Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zebek,nisbhr,karanfilce kızlar hepinize çok teşekkür ederim,Allah inşallah sağlıkla kavuşmayı nasip eder,dua edicem darısı başınıza olsun..belirti olarak sadece 2 gündür gece sağdan sola dönerken,ya da eğilirken kalkarken falan tarif edemiyorum hafif batma gibi bişeyler oluyordu,bir de hiç hareketsiz otururken arka arkaya iğne batırır gibi bir his,ben aynı şeyi önceki hamileliğimde de hissetmiştim,göğüslerim yumurtlama gününden itibaren acıyordu,hala hassas ama bu öyle aman aman bir acı değil..bir de 2 gündür yine çok çabuk yorulduğumu hissettim ki ben enerjik bir tipimdir,ama kızlar şöyle söyleyim bunlar her ay acaba mı dedirten türden belirtiler,esas farklı olan hissettim içime öyle bir his geldi,daha önce de ocakta hamile kalmıştım,ona kavuşamadım kürtaj oldum,4 ay korundum,korunmasız 7.ayda yine hamileyim..eşimin sperm sayısı düşüktü,sperm hızı ve morfolojisi iyiydi..ürolog eşime hormon testi bir de Asa taesti istedi(vücutta sperme karşı antikor gelişiyor ve spermleri öldürüyor,erkekte olursaa sayı düşüyor haliyle,kadında bulunursa da hamile kalmak zor oluyor)hormonları normal ama antikor testi pozitif çıktı,eşime 3 ay kullanması gereken bir ilaç verdi,bir de vitaminler..ben de bu arada keçiboynuzu kürüne başladım bir gün bile atlamadan düzenli kullandı eşim,belki de hepsinin etkisi oldu,ha bir de ben bu aya kadar hiç belimin altına yastık koymuyordum hemen 10 dakika sonra kalkıyordum,ama bu sefer hiç kalkmadan yastıkla sabaha kadar yattım,,size tavsiyem eğer 6 ayınız korunmasız geçtiyse eşiniz mutlaka bir sperm testiyle üroloğa görünsün,hiç tahmin etmedeğiniz durumlarla karşılaşabiliyorsunuz..umarım sizlere faydası olur söylediklerimin..

Son düzenleme:

hayırlı olsun cnm sağsağlım kucağına almak nasip olsun inşallah...paylaşımın için saol cnm gerçektende çok yararı oluyor hamile kalma sürecinde yaşanan belirtiler yapılan yöntemler...

kızlar sonucum 109,41 çıkmış dpo 11 sizce nasıl,hamileyimmmm galibaaaa,ay çok heyecanlıyımm

hayırlı olsun tatlım ne güzel Allah bizlere de nasip etsin dua et lütfen sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inş.

karanfil canım ateşine baktım şimdik
gözün aydın çatlamış senin yumoşun
inşallah sıkı sıkı tutunmuştur anneciğine

karanfilcimm ben de çatlattım yumurtayı36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
artık şu hamileliğin darısı bize inşallah
ayrıca kayınvalidem bakamaz canım çünkü ben uzaktayım mecburen bir süreen sonra bakıcı bulunur

mulbery canım ben hayıtı 3 aydır kullanıyorum
ilk ay balla karıştırıp yedim
2 aydır da adetle birlikte başlayıp 10 gün boyunca tok karna günde bir kere bir tatlı kaşığı kadar hayıtı suyla kaynatıp ılıtıp içiyordum canım
ve benım hormonlarımı düzenlediğini düşünüyorum

karanfil canım ateşine baktım şimdik
gözün aydın çatlamış senin yumoşun
inşallah sıkı sıkı tutunmuştur anneciğine

ronyacım nasılsın
benım de çatladı sanırım
ne düşük ateşliyim ben yaa
karanfile bak 36.8 lerde şimdien
bu kız hamile kalsa ne olacak acaba

bi baksan bebeğim önceki mesajıma yorum yapsan lütfeeeeeeeeennnnnnnnnnn

ronyacım nasılsın
benım de çatladı sanırım
ne düşük ateşliyim ben yaa
karanfile bak 36.8 lerde şimdien
bu kız hamile kalsa ne olacak acaba

canım sağool iyiyim ben
bakayım tablona geçmişe biraz baktım ama göremedim
canım benimde ateşim hep çok yüksekti
hamile kaldığım ay 36,7 de yumurtam çatladı
37.1 lere kadar çıktı ateşim
ama bu demek değilki yüksek ateşle hamile kalınır

ronya banaa bir yorum yap bebeğim yaaa nolurrrrr????

saol canım bilgilendirdiğin için eşinin değerleri az derken tam olarak kaçtı 1 cc deki totaldeki falan yazarsan sevinirim saol

Cnm belirtiler de cok onemli bence,senin belirtilere gore dedigin gibi gecede catlamis olabilir tabiki cnm..zaten sabahina isin dusmus..
Kesinlikle cnm,Rabbim ol desin yeterki gerisi bos

Yokh cnm bende tablona bakinca sanki yerlesme dususu gibi hissettim,ins oyledir cnm..

Karanfilcim bencede catlamis yumurtan cnm,ins bebegin seninledir

ateş ölçtüğüm bu 2.ay yok sürmedi

Canim normalde Luteal fazlarin ne kadar suruyor?

Hey mas..baya calisma olmus sizde,ins emeginizin karsiligi gelir canim..Aslinda ates olcmek cok cok iyi bir yontem bence ates olcerken tahminen yumurtlamaya en yakin zamanda baslamak hem yorulmayi engeller hemde sperm kalitesi acisindan daha iyi olryani bir kac ay atesini olcen kisi tahminen degerlere sahip oluyor zaten atese gorede en yakin zamanlarda iliskide bulunmak onemli..cok onceden baslayip kendinizi yormazsiniz..tabi doktorun sana tarih vermis sanirim sizde bu tarihleri kacirmak istemediniz..hayirlisi olsun cnm..ins bebeginiz gelir bu ay..

umarm öyle olur zaten 30.32 günde bir bat tarihi 17 si nırmal ama değerlendirene

Canim 17.gun catlamis olsada 1 gun oncesi dolu nasilsa ins olmustur cnm..

Canim benim nacizane tavsiyem eger imkanin varsa ovulasyon testi kullanman ins gerek kalmaz ama...ates olcerken ayni zamanda ovulasyon testi yapmak cok garanti oluyor cunku Sizde cok yorulmazsiniz:26:

Canim tebrik ederim bence silik cizgi cikmissa hamilelik vardir,,zaten onemli olan 2 gunde bir degerlerin duzenli artmasi..simdi kan vermezsen 2 gun sonra yine vermicekmiydin.iyiki gidip kan testini vermissin,bundan sonrada ins katlanarak artar degerin

kızlar sonucum 109,41 çıkmış dpo 11 sizce nasıl,hamileyimmmm galibaaaa,ay çok heyecanlıyımm

Mas.
Tebrik ederim tekrar cnm..ins sag salim kucagina alirsin bu sefer.amin

Canim tahmin ettigin gibi 16.gun catlamis yumurtan..hayirli olsun,ins bebgin seninledir

sağol canım doğru söylüyorsun eğer bugün yumurtam çatladıysa bu gece de yapsakmı biz ne diyosun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…