi verdim degerim 2700 çıktı ben 1000den sonra kesenin oluştugunu biliyorum ama ona daha çok şaşırdım dr.um cuma gel yeniden bakalım dedi dualarınızı eksik etmeyin kızlar moralim çok bozuk

canım benim ben hiç bilmiyorum
senin için sadece dua edebilirim
normalde kesenin bu değerde görünmesi gerekir derler ama bazen şaşırtıcı durumlar olabiliyor
o yüzden sen içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…