düzensizleşmiş brz canım ama genelde oluyor herkeste bebişten sonra
korunmayı bırakınca 5 öne 5 arkaya atar diyor doktorlar,
senin en az 29 en fazla 38 gün sürmüş,
bu şekilde düzensiz olunca en az ile en fazla süren günü alarak değerlendirin diyorlar
mesela 29-14= 15. gün ile 38-14= 24. gün arası senin bol verimli günlerin.
kaba bi hesapla böyle bişey çıkıyor.
yaaa daha bugün 20.gün bizim pil bittiinsan bilemiyorki ama eğer (Allah korusun)bebiş olmazsa ovulasyon testi almayı düşünüyorum buakşam değilde yarın sabah yapsam işe gidiyorum engeç 7,30da kalkmam gerek yatamam hiç oyüzden ben yine akşamı değerlendirsemmi ne dersin :26:
gelartık sonucu almış mıdır acaba :44:
kızlar maalesef yok sonuç 1 yazıyor sadece
dün ve önceki gün lekelenmen olmuş. bu şu demek. ya adet geliyor. ya da zaten daha yeni yerleşti ve çıkmaması normal. İnşallah 2. seçenektir.
dr ile görüştüm 2 gün daha bekle sonra testi tekrarla dedi başka bir hastanede
canım hayırlısı olsun, sıkma canını belkide geç döllenme falandır
ateşin hala yüksek olduğunu göre bugünlerde gelmeyecek senin adet
sonra testi tekrarlarsın inş gelmez
bebiş sürpriz yapar..
kızlar ovulasyon dönemindeki akıntı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi bana. benim bugün 8. günüm dün ov. testi negatifti. benden bugün berrak olmayan hafif sarı renkte ve yapışkan akıntı geldi bu ne demek?
kızlar selam ne olur bir akıl verin,bugün 25.günüm sabah iki tane test yaptım silik çizgi çıktı ikisinde de beklemeden,ateş tablom iyi gidiyor,kararsızım sizce kan testi yaptırmalımıyım yoksa bekleyeyim mi ateş tablom da aşağıda,ne olur yardım..
362203 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar selam ne olur bir akıl verin,bugün 25.günüm sabah iki tane test yaptım silik çizgi çıktı ikisinde de beklemeden,ateş tablom iyi gidiyor,kararsızım sizce kan testi yaptırmalımıyım yoksa bekleyeyim mi ateş tablom da aşağıda,ne olur yardım..
362203 Ovulation charts on FertilityFriend.com
atesin cok cok iyi gidiyordaha zaman var ama bu gidisatta hamilesin gibi, silik cizgiyi de iki testte de gorduysen bence olumlu. yeronde olsam kan testine giderdim hemen
canım ateşn cok ıyı ama sana tavsıyem hemen kan testi yaptırma. bıraz zaman gecmesini bekle adet gununu en az 3 gun gecır once ıdrar testı yap sımdı sılıkse o zamana daha koyu olur ondan sonra kana gıt. sımdı gıtsen bıle degerın dusuk cıkacagından gunlerce tedırgınlık yasayacaksın degerm yukseldımı yukselmedı mı dıye. ama baya hamıle olma olasılıgın yuksek. tebrıkler sımdıden
of çok kafam karıştı,napsam ki böyle de tedirgin bekliyorum gerçi,içim içime sığmıyor hani güzel bir değer çıkar da içim rahatlar mı dedim ama bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?