kızlar sonucum 109,41 den 224,83 e çıkmışAllahıma şükürler olsun doktorum gayet iyi dedi,inşallah sağlıkla devamı gelir,çok mutluyum Allah size de yaşatsın inşallah bu duyguyu..
everycim takma kafana sakin sakinnnnn.... bebişi düşün etkilenmesinbide bana yorum yap ne biliyim bişeyler de işte :26:
banada yorum yapın yaa
ben bebek çalışmalarınızı tebrik etmek istiyorum :)gece gündüz demeden maşallahınız var hocam :)sonunda gelsin veletler artık
ben bebek çalışmalarınızı tebrik etmek istiyorum :)gece gündüz demeden maşallahınız var hocam :)sonunda gelsin veletler artık
every naber kuzu çalışmalar nasıl gibio benim bugünlerde yumurtlama günlerim yoruldummmmmmmmmmmm
sana da bebişin olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum arkadaşım bu kadar
everycim takma kafana sakin sakinnnnn.... bebişi düşün etkilenmesinbide bana yorum yap ne biliyim bişeyler de işte :26:
ben de nazlimla ayni fikirdeyim fatoscum
bebis mecbur gelecek bu ay kacis yok
birinden kacsa baskasi geliyor hemen birini mecbur sececek inatci yumurta
bu yumoşlar inatçı askerlerde bedelli mi ne?işlerini bilmiyorlar tut kolundan çek götür işte
kızlar sonucum 109,41 den 224,83 e çıkmışAllahıma şükürler olsun doktorum gayet iyi dedi,inşallah sağlıkla devamı gelir,çok mutluyum Allah size de yaşatsın inşallah bu duyguyu..
yok bu sefer sececekler mecburlar
amannnnn be yeterrrrrr diycekler artik, iclerinden en iyisini en sagliklisini kabul edecekler kacis yok kiher gun her gun
ben dun dinlendim ama onumdeki gunler nonstop devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?