Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yaaa daha bugün 20.gün bizim pil bitti insan bilemiyorki ama eğer (Allah korusun)bebiş olmazsa ovulasyon testi almayı düşünüyorum buakşam değilde yarın sabah yapsam işe gidiyorum engeç 7,30da kalkmam gerek yatamam hiç oyüzden ben yine akşamı değerlendirsemmi ne dersin :26:

bu sabah olmuş bence o idare eder bugnü,
hem bak miktar olarak az oldu fln demiş ya iyice kalitesizleşmesin bide en azından 1 tam gün beklesn brz
hem doktor 7si ile 12 si demiş bugünü oldu say bide yarın yapın bide 13ü sağlama alın snrası tamam :))

kızlar ovulasyon dönemindeki akıntı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi bana. benim bugün 8. günüm dün ov. testi negatifti. benden bugün berrak olmayan hafif sarı renkte ve yapışkan akıntı geldi bu ne demek?

dr ile görüştüm 2 gün daha bekle sonra testi tekrarla dedi başka bir hastanede

canım hayırlısı olsun, sıkma canını belkide geç döllenme falandır
ateşin hala yüksek olduğunu göre bugünlerde gelmeyecek senin adet
sonra testi tekrarlarsın inş gelmez
bebiş sürpriz yapar..

anladım ki insan her ay umutlanıp umutları bitince üzülmektende vazgeçiyor ben vazgeçtim üzülmekten 2 gün sonrada sonucun değişeceğini düşünmüyorum ama tabikide hayırlısı

canım akıntı sürekli gelebilir. önemli olan hem ateşin hem de testlerin. daha 8. gün çok çok erken. heleki 24. gün yumurtası çatlamış birine göre.

atesin cok cok iyi gidiyor daha zaman var ama bu gidisatta hamilesin gibi, silik cizgiyi de iki testte de gorduysen bence olumlu. yeronde olsam kan testine giderdim hemen

canım ateşn cok ıyı ama sana tavsıyem hemen kan testi yaptırma. bıraz zaman gecmesini bekle adet gununu en az 3 gun gecır once ıdrar testı yap sımdı sılıkse o zamana daha koyu olur ondan sonra kana gıt. sımdı gıtsen bıle degerın dusuk cıkacagından gunlerce tedırgınlık yasayacaksın degerm yukseldımı yukselmedı mı dıye. ama baya hamıle olma olasılıgın yuksek. tebrıkler sımdıden

atesin cok cok iyi gidiyor daha zaman var ama bu gidisatta hamilesin gibi, silik cizgiyi de iki testte de gorduysen bence olumlu. yeronde olsam kan testine giderdim hemen

değerin düşük çıkmasından korktuğum için tereddütlüyüm,ama sonuçta ne yaşayacaksak yaşıyoruz engel olamayız,içimde güzel hisler var ama bir kere hamile kalıp kaybettiğim için korkuyorum,gidicem heralde dayanamayıp,ilk hamileliğimde 29.günümde kan testim 451 di ve idrarda yine bugünküler gibi silikti,belki yine güzeldir kan değerim,dua edin bana ne olur

of çok kafam karıştı,napsam ki böyle de tedirgin bekliyorum gerçi,içim içime sığmıyor hani güzel bir değer çıkar da içim rahatlar mı dedim ama bilemedim..

of çok kafam karıştı,napsam ki böyle de tedirgin bekliyorum gerçi,içim içime sığmıyor hani güzel bir değer çıkar da içim rahatlar mı dedim ama bilemedim..

canım değerin güzel çıksa bile önemli olan artarak ykselmesi
o teredüte düşeceksin sürekli
bence en azından adet gününü bekle
ama bebiş gelmiş gibi görünüyor, inş tamamına erdirsin rabbim
şimdiden tebrikelr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…