canım değerin güzel çıksa bile önemli olan artarak ykselmesi
o teredüte düşeceksin sürekli
bence en azından adet gününü bekle
ama bebiş gelmiş gibi görünüyor, inş tamamına erdirsin rabbim
şimdiden tebrikelr :))
çok güzel şeyler yazmışsınız canım inşallah dediğiniz gibi gelmiştir bebiş,ff çizgiyi ilk 12.güne çekmişti sonra değiştirdi çizginin yerini,yani adet günüm yarın da olabilir kasık ağrımda 13.gün olmuştu ben o gece yumurtlamış olabilirim diye düşünüyorum,yani eğer öyleyse de cuma veya cumartesi..
bence çizgin şuanda doğru yerde 14 gün çatlamış yumurtan,
3-4 günün var en fazla
kızlar ben dayanamadım kanı verdim,sonucu 1 saat sonra maille gönderecekler çok heyecanlıyım,dua edin bana ne olur:)
hayırlısı olsun cnm inşş güzel haber gelicek dualarımız seninle..
kızlar ben dayanamadım kanı verdim,sonucu 1 saat sonra maille gönderecekler çok heyecanlıyım,dua edin bana ne olur:)
inşallah canım,bekleseydim de strese girecektim 2 gün sonra yaptırsam da kendimi biliyorum,hayırlısı olsun,bakalım,sonucu heyecanla bekliyorum:))
inşallah melek evladın kardşeini yollamıştır güzel haberlerini bekliorum
yokh naber canım yaa nasıl gidiyo ben geçen ayda kırmızı kartı yedim klomen çatlatma iğnesi bi halta yaramadı :)bu ay çörek otu bal tarçın yedim bakalım nolcak
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tabloma baksana çatlama ihtimalim varmı sence baya düştü ateşim
iyilik cnm yaa nolsun beklemeye devam, görünmüyosun sen fazla?
olsun cnm herşeyde bi hayır vardır yeni dönem hayırlı olsun inşş bu ay bebişin gelsinn
baya düşmüş evt heran çatlıcak sanki akıntını da takip et
W işaretlemişsin yakınsın yumurtlamaya
bence bugünnden snra hergün çalışın kaçırmayın yrnki ateşine göre yorum yaparız ztn
birden fırlarsa kaçırmamş olursun
doktorum hep 2 günde bir dedi pazartesi çarşamba cuma cumartesi günleri çalışam günlerimiz:)bebek tamamen odak noktamız oldu gelen gideni gideceğimiz yeri uykumuzu bu günlere göre ayarlıoruz pazartesi misafir vardı düşünsene saat 1 de gittilero saatten sonra çalışma oldu sabah erkenden kalktım 6 da banyo yaptım 7 de işe gttim emeklerimiz boşa çıkmaz inşallahhh senin az mı kaldı günün takipteyim canım giriorum hergün herşeyi okuyorum merak etme altta görürsün:)
kızlar sonucum 109,41 çıkmış dpo 11 sizce nasıl,hamileyimmmm galibaaaa,ay çok heyecanlıyımm
haydi halayaaaaaaa
tebrikler canım hamilesin elbettee dpo 11 de harika bi rakam bana sorarsan
allah kucağına almayı nasip etsin inş bizim için de dua et
:))tabiki edeceğim burda hamile kalmak için uğraşan tüm arkadaşlarım hepiniz için dua edeceğim,inşallah değerim düzenli artar,darısı hepinizin başına inşallahh..
kızlar sonucum 109,41 çıkmış dpo 11 sizce nasıl,hamileyimmmm galibaaaa,ay çok heyecanlıyımm
tebrik ederim tatlım...Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza. ...
Amin canım inşallah,ilk bebeğimi kaybettiğim için korkuyorum hep pozitif düşünmeye çalışıyorum ama inşallah Allah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder,darısı hepinizin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?