Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
senin leke ne zaman geldi bugün mü

evet canım bugün geldi leke... bi ıslaklık hissettim wc de bi baktım kahverengi leke çok deildi böle 4-5 damla kadar bi an korktum bi anda heyecanlandım acaba yerleşme falanmı diye ama ateşe bakınca düşüşte yok ne bilim işte böyle

ahh ahhh amin inşallah isteyen herkesi bebeğine kavuştursun canım...

amin canım
benım de bu ay resmen tesadüfen oldu her şey
15 ve 16.günde akıntıda kan geldi ve evde 2 tane test vardı hadi bı yapayım dedim anaa bi baktım pozitif
gecesinde ise rüyamda doktorum diyor kı bana işte şukadar yumurtan var git test yap gebe olabilirsin
yumurta kısmı tuttu sıra gebeliktee

yumurtlama günün kesin dimi
yanı bugün olamaz
oeğer olmaz diyorsan ne diyim hayırlısı olsun

peki yanma acima oluyor mu?
eger hicbir sey olmamis ve acik renkte az miktarda kan geldiyse yumurtlamadandir bence de

ilişki sırasında canım yandı dün az lekelenme bugünde biraz daha fazla lekelenme oldu ama ilişkiden sonra herhangi bir yanma acıma olmadı cnm...

kızlar sonucum 109,41 den 224,83 e çıkmışAllahıma şükürler olsun doktorum gayet iyi dedi,inşallah sağlıkla devamı gelir,çok mutluyum Allah size de yaşatsın inşallah bu duyguyu..
oh oh maşllah cnm...

bırak geçmişi gel şu bebişe yorum yap da biraz daha rahatlasın

evett yaaaaaaaaaaaaa

yumurtlama günün kesin dimi
yanı bugün olamaz
oeğer olmaz diyorsan ne diyim hayırlısı olsun

evet canım kesin... bugün olamaz çünkü 13te felaket kasık sancım oldu çatlarken sonraki gün geçti ateşte doğruluyo zaten

evet kuzum okudum pozitifi görmen harika...ay hadi inşallah canım yumurtlama tuttu inşallah gebelik kısmıda tutar bu ay ikimizde bombayı patlatıyomuşuzz ayyyy

hani diyorlar ya inancaksın isteyeceksşn o ay olur
öyle yapayım diyorum ama çok korkuyorum olmayınca üzülmekten çünkü kendimi inandıracağım ve olmayınca büyük hayal kırıklığı

bebeişim yerleşme olunca illa ateş düşecek diye bir şey yokmuşşş
merak etmee

bebişim bencede yerleşme lekelenmesidir inşallah bendede oldu bu ay biçok arkadaştada olmuş galiba inşallah hepimize Rabbim nasip eylesin
biraz önce okudum yumurtlamdan 3-7 gün sonra olurmuş bu yerleşme lekelenmesi
hadi inşallah inşallahhhhhhhhhhhh

canım senin de mi oldu lekelenmen
çabuk ateşini gönder bakayım

ağzın bal yesin canım saol yorumun için...inşallah öyledir ya fazla kaptırmak istemiyorum kendimi sonra olmayınca zor toparlanıyorum ama inşallah gebeyimdir

karanfil sende yorum bana canım heyecan yaptımmm

kızlar kusura bakmayın.. benim kociş beni o bilgisayardan o bilgisayara attı yazdığınızı bile görmemişim. onunki el kadar bişe zaten bişey görünmüyo

canım bilgisayarımmmm

bebisimolsun yerleşme için baya erken ama yine de neden olmasın değil mi inşallah öyledir...
yerleşme de sadece düşüşler değil yükselme de olabiliyor canım
ama ben her ihtimale karşı dün gece de ilişki olmasını isterdim işin açığı ne olurr ne olmaz dimi

bu da ronyanın tablosu yerleşme düşüşü filan yok
http://www.fertilityfriend.com/home/2e2c5d

Son düzenleme:

ronyanın tablosu nerde kızz
yerleşme hangi dönemde oluyor
yanı yumurtlaamadan kaç gün sonra başlarmış

hani diyorlar ya inancaksın isteyeceksşn o ay olur
öyle yapayım diyorum ama çok korkuyorum olmayınca üzülmekten çünkü kendimi inandıracağım ve olmayınca büyük hayal kırıklığı

evet canım içimden bir his gebesin diyor içimdeki diğer ses çok ümitlenme üzülürsün diyor

anladım tatlım sorun deil...yerleşme için erkenmi diyosun...az önce yanlış yazdım 12.gün benim çok fena kasık sancım oldu hep çatlarken olur...ilişki günlerim 12-13-14.. dün çok yorgundum ya yapasım gelmedi tüh keşke yapsaymışım ay karışığım yani

belki de 3-10 arasıdır ya da daha fazla burda 2 arkadaşın 10. gün olmuştu

iremcim tebrikler canım değerin artmış.
tablonu burada görmek isteriz bizlere yol göstersin.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/228518-hamilelerin-ate351-tablolar305.html

canım teşekkür ederim Alllaha şükür arttı,bu hcg takibine devam etmek istiyor dr um her 2 günde bir heyecan yaşayacağım ama olsun,inşallah bebeğim sağlıklı olur,tablomu ekleyeceğim..
canım gözün aydın inş sağlıkla kucağına almak nasip olur
darısı başımıza
canım amin inşallah hepimizin nasip olsun:)
canım gözün aydın
sağlıkla kucağına al
çok teşekkür ederim canım,darısı başınıza..

oh oh maşllah cnm...

sağol canım darısı başına:)

üzme kendini bu sadece ihtimal.. hem ateşin ogün olduğunu hem de kasık ağrın söylüyor. kasık ağrısı en önemli belirtilerden bence.. ama kasık ağrısını karıştırmayın doktorum kasık ağrısı ortada olur dedi. evet ortada ve çok aşağıda oluyor. ve ortaya yakın bi yerlerde..sağdaysa çok hafif sağ soldaysa çok hafif sol. ve bende mesela batma şeklinde oluyor ve sanki içerden biri tam o noktayı gıdıklıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…