Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mrb kızlar bu da bugünkü durum bir düşüş var ama normal sanırsamEki Görüntüle 323253
Maşallah yaa hergün ilişki olmuş. tekrar diyim maşallah..
benim bu ay gün aşırı olmasına rağmen akşam sistit oldum ve akşam hiç durmadan kanlı idrar söktüm acıyla ve kıvranmalarla.. bilmiyorum belki gece 15 bardak su içmişimdir ama şimdi iyiyim şükür.. ama akan kanlarla beraber benim hayallerim de söndü.. ilk defa bu kadar ağır geçirdim sistiti..

hiç bilemiyorum canım ben de preseed istedim ama yetişmedi hatta bu gidişle gelmiycek gibi görünüyor.. hayırlısı artık...

kızlar bu da tablom...
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

adetim 28 yada 29 günde bir olur. en son 29. günde adet oldum. regl tarihim 04 ocaktı. bugün son günüm. artık neler yapmam gerekiyor arkadaşlar. bu konuda epey tecrübesizim ve nasipse hamiş olmak istiyorum :97: önerileriniz neler??

kalkıca akması normal
ben 1 yıla yakın kullandım
ama içime sıkmadım
sürdüm sadece kolaylık sağlasın diye
krem sürer gibi

kızlar günaydın
ben cuma günü ov.testinde çift çizgiyi gördüm gecesi çalışma oldu
cumartesi silikti ikinci çizgi o gün yapmadım çünkü geçen ay sanki pozitiften sonraki 2.gün çatlamıştı yumurta öle çıkardım ateş takibinden falan bide biz çok az da olsa spermde düşüklük var yada tam sınırda diyim size,o yüzden 1 hem bir gün ara veriyim dedim
sonra pazar sabahıve akşamı tekrar ilişki oldu
pazar günü bir başağrım başladı çatlıycak gibi sabah 6 da başladı akşam yatana kadar hiç kesilmeden tabi bide göğüslerim iyce acımaya başladı
şunu sormak istiyorum başağrısı yumurtanın çatladığının belirtisimidir sizce yoksa ovulasyonun bittiğinin mi
yumurtam cumartesimi çatladı acaba keşke o günde ilişki olsaydı ona üzülüyorum şimdi biliyorum nasipse zaten olucakta bizde yapılması gerekenleri yapmamız lazım ama dimi

buda tablom
381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bir adet eczaneden derece alıyorsun.sabah 6-8 arasına saatini kuruyorsun. her sabah yataktan kalkmadan uyanır uyanmaz dereceyle dil altından her gün aynı saatte (7 ise hep 7)ateşini ölçüyorsun. yarından itibaren başla. yatağının yanına bir kalem ve not kağıdı koy ve ölçtükten sonra not et. ve buraya ekle bizler burda oldukça yorumlarız. sanırım yarın 7. günün olacak senin büyük ihtimal yumurtan 14-16 civarı çatlıyordur.

valla canım hamile miyim değilmiyim bende bilmiyorum gunum 2 gun gecti bugunde olmadım daha henüz şaşkınım ama belki gec regl olabilrim bugunku tablomda bu 395344 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bence sen halay mendilini al canım maaşşallahın varrr
Kızlar günaydın,

tablom son 2 günlük ateşimi de girince doğru yolu buldu ve 12 den 14. güne çekti çizgimi
aferin ona :))
şimdi bekle durr 9 gün var dahaa offffffff

Eki Görüntüle 323271
canım belkide 2 yumurtan vardı biri 12de digeri 14te çatladı neden öyle düşünmüyorsun

canım adetin böyle müthiş sökünme şeklinde olması ve geç olması bedenin hamile kalmaya hazırlandıgına işarettir birçok kişiden duydum ben bunu oyüzden bu ay çalışmalara iyi geçsin yarında ateşin yükselirse bence çizgiyi çekecek

seninle herşeyimiz birebir aynı. benim cuma günkü grip ateşimi silsem birbirinin kopyası olur nerdeyse.tip olarak yani. beraber bekliycez senle.. boşver pazar sabah akşam olması işi kurtarır inşallah. başağrın başka bişeyden olabilir canım. ben ovulasyonla başağrısnı bağdaştıramıyorum ama akıntı ve ovlasyon sancısı varsa o ayrı..

