takılıyorum kuzum
insan böyle durumlarda heyecan yapıyor haliyle
rabim utandırmasın
tez zamanda kavuştursun bebeklerimzle bizi
senin leke ne zaman geldi bugün mü
ahh ahhh amin inşallah isteyen herkesi bebeğine kavuştursun canım...
yumurtlama günün kesin dimievet canım bugün geldi leke... bi ıslaklık hissettim wc de bi baktım kahverengi leke çok deildi böle 4-5 damla kadar bi an korktum bi anda heyecanlandım acaba yerleşme falanmı diye ama ateşe bakınca düşüşte yok ne bilim işte böyle
peki yanma acima oluyor mu?
eger hicbir sey olmamis ve acik renkte az miktarda kan geldiyse yumurtlamadandir bence de
oh oh maşllah cnm...kızlar sonucum 109,41 den 224,83 e çıkmışAllahıma şükürler olsun doktorum gayet iyi dedi,inşallah sağlıkla devamı gelir,çok mutluyum Allah size de yaşatsın inşallah bu duyguyu..
bırak geçmişi gel şu bebişe yorum yap da biraz daha rahatlasın
yumurtlama günün kesin dimi
yanı bugün olamaz
oeğer olmaz diyorsan ne diyim hayırlısı olsun
amin canım
benım de bu ay resmen tesadüfen oldu her şey
15 ve 16.günde akıntıda kan geldi ve evde 2 tane test vardı hadi bı yapayım dedim anaa bi baktım pozitif
gecesinde ise rüyamda doktorum diyor kı bana işte şukadar yumurtan var git test yap gebe olabilirsin
yumurta kısmı tuttu sıra gebeliktee
hani diyorlar ya inancaksın isteyeceksşn o ay olurevett yaaaaaaaaaaaaa
evet canım kesin... bugün olamaz çünkü 13te felaket kasık sancım oldu çatlarken sonraki gün geçti ateşte doğruluyo zaten
evet kuzum okudum pozitifi görmen harika...ay hadi inşallah canım yumurtlama tuttu inşallah gebelik kısmıda tutar bu ay ikimizde bombayı patlatıyomuşuzz ayyyy
bebeişim yerleşme olunca illa ateş düşecek diye bir şey yokmuşşş
merak etmee
bebişim bencede yerleşme lekelenmesidir inşallah bendede oldu bu ay biçok arkadaştada olmuş galiba inşallah hepimize Rabbim nasip eylesin
biraz önce okudum yumurtlamdan 3-7 gün sonra olurmuş bu yerleşme lekelenmesi
hadi inşallah inşallahhhhhhhhhhhh
bebişim bencede yerleşme lekelenmesidir inşallah bendede oldu bu ay biçok arkadaştada olmuş galiba inşallah hepimize Rabbim nasip eylesin
karanfil sende yorum bana canım heyecan yaptımmm
karanfil
kızlar kusura bakmayın.. benim kociş beni o bilgisayardan o bilgisayara attı yazdığınızı bile görmemişim. onunki el kadar bişe zaten bişey görünmüyo
canım bilgisayarımmmm
bebisimolsun yerleşme için baya erken ama yine de neden olmasın değil mi inşallah öyledir...
yerleşme de sadece düşüşler değil yükselme de olabiliyor canım
ama ben her ihtimale karşı dün gece de ilişki olmasını isterdim işin açığı ne olurr ne olmaz dimi
bu da ronyanın tablosu yerleşme düşüşü filan yok
2e2c5d Ovulation charts on FertilityFriend.com
ronyanın tablosu nerde kızz
yerleşme hangi dönemde oluyor
yanı yumurtlaamadan kaç gün sonra başlarmış
hani diyorlar ya inancaksın isteyeceksşn o ay olur
öyle yapayım diyorum ama çok korkuyorum olmayınca üzülmekten çünkü kendimi inandıracağım ve olmayınca büyük hayal kırıklığı
kızlar kusura bakmayın.. benim kociş beni o bilgisayardan o bilgisayara attı yazdığınızı bile görmemişim. onunki el kadar bişe zaten bişey görünmüyo
canım bilgisayarımmmm
bebisimolsun yerleşme için baya erken ama yine de neden olmasın değil mi inşallah öyledir...
yerleşme de sadece düşüşler değil yükselme de olabiliyor canım
ama ben her ihtimale karşı dün gece de ilişki olmasını isterdim işin açığı ne olurr ne olmaz dimi
bu da ronyanın tablosu yerleşme düşüşü filan yok
2e2c5d Ovulation charts on FertilityFriend.com
iremcim tebrikler canım değerin artmış.
tablonu burada görmek isteriz bizlere yol göstersin.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/228518-hamilelerin-ate351-tablolar305.html
canım amin inşallah hepimizin nasip olsun:)canım gözün aydın inş sağlıkla kucağına almak nasip olur
darısı başımıza
çok teşekkür ederim canım,darısı başınıza..canım gözün aydın
sağlıkla kucağına al
oh oh maşllah cnm...
belki de 3-10 arasıdır ya da daha fazla burda 2 arkadaşın 10. gün olmuştu
evet canım içimden bir his gebesin diyor içimdeki diğer ses çok ümitlenme üzülürsün diyor
anladım tatlım sorun deil...yerleşme için erkenmi diyosun...az önce yanlış yazdım 12.gün benim çok fena kasık sancım oldu hep çatlarken olur...ilişki günlerim 12-13-14.. dün çok yorgundum ya yapasım gelmedi tüh keşke yapsaymışımay karışığım yani
belki de 3-10 arasıdır ya da daha fazla burda 2 arkadaşın 10. gün olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?