tamam canım bugün ilk işim eczaneden dereceyi almak olacak. böylece annelik için ilk adımı atmış olucam teşekkür ederim canım. her gün işim gereği zaten o saatlerde kalkıyorum. ölçüm sonuçlarımı burdan paylaşıcam

canım adetim değil dün gece sistit oldum(idrar yolu enfeksiyonu) hani idrar yaparken çok az gelir de yanar ya o. ama benimki ileri derecede oldu yani kanlı idrar akıttım sürekli..

bebeğe yeni mi karar verdiniz. İnşallah bekletmez yavrun seni hemen gelir..

kızlar hiç yorum yapacak olan yokmu ???

birde bu eczaneden alınan gebelik testleri ne kadar süre sonra doğruyu söylüyo acaba bilen varmı

kızlar hiç yorum yapacak olan yokmu ???

birde bu eczaneden alınan gebelik testleri ne kadar süre sonra doğruyu söylüyo acaba bilen varmı

şu an adetin kaçıncı günündesin? bu kadar az veriyle yorum yapak zor hele kaçıncı günündesin bunu bilmeden imkansız

Romaroma belki de şu 36.8 olduğu gün çatladı kaçıncı gün olduğunu yaz istersen yanına daha iyi olur

Ronyaaa canım ya ben görmedim seni ,yazıp çıkıorum hemen
nasılsınız bakalım ?kızın futbola devam mı :) ?

şu an adetin kaçıncı günündesin? bu kadar az veriyle yorum yapak zor hele kaçıncı günündesin bunu bilmeden imkansız

canım 19 aralıkta adet oldum.. 27 aralıkta adetim bitti.. şimdi işte heralde tekrar adet olucam fakat adet günlerim hep sürekli değişiyor ne zaman olucagımıda bilmiyorum...aslında adet olduktan sonra ölçmeye başlasam daha sağlıklı sonuçlar elde edicem heralde...

ya birde benim tablom filanda yokya ondan dolayı heralde bende kendimi anlatamıyorum kimseye

şu an 22. gündesin. yeni çatlamış olabilir. 8 ocakta ilişki oldu mu

ya kaçıncı gün derken ilk adet oldugum tarihten itibarenmi sayıyorum canım...19 aralıkta adet oldum ilk 27 aralıkta bittim canım..

ayrıca ateşimin 36.8 oldugu gün bugün yani sabah ölçtüm uyanınca...

birde birşey daha sormak isityorum yumurtanın çatladıgı gün mü ilişki gerekiyo canım ?

ya ben bu konuda çok bilgisizim biliyorum umarım sizi sorularımla sıkmıyorumdur hakkınızı helal edin lütfen

ateşin çatladığı günden önceki gün ve o gün normalde ilişki önerilir
burda genelde arkadaşlara yumurtanın çatladığı güne kadar ilişki olsun diyoruz
dediğin gibi sen de kendini tanımıorsun ,bakalım ne olacak kaçla adet gelecek o da öenmli belki de hiç adet gelmeyecek daha da tablon olmayacak :)

ay inşallah canım ya :)

ama bazı kişilerden duyuyorum insan hamile oldugunu hemen hissedermiş ben öyle birşey hissetmedim

birde gebelik testi yaptım oda negatif çıktı..eşimde hemen öyle belli olmaz kendini üzme dedi ama bende çok üzüldüm

ben o zaman şimdi adeti bekliyorum,adet bitince ateş ölçmeye başlıyorum..

belkide hamile olursam ateş ölçmemede gerek kalmaz :)

Allahım sen büyüksün ne olur duy sesimizi

bebeğe yeni mi karar verdiniz. İnşallah bekletmez yavrun seni hemen gelir..

1 ay önce istemeye başladık. ve nedense hamile gibi hissediyordum kendimi.. psikolojikmiş 4 ocakta adet oldum. bu ay daha yoğunlaşıcam bu iş üzerine. elimden geleni yapıcam canım, desteklerinizde olursa çok memnun olurum.. sen ne durumdasın? Allah isteyen ve en önemlisi bu sorumluluğu alabilecek herkese nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…